apodrasi
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- France
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κίνα-Ινδία-Περού
Ευχαριστώ πολύ.
θα τα παιρνουν απο τη ραιαν φαινεται. για τα μπαζα τελειως. αυτα να τα βλεπουν οσοι γκρινιαζουν για το δικο μας plf. που θελουν τη μπουρδα τους ακομα κ σε τρανζιτ μπας κ μολυνουμε τα lounge τους. με συγχυσαν πρωι πρωι. επαναλαμβανω να βλεπουν τα χαλια αλλων χωρων ΕΕ, ανταγωνιστων στο τουρισμο, οσοι κρινουν τη δικη μας βιομηχανια.Καλημέρα !Αύριο ταξιδεύουμε για Βαρκελώνη και πρέπει να κάνουμε fcs-σαν το plf τησ Ελλάδασ .Ωστόσο δεν μου δέχεται την αίτηση το σύστημά τουσ καθώσ ζητάει θέση στο αεροπλάνο που εμείσ δεν έχουμε επιλέξει.Το ίδιο συμβαίνει και για την επόμενη πτήση προσ Λισαβόνα μετο ανάλογο QR code για Πορτογαλία.Μπορεί κάποιοσ να βοηθήσει??
Ευχαριστώ
Επιλέγεις μία θέση στην τύχη. Σου δίνει τη δυνατότητα τροποποίησης του fcs αργότερα, αν θες, αλλά θα σε διαβεβαιώσουν και στο αεροδρόμιο ότι δεν χρειάζεται, απλά θέλουν να υπάρχει QR για τον έλεγχο με σάρωση που θα γίνει στην άφιξη στο ισπανικό αεροδρόμιο. Για την πτήση προς Ισπανία δοκιμασμένο, για την Πορτογαλία δεν ξέρω από πρώτο χέρι.Καλημέρα !Αύριο ταξιδεύουμε για Βαρκελώνη και πρέπει να κάνουμε fcs-σαν το plf τησ Ελλάδασ .Ωστόσο δεν μου δέχεται την αίτηση το σύστημά τουσ καθώσ ζητάει θέση στο αεροπλάνο που εμείσ δεν έχουμε επιλέξει.Το ίδιο συμβαίνει και για την επόμενη πτήση προσ Λισαβόνα μετο ανάλογο QR code για Πορτογαλία.Μπορεί κάποιοσ να βοηθήσει??
Ευχαριστώ
Halloooo!!Καλησπέρα! Είναι κάποιος που έχει κλείσει Βαρκελώνη για Φλεβάρη; Ξέρουμε τι γίνεται σε περίπτωση θετικού τεστ στην Ισπανία; Καραντίνα, περίθαλψη κλπ;
Καλημερα.Δεν χρειάζεται το πιστοποιητικό για πουθενά. Δεν ξέρω για τα γήπεδα, αλλά νομίζω ούτε εκεί.
Έχουν καταργηθεί τα πιστοποιητικά σε εσωτερικούς χώρους, ισχύουν τα plf τους κανονικά, ταξιδεύεις με ευρωπαϊκό πιστοποιητικό, δηλαδή ή εμβολιασμού 9μηνου ή νόσησης 6μηνου.Καλημερα.
Μηπως ξερεις αν εχουν καταργηθει τα πιστοποιητικα στην Ισπανια;
Επισης υσχιουν ακομα τα plf εκει;
Τι χαρτια χρειαζεται για να ταξιδεψεις πλεον;Ενδιαφερομαι για βαρκελωνη
Ευχαριστω πολυ