Ταξίδια και gadget(ακηδες)

paefstra

Member
Γιατί δεν αναφέρει κανείς τα προφυλακτικά? εγω σαν gadget τα βλέπω και πάντα τα έχω μαζί μου.
Ότι αναφέραμε εδώ είναι εξοπλισμός που τον παίρνεις ξανά και ξανά σε κάθε ταξίδι. Εύχομαι να τα καταναλώνεις όλα και να παίρνεις καινούργια για κάθε ταξίδι σου, αλλά εξοπλισμό μ' αυτή την έννοια δεν τα λες. :haha:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τη φωτογραφικη μου μηχανη και 2 σταγονες αρωμα...τι GPS μου λετε τωρα ....αντε οταν παμε καπου με αυτοκινητο παιρνουμε και το λαπ μαζι για να ριχνουμε τις φωτο να αδειαζει η μηχανη.

Vasileti

Member
Ότι αναφέραμε εδώ είναι εξοπλισμός που τον παίρνεις ξανά και ξανά σε κάθε ταξίδι. Εύχομαι να τα καταναλώνεις όλα και να παίρνεις καινούργια για κάθε ταξίδι σου, αλλά εξοπλισμό μ' αυτή την έννοια δεν τα λες. :haha:
Αν πηγαίνεις όμως σε περίεργες χώρες, όπου δεν ξέρεις εάν- και τι είδους- θα βρείς, εξοπλισμό το λές:)
(Θα μου πεις βέβαια ότι με αυτή τη λογική κιεγώ με τη γυναίκα μου μέχρι να χωρίσουμε, gadjet ήταν ο ένας για τον άλλο)

Vasileti

Member
να αναφέρω και ένα μικρό ηλεκτρικό σίδερο, όπως και ένα μικρό κορεάτικο ηχειάκι που συνδέεται στο κινητό για μουσική

_antonis_

Member
:haha::haha::haha:

Με τα τελευταία σχόλια, ξεκινάει τουλάχιστον ευχάριστα η νέα εβδομάδα!

Το σίδερο ταξιδίου το έχω και εγώ, αλλά προτιμώ να διαλέγω ρούχα που όοοοσο και να τα συμπιέσεις ή στριμώξεις, δε χρειάζονται σίδερο!

Vasileti

Member
Με αποστομώσατε...Και η ανακύκλωσή του δεν στοιχίζει μια περιουσία :roll:

χα χα!...ούτε ψυχικό κόστος προκύπτει!..

:haha::haha::haha:

Με τα τελευταία σχόλια, ξεκινάει τουλάχιστον ευχάριστα η νέα εβδομάδα!

Το σίδερο ταξιδίου το έχω και εγώ, αλλά προτιμώ να διαλέγω ρούχα που όοοοσο και να τα συμπιέσεις ή στριμώξεις, δε χρειάζονται σίδερο!
καλή εβδομάδα! είχα αγοράσει κάποτε ένα μπλουζάκι που δεν τσαλάκωνε ποτέ, πού τα βρίσκεις? συνηθίζω να κόβω τα ταμπελάκια τους και δεν ξέρω ούτε τι υλικό είναι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom