Ταξίδια και gadget(ακηδες)

_antonis_

Member
αχ το είχα πάρει απο ebay σε εξευτελιστική τιμή και καινούριο .. αλλα τώρα απο ένα search που έκανα μου δίνει μόνο απο αμερική και δεν συμφερει..αν το ξαναψάξεις αργότερα καποια στιγμή θα το βρεις λογικά ..
ευχαριστω για info πετσέτας;)
θα μου πεις και για το μαξιλάρι/κουβέρτα τι μάρκα είναι? κοιτάω αυτό που είναι 2 σε 1
http://blogs.people.co.uk/take-it-easy/pillow duo.jpg
Εγώ δεν έχω σετ με κουβέρτα, έχω μαξιλάρι-μάσκα-ωτοασπίδες.
Να μπορείς να πάρεις σαν αυτό
3 in1 Travel Set Inflatable Neck Air Cushion Pillow + eye mask + 2 Ear Plug | eBay

3,99 δολάρια με τα μεταφορικά, πανάκριβο!! :haha::haha::haha:

Vasileti

Member
Εγώ πάλι κουβαλάω πάντα φωτογραφική (+φακούς, φορτιστές, μπαταρίες, καθαριστικά κλπ), gps (σοβαρά πράγματα, όχι mio παιγνιδάκια), κινητό (htc με windows mobile κλπ) + φορτιστή, netbook + εξωτερικό δίσκο...
τα ίδια έχω, τη θήκη της φωτ. μηχανής με όλα, gps της απογοήτευσης- έχεις να προτείνεις για εξερεύνηση πόλης με τα πόδια?- netbook με εξωτερικό δίσκο. Μήπως υπάρχει δυνατότητα ιντερνετ, δίσκος και gps σε ένα? βλέπω αρκετους με tablet, καχύποπτα.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Εγώ πάλι κουβαλάω πάντα φωτογραφική (+φακούς, φορτιστές, μπαταρίες, καθαριστικά κλπ), gps (σοβαρά πράγματα, όχι mio παιγνιδάκια), κινητό (htc με windows mobile κλπ) + φορτιστή, netbook + εξωτερικό δίσκο...
Πρεπει να κανεις ενα update στο ποστ σου..... Αλλαξανε τα πραγματα..
Παει το gps (Θεος σχωρεστο , καποιος αλλος θα το χαιρεται τωρα:bleh:)
παει και το htc ....αντικατασταθηκε απο το μαυρο μουρο:cool:

silje

Member
Επόμενο Ταξίδι
Madrid??? μάλλον..
Να κοιτάξεις να είναι φουκσωτό, τι θα πάρεις, αυτό που είναι μόνιμα έτσι και θα το κουβαλάς πάντα και σε ολόκληρο ταξίδι;
φουσκωτό ??? με τίποτα, έχω, δενμε βόλεψε, σκληρό και δεν πλένεται.. θα κοιτάξω το πιο μαλακό μαξιλάρι και ας το κουβαλάω..
επίσης εγω δεν βγαίνω απο το σπίτι μου ποτε χωρίς το maglite μου..πόσο μάλλον στα ταξίδια, με έχει σώσει σε πολλούς ψιλομπελάδες είναι και βαρύς τον πετάς αμα χρειαστεί και σε κανέναν που θα σε πειράξει :D
http://www.blogiversity.org/blogs/willburns1/MF03166.jpg

_antonis_

Member
φουσκωτό ??? με τίποτα, έχω, δενμε βόλεψε, σκληρό και δεν πλένεται.. θα κοιτάξω το πιο μαλακό μαξιλάρι και ας το κουβαλάω..
επίσης εγω δεν βγαίνω απο το σπίτι μου ποτε χωρίς το maglite μου..πόσο μάλλον στα ταξίδια, με έχει σώσει σε πολλούς ψιλομπελάδες είναι και βαρύς τον πετάς αμα χρειαστεί και σε κανέναν που θα σε πειράξει :D
http://www.blogiversity.org/blogs/willburns1/MF03166.jpg
Δεν είναι σκληρό, δεν πρέπει να το παραφουσκώσεις, γιατί τότε είναι σκληρό. Το φουσκώνεις λίγο, μετά που ανεβαίνει το αεροπλάνο φουσκώνει μόνο του ακόμη λίγο και έρχεται μια χαρά.
Και εννοείται ότι παίρνεις φουσκωτό με αφαιρούμενο ύφασμα για να το πλένεις, όπως εμένα! :lol:

