• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξίδι μέλιτος

anlazar

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περού,Γαλλική Πολυνησία
ευχαριστω πολυ για τισ πληροφορεισ και ειδικα για τισ εικονες !!!!!!
ποτε ειχεσ παει και ποσο περιπου σου κωστησε ολο το ταξιδι ?
Πήγα το 2011...δεν θυμάμαι να σου πω για κόστος ούτε κατά προσέγγιση !!! Έτυχε να βρισκόμουν Ουγκάντα εκείνη την περίοδο και με πτήση μέσω εσωτερικής στάσης στην Τανζανία πήγαμε Ζανζιβάρη. Γενικά η ζωή και η διαμονή εκεί δεν ήταν ακριβή...πολύ νορμάλ πράγματα σε σχέση με άλλους προορισμούς.

Μα τι ωραίες φώτο!παιδιά με το καλό ο γάμος αλλάξτε στέφανα και βουυυυρρρ για ζανζιβάρη!!λιάζεστε ήδη κάτω απο τον κοκοφοίνικα και δεν το ξέρετε... :xalara:

NIKOSROU

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
κουβα
καλησπερα σε ολους
να επιστρεψουμε στο θεμα για το οποιο δημιουργηθηκε το τοπικ αυτο !!!!!!!!!
τελικα αποφασισαμε με το ετερον ημισυ οτι βασικοσ προορισμοσ μας θα ειναι η σινγκαπουρη και απο εκει σκευτομαστε ή το μπαλι ή την σιγκαπουρη !!!!!! το διαστημα που θα παμε λεμε να ειναι το φεβρουαριο !!!
θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι καλη εποχη για τον προορισμο και οσο αναφορα την διαμονη στο μπαλι καλαο να μεινουμε ολεσ τισ μερες ομπουντ ή και καπου αλλου , και για την ταϊλανδη ειναι καλα 4 διανυκτερευσεισ με τισ 2 απο αυτεσ στα πι-πι ??? ευχαριστω πολυ !!!

Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
βασικοσ προορισμοσ μας θα ειναι η σινγκαπουρη και απο εκει σκευτομαστε ή το μπαλι ή την σιγκαπουρη !!!!!!
Θέλω να μου πεις το νόημα αυτής της πρότασης, τι εννοείς? Μην το πάρεις ως παρατήρηση, σκοπός μου δεν είναι να σε θίξω, αλλά να τονίσω ότι όσο πιο κατανοητά είναι αυτά που γράφουμε -και βάζω και τον εαυτό μου μέσα- τόσο μεγάλη και έγκυρη θα είναι και η βοήθεια που θα μας δίνουν οι γνωρίζοντες στο φόρουμ.

NIKOSROU

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
κουβα
εχουμε στη διαθεση μασ 10 μερεσ !!!
για την σιγκαπουρη που γραφω ειναι βασικοσ προορισμος διοτι θελουμνε να δουμε τα θεματικα παρκα τησ και τον ζωολογικο τησ κηπο και μετα να παμε αλλε 4-5 μερεσ καπου να χαλαρωσουμε !!!!! μπαλι ή ταιλανδη ??

και το κατι διαφορετικο της σιγκαπουρησ απο αποψη συνχρονου πολιτισμου και μετα να ερθει η χαλαρωση ή αναποδα , να διαλεξουνε ταξιδιοτικο ή να τα κλεισουμε μονοι μασ για καλυτερα και οσο ναφορα τη διαμονη στο μπαλι αν ξεριε καποιοσ ειναι πολλες 4 -5 μερεσ να μεινουμε ολεσ ουμπουντ ?? ή θα ειναι βαρετα ???
ευχαριστω

Last edited by a moderator:

Despinadmk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα... <3
Αναμεσα σε Μπαλι και Ταυλανδη, θα επελεγα το Μπαλι. Προσωπικα, θεωρω οτι η Ταυλανδη για πρωτη επισκεψη δεν ειναι για λιγοτερο απο δεκα μερες. Στο Ουμπουντ για πεντε μερες δεν θα ειναι βαρετα μπορειτε να προσθεσετε στο πλανο σας και την τουριστικη Κουτα. Οσον αφορα το ταξιδιωτικο γραφειο αν δεν ειστε αρκετα εμπειροι στην οργανωση ταξιδιου, εισιτηρια η δεν εχετε χρονο για ψαξιμο ( γιατι θελει καλη ερευνα) καλυτερα ειναι να απευθυνθειτε σε καποιο γραφειο.

