Ταξίδια και gadget(ακηδες)

GTS

Member
Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, μου είναι δύσκολο να φύγω χωρίς το μαξιλάρι μου, τον καναπέ, τον πίνακα με το μπατίκ στο σαλόνι, τη καρύδα μου, το γραφείο με το πισί, τη ξαπλώστρα στο μπαλκόνι και το σκύλο του απέναντι γείτονα......μόνο το υπέρδιπλο κρεβάτι θεωρώ υπερβολή να κουβαλάω μαζί μου.

Στο Μπαλί δε θα πετάξω, αλλά θα μπαρκάρω σε φορτηγό-πλοίο για περισσότερη άνεση. Θα φτάσω σε 2-3 εβδομάδες αλλά χαλάλι. Θα μας πει ο Σαμίων τι θα κάνουμε σε κάθε λιμάνι (και καημός...)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, μου είναι δύσκολο να φύγω χωρίς το μαξιλάρι μου, τον καναπέ, τον πίνακα με το μπατίκ στο σαλόνι, τη καρύδα μου, το γραφείο με το πισί, τη ξαπλώστρα στο μπαλκόνι και το σκύλο του απέναντι γείτονα......μόνο το υπέρδιπλο κρεβάτι θεωρώ υπερβολή να κουβαλάω μαζί μου.

Στο Μπαλί δε θα πετάξω, αλλά θα μπαρκάρω σε φορτηγό-πλοίο για περισσότερη άνεση. Θα φτάσω σε 2-3 εβδομάδες αλλά χαλάλι. Θα μας πει ο Σαμίων τι θα κάνουμε σε κάθε λιμάνι (και καημός...)
Σιγά βρε συ, τι είπαμε, μόνο πράγματα που χωράνε άνετα στις χειραποσκευές μας αναφέραμε.... Μελετημένα μικρά και ελαφρά πράγματα!

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
μια απο τις καλυτερες πολυχρηστικες συσκευες,οσο συμβιωνω μαζι του τοσο το ανακαλυπτω...
HP IPAQ Data Messenger με Kingston 8GB.
Σχετικα με πλοηγηση παντα στο ντουλαπακι ενα miomoov για να βγαλει τα καστανα απ τη φωτια αν απαιτηθει..;)

Attachments

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
χαχχαχα δικιο εχει ο GTS!!!
εγω απλα περνω την φωτογραφικη μου μηχανη με 2-3 μνημες που εχω σε περιπτωση που γεμισουν και καμια φορα κινητο.....
παω διακοπες για να ηρεμησω και να χαλαρωσω οχι για να με πριζουν στα τηλεφωνα!!!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
τα φοβερα gadget μου που δεν αποχωρίζομαι ποτέ??

το σέικερ του καφέ!!!και,
ωτοασπίδες σιλικόνης! προτιμώ το κίτρινο κουτάκι...

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti

Μεταφερεις τον ιδανικο εξοπλισμο, συγχαρητηρια για την επιλογη να μην παρεις το υπερδιπλο κρεβατι, αλλωστε πας για να γνωρισεις νεα μερη και οχι για γουτσου γουτσου.
Παραλειπεις ομως ενα χρησιμοτατο και διακριτικο αξεσουαρ που σε γλυτωνει απο πολλα προβληματα με την ταση του ρευματος.
Μια ανεμογεννητρια ειναι ο ιδανικος συντροφος καθε ψαγμενου ταξιδιωτη, οπως και ενας συμβολαιογραφος για να τον εχουμε ετοιμο οταν βρουμε οικοπεδακι για να την εγκαταστησουμε.
Α και ενα γεωτρυπανο απο αυτα που χρησιμοποιησαν στη γεφυρα του Ριου. Χωραει παντου και σε γλυτωνει απο το να παρεις μαζι σου και τους αλβανους για να σκαβουν τα θεμελια της ανεμογεννητριας.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου

Σωστή η Ρενάτα!! :D Οι καλύτερες ωτοασπίδες που κυκλοφορούν. Μαζί με αυτές και μια μάσκα ύπνου κατά προτίμηση την πολύ μαλακή και βαμβακερή travel blue.

Επιπλέον φωτογραφική, κινητό, φορτιστές, έξτρα μνήμες και digital wallet για ξεφόρτωμα και backup φωτογραφιών (για να είμαστε και σίγουροι).

varioAthens

Member
Αυτό το μαξιλαράκι που στηρίζει τον αυχένα (για τα πολύωρα αεροπορικά ταξίδια) είναι βολικό? Έχει κανείς?

getxowoman

Member
Αυτό το μαξιλαράκι που στηρίζει τον αυχένα (για τα πολύωρα αεροπορικά ταξίδια) είναι βολικό? Έχει κανείς?

Εχω ενα της Samsonite,το οποιο ειναι βολικοτατο,εχει μεσα ενα υλικο,κατι σαν αμμο. Περσυ το ειχα παρει 30 ευρω.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου

Έχω κανά δυό τα οποία ήταν σετάκι με μάσκες ύπνου. Το έχω χρησιμοποιήσει δύο φορές και μπορώ να πω ότι δεν είναι κακό. Στις πραγματικά πολύωρες ή στριμωγμένες πτήσεις κάνει δουλειά. Στις άλλες δεν το θεωρώ απαραίτητο.
Με βόλεψε στις άπειρες ώρες που ταξίδευα μόνη προς Λας Βέγκας και κυρίως στο κομμάτι Μόναχο-Σικάγο που ήμουν σε θέση 4άδας, καθώς και στην πολύ γεμάτη και στριμωγμένη πτήση Κων/πολη - Σιγκαπούρη (με στάση στο Ντουμπάι).

pix_lax82

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορειος Κορέα
Φωτογραφική, κινητό. Τιποτα άλλο.

Υ.Γ Και το κινητο ανοιγει το πρωι και το βράδυ ισα ισα για να ενημερώσω οτι ειμαι καλα.

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά

Να πω κι εγώ ότι σωστή η Renata! Για το σέικερ όμως! Γλυτώνεις χρόνο και χρήμα αν είσαι φανατικός του καφέ!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom