Aleksandra dhm
Member
Ωραίο προγράμμα ειναι τα βασικά και κατι παραπάνω τα περισσότερα τα εχω διαβάσει και εγω εμεις θα παμε τον Οκτωμβριο αλλα αφου εχεις τοςες μερες γιατι δεν μπάς και λιγο απο τα νησιά γκιλι;;;νομίζω ειναι πολλα τα βραδιά για μπαλι θα πάρετε οδηγό η κανα μηχανάκι;;Επειδή Σιγκαπούρη ήμουν το Γενάρη που μας πέρασε μπορείς να πάρεις μια ιδέα από το πρόγραμμα που ακολούθησα στην ταξιδιωτική ιστορία που έγραψα εδώ: https://www.travelstories.gr/community/threads/Σιγκαπούρη-Κουάλα-Λουμπούρ.58653/
Δεν εχω κλείσει καμία δραστηριότητα στο Μπαλί ακόμα όπως επίσης δεν είχα κλείσει εκ των προτέρων καμία δραστηριότητα και στη Σιγκαπούρη και αποδείχθηκε ότι μια χαρά έκανα.
Όσον αφορά το Μπαλί,στο οποίο σκέφτομαι να μείνω 11-13 νύχτες τον Αύγουστο θα μείνω σίγουρα 6-8 νύχτες στο Ubud,εν συνεχεία θα μείνω βόρεια στη Lovina για 2 νύχτες και στο τέλος θα κατέβω νότια(αν και το σκέφτομαι λόγω του ότι δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα) για 3 νύχτες Seminyak ή Nusa Dua.Στο διαστημα παραμονής μου στο Ubud θα επισκεφτώ τα εξής μέρη/δραστηριότητες:
1)Sacred Monkey Forest μαζί με Ubud Palace και Ubud Market
2)Θα παρακολουθήσω έναν χορό Barong
3)Θα περπατήσω στο υπέροχο μονοπάτι Campuhan Ridge Walk
4)Elephant Cave(Goa Gajah)
5)Pura Besakih -Mother Temple
6)Tegallalang Rice Terraces
7) Pura Ulun Danu Bratan
8)Gunung Kawi
9)Jatiluwih Rice Terraces
10)Rafting στον ποταμό Ayung
11)Cycling που θα ξεκινάει από το βουνό Μπατούρ και θα καταλήγει στο Ubud
12)Tirta Gangga Water Palace
13)Επίσκεψη σε φάρμα καφέ
Στο διάστημα παραμονής μου βόρεια στη Lovina:
1)Ανατολή ηλίου στη Lovina μαζί με το Dolphin Tour
2)Εκδρομή στους καταρράκτες Gitgit,Banyumala Twin Waterfall και Munduk Waterfall
Kαι τέλος στις 3 νύχτες μου νότια:
1)Ναός Tanah Lot
2)Uluwatu Temple μαζί με δείπνο με θαλασσινά στη Jimbaran Bay(ηλιοβασίλεμα)
3)Snorkeling στη Nusa Lembongan ή Nusa Penida(θα την ψάξω τη συγκεκριμένη δραστηριότητα)
Λίγο πολύ αυτά είναι τα μέρη/δραστηριότητες που έχω στο προσωπικό μου πρόγραμμα για το Μπαλί.Κάτι μπορεί να προστεθεί ή να αφαιρεθεί,έχω 7 μήνες περίπου μπροστά μου
Η ενημέρωση που έχω για το ηφαίστειο στο Μπαλί είναι ότι έχει περάσει σχετικά ο κίνδυνος,και θέλω να πιστεύω ότι δε θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα τον ερχόμενο Αύγουστο που θα πάω εκεί. Εσύ για πότε σκέφτεσαι?