Pantelicio
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βόρεια Ιταλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Για το Ayung Resort που έμεινα εγώ, μπορώ να πω ότι γενικά είναι εξαιρετικό ξενοδοχείο, μέσα στην άγρια φύση του Μπαλί, έμεινα όμως σε private pool villa και πιστεύω ότι το δωμάτιο στο κεντρικό κτίριο δεν προσφέρει την ίδια ξεχωριστή εμπειρία. Επειδή όμως θα μείνεις αρκετές μέρες (εμείς μείναμε 6) και το κόστος ανεβαίνει, θα σου πρότεινα να στείλεις ένα email στο ξενοδοχείο να σου κάνει μια προσφορά, εμάς μας έδωσε τιμή μισή απ’ ότι το booking αλλά και χαμηλότερη απο αυτή που βγάζει το site του ξενοδοχείου. Θα μπορούσες επίσης να μοιράσεις τις μέρες, κάποιες στην βίλα και τις υπόλοιπες σε δωμάτιο. Έχει επίσης εξαιρετικό πρωινό με φοβερή θέα, με λιγότερη ποικιλία ίσως από άλλα 5άστερα (δεν είναι μπουφέ), αλλά ιδίως τα πιάτα με αυγά είναι κορυφαία. Μόνο μειονέκτημα ίσως η απόσταση από την πόλη, 20-25 λεπτά οδικώς, αλλά αυτό είναι το τίμημα για να είσαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην φύση.Για Ubud έχω μαζέψει τις ακόλουθες τιμές για 9 νύκτες:
- Ayung Resort Ubud 1050 euros με πρωινό σε superior pool view.
- Puri Sunia Resort 970 euros (Nandini Suite)
- The Ubud Village 800 euros (suite)
- Santi Mantala Villa & Spa 700 euros (garden villa)
Να βάλω στην λίστα και το Jannata που το ξαναβρήκα σε τιμή 1050 ευρώ για deluxe suite 65 sqm
Ποιο λέτε ότι είναι η πιο καλή επιλογή?
Μπορώ να σου προτείνω επίσης και το Jannata, όπου έμεινε φίλη μου το περασμένο καλοκαίρι (σε pool villa) και ήταν πάρα πολύ ευχαριστημένη.
Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη.
Γενικά στο Ubud, όπως ίσως έχεις δει, έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε ξενοδοχεία που βλέπουν σε ορυζώνες, είναι λίγο πιο οικονομικά και πιο κοντά στην πόλη και σε αυτά που είναι στο τροπικό δάσος, ψηλά πάνω από ποτάμι, και είναι πιο ακριβά και σε μεγαλύτερη απόσταση από την πόλη.