taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Μόνο αν μπεις με χρήση ταυτότητας.οταν θα μπεις στο αεροδρομιο τους θα σου δωσουν ενα χαρτακι.μη το πεταξεις θα στο ζητησουν και στην αναχωρηση σου απο εκει
Μόνο αν μπεις με χρήση ταυτότητας.οταν θα μπεις στο αεροδρομιο τους θα σου δωσουν ενα χαρτακι.μη το πεταξεις θα στο ζητησουν και στην αναχωρηση σου απο εκει
Τυπικά ναι, για αεροπορική είσοδο στη χώρα. Αν και σε πρόσφατο ταξίδι (όχι από Ελλάδα) δε μου τη ζήτησε κανείς.Να ρωτήσω κάτι.. Εξακολουθεί να είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας για είσοδο σε Τουρκία;
Πόσες μέρες πριν πρέπει να την συμπληρώσουμε;Τυπικά ναι, για αεροπορική είσοδο στη χώρα. Αν και σε πρόσφατο ταξίδι (όχι από Ελλάδα) δε μου τη ζήτησε κανείς.
72 ώρες πριν το ταξίδι, όχι νωρίτερα.Πόσες μέρες πριν πρέπει να την συμπληρώσουμε;
Δες το μήνυμα 147 πριν δύο σελίδες.Καλημερα στην παρεα! Μια διευκρινιση αν ειναι ευκολο, απο οποιον εχει περασει προσφατα οδικως στην τουρκια. Πιστοποιητικα εμβολιασμου/τεστ πρεπει να εχουμε αλλα αυτοι απλως δεν τα ελεγχουν; γιατι το προξενειο της θεσσαλονικης λεει οτι πρεπει να υπαρχει πιστοποιητικο εμβολιασμου η τεστ και μαλιστα απο εργαστηριο και οχι απο φαρμακειο για να μπορουν να το διαβασουν. Μπορω να μπω σε καποια ιστοσελιδα να δω τι ισχυει; Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Σ'ευχαριστω πολυ! Το εχω διαβασει αυτο. Σημερα απο το προξενειο μου λενε αλλα. Επισης τα ιδια ζητανε και απο καποια ταξιδιωτικα πρακτορεια. Γιαυτο μπερδευτηκα!Δες το μήνυμα 147 πριν δύο σελίδες.
Όχι γύρισα την Δευτέρα και δεν μου ζητήθηκε πουθενά.Τελικά το PLF χρειάζεται ακόμα;
Είναι προαιρετικό πλέον.PLF δεν θέλουμε απο Τουρκιά για Ελλάδα πλέον! Σωστά ;