makisg
Member
Εννοείς μετά τον Ιούνιο??Είναι εποχική, συνήθως το καλοκαιρι ανοίγουν απευθείας πτήσεις.
Για παράδειγμα βλέπω κάποιες για το καλοκαίρι του 24.
Εννοείς μετά τον Ιούνιο??Είναι εποχική, συνήθως το καλοκαιρι ανοίγουν απευθείας πτήσεις.
Για παράδειγμα βλέπω κάποιες για το καλοκαίρι του 24.
Ναι, συγκεκριμένα για Ιούλιο κοίταξα ενδεικτικά.Εννοείς μετά τον Ιούνιο??
Για τέλη Μαΐου έλεγα, αλλά αν αρχίζει από αρχές Ιουνίου θα δω αν βολεύει.Έχει και Αύγουστο και Σεπτέμβριο ένα δρομολόγιο. Τόσο μακριά το ήθελες;
Έχει Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο. Πιο μετά δεν είδα και του Σεπτεμβρίου είναι πιο φθηνό. Μάιο, Ιούνιο δεν έχειΓια τέλη Μαΐου έλεγα, αλλά αν αρχίζει από αρχές Ιουνίου θα δω αν βολεύει.
Ναι το είδα ότι αρχίζει από Ιούλιο, οπότε αν πραγματοποιηθεί το ταξίδι μάλλον θα γίνει μέσω Αθηνών ή θα το αφήσουμε για Σεπτέμβριο.Έχει Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο. Πιο μετά δεν είδα και του Σεπτεμβρίου είναι πιο φθηνό. Μάιο, Ιούνιο δεν έχει
Θέλοντας να κάνω ένα ξεκίνημα στον προγραμματισμό του ταξιδιού όπως αναφέρω παραπάνω το οποίο θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου,( άφιξη Γενεύη, αναχώρηση από Λυών) θα ήθελα την βοήθεια σας.
Οι σκέψεις μου είναι να κινηθώ στον άξονα Γενεύη- Ανεσί- Σαμπερί- Γκρενομπλ- Λυών- Μπών- Ντιζόν.
Οι διανυκτερεύσεις θα είναι 7 οπότε το ερώτημά μου είναι που να γίνουν με την προϋπόθεση να γίνονται οι αλλαγές τουλάχιστον κάθε 2 μέρες.
Για ξεκίνημα θα ήθελα να ρωτήσω εάν η εποχή ενδείκνυται για επίσκεψη σε Σαμονί και στην γύρω περιοχή και αν ναι από που είναι προτιμότερη η μετάβαση εκεί, από Γενεύη ή από Ανεσί;
Εάν κάποιος είναι να επιλέξει εκτός από την Γενεύη να επισκεφτεί μία εκ των Λωζάνη ή Μοντρέ πιά είναι πιο ενδιαφέρουσα.
Επειδή είχα συμμετοχή σε άλλα νήματα σχετικά με το θέμα, θα ήθελα να συνεχίσω τις ερωτήσεις μου εδώ και θα παρακαλούσα τα μέλη που έδιναν τις απαντήσεις τους εκεί ( @kostas.1981, @paefstra, @tripakias, @taver, @Señor_Nada, @Sof Guru, @Παρίσακτος) και φυσικά όποιον άλλο γνωρίζει να με βοηθήσει
Ωραιο ακουγεται. Η Μπον μπαινει και αναμεσα στη Λυον και τη Ντιζον για μερικες ωρες.@Señor_Nada σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Η Perouges είναι στο πρόγραμμα για επίσκεψη όπως και οι Yvoire και Evian στην λίμνη της Γενεύης.
Έτσι όπως το προτείνεις βλέπω ότι οι διαμονές θα πρέπει να κατανεμηθούν
2 σε Γενεύη ή Anemmasse. Πιο πιθανό είναι το δεύτερο γιατί θέλω να νοικιάσω αυτοκίνητο από την Γαλλία.
1 σε Annecy
2 σε Lyon
2 σε Dijon.
Οπότε μάλλον δεν θα κατέβω προς Σαμπερι και Γκρενόμπλ.
Φυσικά, είναι μέσα στο πρόγραμμα.Ωραιο ακουγεται. Η Μπον μπαινει και αναμεσα στη Λυον και τη Ντιζον για μερικες ωρες.