Όσο για φακό, παρήγγειλα και γω πρόσφατα έναν απο e-bay, το έψαξα αρκετά, έχει αυτό το τύπου led που λέγεται ceed αν θυμάμαι καλά και φωτίζει πολύ, παίρνει μόνο 1 μπαταρία (παίζει μεγάλο ρόλο για μένα) και είναι μόνο 14εκατοστά. Επίσης, έχει 3 σκάλες έντασης φωτισμού και ακόμη 3 επιλογές (SOS κλπ). Και επίσης είναι στεγανό. Καλά, δε θα τον πάρω στις καταδύσεις μαζί μου, αλλά δε θέλω να βραχεί η να πέσει λίγο νερό πάνω του και να τα παίξει.

paefstra

Member
Για καλή οργάνωση της βαλίτσας, έχω πάντα
- ειδικές υφασμάτινες θήκες για παπούτσια,
- ειδική αντιολισθητική κρεμάστρα ταξιδιωτικού μεγέθους για φούστες ή φορέματα (όσο κι αν ακούγεται αστείο, έχω βρεθεί σε ξενοδοχεία που δεν βολεύτηκα, καθώς έχουν αμέτρητες για παντελόνια και πουκάμισα)
- νεσεσέρ κάθε μεγέθους με σκληρότητα τέτοια που να αντέχουν τα καλλυντικά στο ζούληγμα,
- τσάντες κάθε είδους που μπορούν να μαζεύουν, με κορυφαίο ολόκληρο σακίδιο που μαζεύει σε διαστάσεις παλάμης.
-φυσικά μαξιλάρι και μάσκα για τον ύπνο.

_antonis_

Member
Για καλή οργάνωση της βαλίτσας, έχω πάντα
- ειδικές υφασμάτινες θήκες για παπούτσια,
- ειδική αντιολισθητική κρεμάστρα ταξιδιωτικού μεγέθους για φούστες ή φορέματα (όσο κι αν ακούγεται αστείο, έχω βρεθεί σε ξενοδοχεία που δεν βολεύτηκα, καθώς έχουν αμέτρητες για παντελόνια και πουκάμισα)
- νεσεσέρ κάθε μεγέθους με σκληρότητα τέτοια που να αντέχουν τα καλλυντικά στο ζούληγμα,
- τσάντες κάθε είδους που μπορούν να μαζεύουν, με κορυφαίο ολόκληρο σακίδιο που μαζεύει σε διαστάσεις παλάμης.
-φυσικά μαξιλάρι και μάσκα για τον ύπνο.
Αυτές που τις βρήκες;

Πήρα πρόσφατα μία, πολύ μικρή όταν είναι κλειστή, αλλά όταν ανοίγει, είναι μεν 25 λίτρα, αλλά δεν έχει φερμουάρ!!

paefstra

Member
Κλασσικά, στο House and Travel, Αθήνα. Όλα τα γκατζετάκια από την Travel Blue από κει τα παίρνω (...και τις κρεμάστρες ταξιδιού) που έχει τιμές stock και έχω δει τα πιο απίστευστα πράγματα σε "μαζευόμενη" εκδοχή. Μάλλον η επόμενη αγορά θα είναι τα "μαζευόμενο" αδιάβροχο (το έχω πάρει από Αγγλία σε παιδικό και γινόταν κι αυτό σε μέγεθος παλάμης).
STOCK HOUSE & TRAVEL | Stock-στοκ μαγαζιά και Outlet καταστήματα για προσφορές στο greek-outlets.com. (λάβε υπόψιν ότι δεν λειτουργεί πια το υποκατάστημα Αθήνας, μόνο τα άλλα δύο).

_antonis_

Member
Κλασσικά, στο House and Travel, Αθήνα. Όλα τα γκατζετάκια από την Travel Blue από κει τα παίρνω (...και τις κρεμάστρες ταξιδιού) που έχει τιμές stock και έχω δει τα πιο απίστευστα πράγματα σε "μαζευόμενη" εκδοχή. Μάλλον η επόμενη αγορά θα είναι τα "μαζευόμενο" αδιάβροχο (το έχω πάρει από Αγγλία σε παιδικό και γινόταν κι αυτό σε μέγεθος παλάμης).
STOCK HOUSE & TRAVEL | Stock-στοκ μαγαζιά και Outlet καταστήματα για προσφορές στο greek-outlets.com. (λάβε υπόψιν ότι δεν λειτουργεί πια το υποκατάστημα Αθήνας, μόνο τα άλλα δύο).
Σε ποιά κατηγορία, δεν έπρεπε να έχει ήδη ταξιδίου;

paefstra

Member
Μα έχει είδη ταξιδίου από διάφορες εταιρείες. Για αυτό είναι House and Travel . Στης Καλλιθέας το τεράστιο υπόγειο έχει τα είδη ταξιδιου (Delsey πολλές και άλλες που είναι πάνω από το budjet μου). Τα γκατζετάκια είναι κυρίως της Travel Blue (μπορεί να έχει κι από άλλη εταιρεία, δεν θυμάμαι, αλλά αυτά παίρνω γιατί τα βρίσκω πολύ οικονομικά) .

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom