makisg
Member
Πριν κάνεις edit είδα την απάντηση σου και έβαλα διαδρομή Annecy -Lyon και μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα. Έτσι όπως το εξηγείς τώρα έχει νόημα. Θα στείλω ένα μήνυμα στο ξενοδοχείο για διευκρινήση. Σε ευχαριστώ πολύ
Στο Via Michelin έχει αυτόΠριν κάνεις edit είδα την απάντηση σου και έβαλα διαδρομή Annecy -Lyon και μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα. Έτσι όπως το εξηγείς τώρα έχει νόημα. Θα στείλω ένα μήνυμα στο ξενοδοχείο για διευκρινήση. Σε ευχαριστώ πολύ
Αν κι έχω 2 άλλα ποστς σε προτεραιότητα, θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω μέσα στη βδομάδα για τη Γκρενόμπλ στο τοπικ με τις γαλλικές πόλεις.Μινι τριπ 4 ημερων το Πασχα.
1 νυχτα Ανμας για να δουμε κανενα μουσειο η Cern στη Γενευη, περασμα απο Ανσυ τη δευτερη μερα στον δρομο για τη Λυον και 2 βραδια Λυον.
Η Γκρενομπλ λεει τιποτε? @Señor_Nada , @taver τα φωτα σας?
Κι εγω ειδα λιγες φωτογραφιες και δεν τρελαθηκα. Στο αεροδρομιο της Γενευης την περασμενη φορα ενας φοιτητης που εκανε εκει Ερασμους ειπε οτι ηταν ενθουσιασμενος, αλλα η συνθηκη του Ερασμους προκαλει ριγη ενθουσιασμου ετσι κι αλλιως. Θα την προσπερασουμε.Αν κι έχω 2 άλλα ποστς σε προτεραιότητα, θέλω να πιστεύω ότι θα γράψω μέσα στη βδομάδα για τη Γκρενόμπλ στο τοπικ με τις γαλλικές πόλεις.
Χοντρικά: για τρεκκινγκ, να αγναντεψεις γαλλικές Αλπεις (μέχρι και mont blanc φαίνεται από εκεί) και γενικά αν θες φύση ναι μια χαρά είναι. Έχει μπόλικα μουσεία και είναι αρκετά ζωντανή. Σαν πόλη τώρα θυμίζει Γαλλία σε συνδυασμό με βόρεια Ιταλία αλλά στο χειρότερο. Χωρίς ενδιαφέρον για την φύση μάλλον δεν θα την πρότεινα.
Ε οχι και 34 ευρω το ατομο το τρενο πηγαινε ελα για αποσταση 35 λεπτων.Αντ' αυτης θα βαλουμε τη Μακον οχι μονο γιατι την ειπε ο κ. @makisg αλλα γιατι η ταινια "Το μωρο της Μακον" με εχει στοιχειωσει, οποτε δεν ρωταω, θα παμε, τελος.
Ποσταρε αν είναι εύκολο το printscreen που βλέπεις.Ε οχι και 34 ευρω το ατομο το τρενο πηγαινε ελα για αποσταση 35 λεπτων.
Τι παιζει με τα τρενα στην περιοχη? Λιγους μηνες πριν στη βορεια Γαλλια εβγαζα εισιτηρια με 5 ευρω για τοση διαδρομη και νομιζω το ακριβοτερο απο Caen για Rouen ενα 10ρικο.
Με επιστροφη κοβει 2 ευρω, αλλα και παλι. Οι ημερομηνιες ειναι τυχαιες, ιδιες ειναι οποτε και να δω.Ποσταρε αν είναι εύκολο το printscreen που βλέπεις.
Ήθελα να δω αν είναι TER ή TGV. Θυμίζω ότι στο TER δεν έχεις εξασφαλισμενη θέση, μπορεί να το βγάλεις στο όρθιο ή να μην καταφέρεις να μπεις. Έψαχνα να βρω μια φώτο για παράδειγμα κι έπεσα στο συγκεκριμένο δρομολόγιο....Με επιστροφη κοβει 2 ευρω, αλλα και παλι. Οι ημερομηνιες ειναι τυχαιες, ιδιες ειναι οποτε και να δω.
View attachment 454196