Καλημέρα!επειδή έχω επιστροφή 28 Δεκεμβρίου πολύ πρωί από Βαρκελώνη για Αθήνα και τις 26 είδα ότι είναι κλειστό..αν το κάνω 27 το πρωί υπάρχει περίπτωση να έχω αποτελέσματα μέχρι το βράδυ?η ούτε καν?από την εμπειρία της συζύγου σου πόσες ώρες έκανε να βγει;Πριν πολύ καιρό η σύζυγός μου. Αποτελέσματα η στο κινητό η σε μέιλ.
Λοιπόν αν κατάλαβα καλά πρέπει να ήταν στην ευχέρεια του κάθε ιδιοκτήτη διότι δεν υπήρχε κάτι στάνταρ. Παραδείγματος χάρη σε αλυσίδες όπως mc donalds kfc που κάτσαμε μέσα ζητήσαν τεστ η εμβόλιο ωστόσο επειδή δεν το γνωρίζαμε και μας έπιασε απροετοίμαστους δείξαμε τεστ το οποίο είχε λήξει ήταν πάνω από 48 ωρών κ ενώ δεν πέρναγε από σκάνερ μας άφησε να περάσουμε δε ξέρω τι φάση.Κατά την παραμονή σας στην Βαρκελώνη, σας ζήτησαν πουθενά τέστ για να μπείτε σε εσωτερικούς χώρους;
Αν γίνει πριν τις 1100 της είχαν πει τότε ότι θα το έχει μέχρι το βράδι. όπως και το είχε.Καλημέρα!επειδή έχω επιστροφή 28 Δεκεμβρίου πολύ πρωί από Βαρκελώνη για Αθήνα και τις 26 είδα ότι είναι κλειστό..αν το κάνω 27 το πρωί υπάρχει περίπτωση να έχω αποτελέσματα μέχρι το βράδυ?η ούτε καν?από την εμπειρία της συζύγου σου πόσες ώρες έκανε να βγει;
ευχαριστω πολυ για την ενημερωση..θα το κοιταξω μιας και εχει και την καλυτερη τιμη που εχω βρει μεχρι τωρα!Αν γίνει πριν τις 1100 της είχαν πει τότε ότι θα το έχει μέχρι το βράδι. όπως και το είχε.
Πάντως έγινε πριν καιρό ,πριν έρθει η σειρά της να εμβολιαστεί. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.
Δεν έχει εννιαία πολιτική στο θέμα η Ισπανία; Ή άλλα ισχύουν για Καταλονία, άλλα για Κανάρια, άλλα Ανδαλουσία κλπ. ;Αυτήν τη στιγμή,ναι. Αν αλλάξει κάτι και το μάθω,θα το πω.
Υπάρχει μια γενική οδηγία, αλλά η κάθε αυτονομία έχει το δικό της σχέδιο και τους δικούς τηςΉ άλλα ισχύουν για Καταλονία, άλλα για Κανάρια, άλλα Ανδαλουσία κλπ. ;
Ευχαριστώ πολύ. Αν σου είναι εύκολο να μου λύσεις ακόμα μια απορία ξέρεις τι γίνεται με τα plf και που μπορώ να τα συμπληρώσω;Εσύ αν είσαι εμβολιασμένος και έχεις πιστοποιητικό 14 ημερών μετά την δεύτερη δόση, είσαι οκ.
Η βαφτισιμιά θέλει ή pcr 72 ωρών , ή τεστ αντιγόνων 48 ωρών.