Καλησπερα και να σου ζησουν να τα χαιρεσαι τα διδυμακια σου.Εγω παλι σαν παλια μαμα για το θεμα θηλασμου να πω την δικια μου εμπειρια,ο γιος μου γεννηθηκε 5 κιλα και 65 ποντους(τερατακι).Μολις γεννησα ημουν στα 20 ,στο Ηρα τοτε,μου πηραν γαλα να δουν αν θα χορταινει ο μικρος,μετα ηρθε η μαια και μου λεει θα δινεις και ξενο γιατιδεν ειναι καλο το γαλα σου και θα πειναει.Ετσι και εγινε (στις 35 μερες ομως σχεδον μου κοπηκε)λοιπον ο γιος μου και 1.98 εγινε και αρρωστια δεν ηξερε και δεμενοι ειμαστε .Ετσι πιστευω οτι γενικα γινεται πολυ φασαρια για το τιποτα.Τωρα αγαπητες μου κανετε πολυ φασαρια(χωρις να θελω να σας προσβαλω )για κατι πολυ φυσικο και απλο οπως η μητροτητα δεν ειναι και κατι το περιεργο και αφυσικο,ανεκαθεν γεννουσαμε ,θηλαζαμε η οχι και η καθε μια οικογενεια μεγαλωνε τα παιδια της κατα πως νομιζε,χωρις ειδικους κτλ.Στην τελικη αυτο θα δειξει αλλα δεν νομιζω οτι με την συνδρομη των ειδικων θα βγουν οι τελειοι ανθρωποι η εστω κατα πολυ καλυτεροι,ειδωμεν και ευχομαι να διαψευστω.Συγνωμη αν ακουγετε σαν κηρυγμα και γιατι μου βγηκε τεραστιο,ελπιζω να μην κουρασαΣαν νεα μαμα θα χωθώ και εγώ στην κουβεντούλα σας
συμφωνώ 100% μαζί σου. Γεννησα πριν 7μήνες τα διδυμάκια μου. Παρότι εκανα δυο παιδιά κατάφερα και τα θήλασα και τα δύο για 6,5μήνες αποκλειστικά..κατέφυγα στην φόρμουλα για μια εβδομάδα και αυτό επειδή έπαθα απόστημα και χειρούργηθηκα στο στήθος..3 ώρες μετά την εγχείρηση ήμουν σπίτι και αντλούσα γάλα κλαίγοντας από τον πόνο..επισκεφτόμουνα τον γιατρό για αλλαγές στις γάζες για εναμιση μήνα μετά..ο θηλασμός μετα από αυτήν την περιπέτεια συνεχίστηκε κανονικά με πολύ πολύ αγώνα..
Οι περισσότερες γνωστές και φίλες με ΕΝΑ παιδί δεν θήλασαν καθόλου...το "δεν έχω γάλα" είναι μια δικαιολογία που όπως μου είπε η συμβουλος θηλασμού που είχα δεν στέκει..εκτός από μεμονομένες περιπτώσεις που η μητέρα δεν τρέφεται σωστά και τα λοιπά.
Ενα βρέφος μπορεί να μην θυμάται κάποιες εμπειρίες από κάποια ταξίδια αλλά σίγουρα μαθαινει να προσαρμόζεται καλύτερα από ένα άλλο που κάθεται μέσα στο σπίτι όλη μέρα..αγκαλιά με ένα ταμπλετ.
Ας μην πάμε μακρυα και γω το ταξιδιωτικό μου μικρόβιο από την μητέρα μου το κόλησα που λόγο που δεν είχε βοηθεια από γονείς μας έπαιρνε παντού μαζί της στα ταξιδια που έκανε και παντού..
Και είναι το ωραιότερο δώρο που μας έχει κάνει..αυτό λοιπόν θα επιλέξω και η ίδια να κάνω με τα παιδιά μου και ας ταλαιπωρηθώ λιγουλάκι!