NIKOSROU

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
κουβα
Αναμεσα σε Μπαλι και Ταυλανδη, θα επελεγα το Μπαλι. Προσωπικα, θεωρω οτι η Ταυλανδη για πρωτη επισκεψη δεν ειναι για λιγοτερο απο δεκα μερες. Στο Ουμπουντ για πεντε μερες δεν θα ειναι βαρετα μπορειτε να προσθεσετε στο πλανο σας και την τουριστικη Κουτα. Οσον αφορα το ταξιδιωτικο γραφειο αν δεν ειστε αρκετα εμπειροι στην οργανωση ταξιδιου, εισιτηρια η δεν εχετε χρονο για ψαξιμο ( γιατι θελει καλη ερευνα) καλυτερα ειναι να απευθυνθειτε σε καποιο γραφειο.

για κο-σαμοι αξιζει ή θεωρεις καλυτερα στο μπαλι ??? απο πλευρασ χαλαρωσησ και εκδρομων να κανεισ /?????

Despinadmk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα... <3
για κο-σαμοι αξιζει ή θεωρεις καλυτερα στο μπαλι ??? απο πλευρασ χαλαρωσησ και εκδρομων να κανεισ /?????
Εγώ δεν θα επελεγα το Κο Σαμουι για χαλάρωση. Δεν μπορω να κάτσω φρόνιμη. Πως το λένε? απο εκεί είσαι κοντά σε τόσους θησαυρούς που σίγουρα θα θες να επισκεφθείς αλλά δυστυχώς ο χρονος είναι λίγος. Αντίθετα, για Μπαλί οι μερες σας είναι οκ. Επίσης,το Κο Σαμουι καιρό με τον καιρό γίνεται μια Μυκονος. Κόσμος,μουσική,ποτά. Δεν ξέρω αν θέλετε κάτι τέτοιο. Απο πλευράς δραστηριοτητων ή ζυγαριά γέρνει προς Κο Σαμουι. Αλλα πολλές δραστηριότητες και χαλάρωση που θέλετε εσείς δεν πάνε μαζί.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Φεβρουάριος είναι rainy season για Μπαλί, τσέκαρε πόσο βροχή μπορεί να έχει και αν επηρεάζει το ταξίδι σου.
Επίσης θα πρότεινα πρώτα να πάτε Σιγκαπούρη και να αφήσετε για μετά το νησί που τελικά θα πάτε να ξεκουραστείτε. Εγώ το έκανα ανάποδα πηγαίνοντας πρώτα Λανγκάουι-Κο Λίπε και όταν κατέληξα στη Σιγκαπούρη ξεθεώθηκα στο περπάτημα και το τρέξιμο στα πάρκα και τους κήπους...ήθελα ξανά νησί και χαλάρωση!

zina.bou

New Member
καλησπέρα σε όλους!ειμαι καινούργιο μέλος και χαίρομαι πολύ γιαυτο! θελουμε με τον άντρα μου να κανονίσουμε ταξίδι μέλιτος και είμαστε μεταξύ δυο προορισμών:Κουβα η Ντουμπάϊ;;;;θα ήθελα τη γνώμη σας!Να τονίσω ότι έχουμε διαθέσιμες μέρες 7 για το ταξίδι..

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
7 μέρες ξέχνα την Κούβα, 2 μέρες θα χάσετε (το λιγότερο) για πάτε και να γυρίσετε. Ντουμπάι άμα το βάλετε μαζί με Ομάν, κάτι λέει.
Πάντως 7 μέρες, θα τις πέρναγα Πορτογαλία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom