poised
Member
Γιατί να μη το πάρεις ανάποδα, να ξεκινήσεις με Ινδονησία και να γυρίσεις προς τα πίσω; Έχουν ξαναρχίσει απ' ευθείας πτήσεις από Μπαλί προς Βιετνάμ και υπάρχουν πολλές από Βιετνάμ προς Σιεμ Ριπ και από Σίεμ Ριπ προς άλλες χώρες.Χμμμ, ενδιαφέροντα όσα έμαθα, να είσαι καλά. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να ξεκινήσω από Βιετνάμ, έτσι για να συνεχιστεί το ταξίδι από εκεί που το είχαμε αφήσει με τον κόβιντ.
Τότε το σχέδιο ήταν να πάμε με ποταμόπλοιο Siem Riep, να μείνουμε μία εβδομάδα Καμπότζη και να συνεχίσουμε. Αλλά δεν ξέρω αν η Καμπότζη θα ζητάει τότε τίποτα χιλιάρικα ως εγγύηση αν κολλήσεις κόβιντ και τέτοια.
Θα κοιτάξω αεροπορικά, να δω από που θα ξεκινήσουμε, τώρα θυμήθηκα ότι το ταξίδι θα τελειώσει με Μπαλί, το αγαπάμε μωρέ. Άρα ίσως παίξει και κάμποση αρκετή Ινδονησία επιπλέον.
Πάνω απ' όλα, προφανώς θα ρισκάρουμε μην κλείσει κάτι λόγω κόβιντ, ή μην είναι ανοιχτά, αλλά όχι ελεύθερα, δηλαδή να πρέπει να μείνουμε σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία, με πρακτορεία κτλ.
Αν είναι έτσι, τα παρατάω όλα και παμε Μεξικό ακόμα ένα μήνα.
Αυτό με το ποταμόπλοιο δεν ξέρω τι πλάνο ήταν, μάλλον αυτό που ξεκίναγε από HCMC, αλλά για τα δικά μου δεδομένα από θέμα κούρασης, βαρεμάρας και ασφάλειας το βάζω στα extreme game.