• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

Rosa Mundial

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
βρήκα αυτό το site και είπα να σας το παραθέσω γιατί έχει πολύ δελεαστικές τιμές. Δεν γνωρίζω βέβαια κατά πόσο είναι αξιόπιστο, CDF Travel
εμενα γιατι μου τα βγαζει ολα ληγμενα?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
βρήκα αυτό το site και είπα να σας το παραθέσω γιατί έχει πολύ δελεαστικές τιμές. Δεν γνωρίζω βέβαια κατά πόσο είναι αξιόπιστο, CDF Travel
Με σπαμάρουν καιρό τώρα χωρίς να τους έχω δώσει ποτέ το e-mail μου. Προφανώς δεν έχουν τον απαιτούμενο επαγγελματισμό. Δεν ξέρω για τις υπηρεσίες τους - δεν συναλλάσσομαι με spammers.

giannakouti

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαρδηνία
Ναι, βρε παιδιά, κρίση! Αλλά, τι να κάνω με αυτή τη λύσσα που με πιάνει όταν περνάει κανένα 4μηνο από το προηγούμενο ταξίδι μου? Λες και χρειάζομαι τα χάπια μου, για να ηρεμήσει το ταξιδοσύστημα του οργανισμού μου…
Και όσο περισσότερα πας, τόσο περισσότερο κολλάς. Στους φίλους μου, που δεν ταξιδεύουν, δεν τους καίγεται καρφάκι που έρχονται Χριστούγεννα. Άραγε είναι διαγνωσμένος ο εθισμός αυτός? Αν ναι, πάω για αποτοξίνωση. Αλλιώς, για σπόνσορα.
Και δώσ’του ψάξιμο με τις ώρες σε lowcost εταιρείες! Έλα, όμως, που όλο και περισσότερα δρομολόγια κόβονται. Και μετά, με τις ώρες διάβασμα travelstories! Λέω, δεν μπορεί, όλο και κάποιος θα έχει ανακαλύψει μια ευκαιρία-προσφορά, που δεν είδα εγώ.
Τώρα, έχω κολλήσει για ταξίδι τα Χριστούγεννα σε Κόλμαρ και Στρασβούργο. Και ενώ θα το βόλευα μια χαρά, έρχεται η easyjet και κόβει το χειμερινό δρομολόγιο για Βασιλεία! Έχει κανείς καμιά ιδέα, να πάω οικονομικά? Για 3-4 βράδια, διαθέτω το πολύ 500 ευρουλάκια (συνολικά).
Εσάς, δεν σας έχει πιάσει μια “ανησυχία” για το που (και ΑΝ) θα πάτε ταξίδι Χριστούγεννα?

paefstra

Member
Ναι, βρε παιδιά, κρίση! Αλλά, τι να κάνω με αυτή τη λύσσα που με πιάνει όταν περνάει κανένα 4μηνο από το προηγούμενο ταξίδι μου? Λες και χρειάζομαι τα χάπια μου, για να ηρεμήσει το ταξιδοσύστημα του οργανισμού μου…
Και όσο περισσότερα πας, τόσο περισσότερο κολλάς. Στους φίλους μου, που δεν ταξιδεύουν, δεν τους καίγεται καρφάκι που έρχονται Χριστούγεννα. Άραγε είναι διαγνωσμένος ο εθισμός αυτός? Αν ναι, πάω για αποτοξίνωση. Αλλιώς, για σπόνσορα.
Και δώσ’του ψάξιμο με τις ώρες σε lowcost εταιρείες! Έλα, όμως, που όλο και περισσότερα δρομολόγια κόβονται. Και μετά, με τις ώρες διάβασμα travelstories! Λέω, δεν μπορεί, όλο και κάποιος θα έχει ανακαλύψει μια ευκαιρία-προσφορά, που δεν είδα εγώ.
Τώρα, έχω κολλήσει για ταξίδι τα Χριστούγεννα σε Κόλμαρ και Στρασβούργο. Και ενώ θα το βόλευα μια χαρά, έρχεται η easyjet και κόβει το χειμερινό δρομολόγιο για Βασιλεία! Έχει κανείς καμιά ιδέα, να πάω οικονομικά? Για 3-4 βράδια, διαθέτω το πολύ 500 ευρουλάκια (συνολικά).
Εσάς, δεν σας έχει πιάσει μια “ανησυχία” για το που (και ΑΝ) θα πάτε ταξίδι Χριστούγεννα?
Διαγνωσμένη ασθένεια και ανίατη. Εκεί που πας να θεραπευτείς, ξανακυλάς χειρότερα από πριν...
Η Βασιλεία είναι κομμένη για χειμώνα και είναι γνωστό από τότε που ανακοινώθηκαν τα χειμερινά δρομολόγια, δηλαδή εδώ και καιρό. Το ποσό 500 ευρώ για χριστουγεννιάτικο ταξίδι με εισιτήρια και ξενοδοχεία αγορασμένα το Νοέμβριο δεν φαίνεται ρεαλιστικό.

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
μεσω ζυρίχης με swiss.....τις προαλλες ειχε 203 ευρω το ατομο μεχρι Βασιλεία....δηλ και το εισητηριο του τρενου μέσα...απο εκει η θα νοικιασεις αυτοκίνητο η με μέσα μεταφοράς.Για στρασβούργο εχει τρένο απο βασιλεία..για Κολμάρ δεν ξέρω...
η άλλη λύση ειναι να πάς φραγκφούρτη και με το λεωφορείο της λουφχάνσα να φτάσεις Στρασβούργο...δεν ξέρω κατι άλλο ,προτιμω την swiss και θα ειμαι εκει μέσα δεκέμβρη...
σου προτείνω ομως να νοικιάσεις αυτοκίνητο αν ειστε 2 ατομα η περισσότερα...για να μπορεσεις να γυρίσεις την περιοχή χειμωνιάτικά....

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
14 μήνες α-α-αταξίδευτος.
Και βλέπουμε....

Vasileti

Member
14 μήνες α-α-αταξίδευτος.
Και βλέπουμε....
οε οε!!!
λυπάμαι maltakias, κι εγώ με αναδουλειά από αύγουστο 2011, 14 μήνες. Ακάθεκτοι προς τη δεκαετία του '70 και βλέπουμε... τότε που το ταξίδι έπρεπε να εγκριθεί από οικογενειακό συμβούλιο, επί μήνες...

sakaflias

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΕΝΥΑ
Εγω θελω να κανω ταξιδι, γιατι με την γυναικα μου παντρευτηκαμε πριν 2 μηνες και.... ΔΕΝ μπορωωωωωωωωωωω!!!!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom