chrgkoutz
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Δάση Βόρειου Καναδά
Χθες επιστρεψαμε απο 10μερο ταξιδι στην περιοχη, με μια 5μερη περιοδεια σε Αλσατια/δρομο του κρασιου και Μελανα Δρυμο και θα κανω μια εκτενη αναφορα και παρουσιαση με φωτο για ολες τις πολεις και σημεια,που επισκεφτηκαμε,καθως η περιοδεια μας ξεκινησε ΝΑ και περιελαμβανε Zurich-Zug-Basel- Colmar - Wettolsheim –Eguisheim -Drei Burgen-Château du Hohlandsbourg- Wintzenheim- Ammerschwihr- Kaysersberg - Sigolsheim -Kientzheim-Riquewihr - Ribauvillé - Bergheim – Haut Kœnigsbourg – Dambach La Ville - Mittelbergheim - Ottrott - Obernai –Strasbourg-Offenburg- Rottenburg-Triberg- Freiburg. Οπως καταλαβαινεις η προετοιμασια προγραμματισμου μου διηρκεσε αρκετα και πιστευω οτι θα σε βοηθησει και στον δικο σας,αρα αν προλαβαινεις (λογω αναχωρησης), πες μου στοιχεια ημερομηνιων, πολης αεροδρομιου για να σου πω και την δικη μου προταση και να σου στειλω και αναλυτικα πληροφοριακα στοιχειαΚαλημέρα!!
Σχεδιάζω ταξίδι στη Γερμανία, συγκεκριμένα σκέφτομαι να επισκεφθώ Freiburg-Colmar (διαδρομή του κρασιού) -Στρασβούργο- Triberg και διαδρομή του παραμυθιού (Kassel κτλ). Έχω στη διάθεσή μου 7 μέρες (6 βράδια), πιστεύετε είναι εφικτό να επισκεφθώ τόσα μέρη σε αυτό το χρόνο; Αν ναι πού θα προτείνατε διαμονή;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!