sakaflias
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΚΕΝΥΑ
yes..yes..yes........
τότε πρέπει να κάνεις παρέα με τον Μέγιστο14 μήνες α-α-αταξίδευτος.
Και βλέπουμε....
Αν το θέμα ήταν πού θα αφήσετε το μικρούλι, θα οργανωνόμασταν εδώ και θα βοηθήσουμε να πάτε ένα long weekend. Αν είναι "το άλλο", ποιος να πρωτοβοηθήσει ποιον...14 μήνες α-α-αταξίδευτος.
Και βλέπουμε....
Την τιμή αυτή τη βρήκες με επιστροφή? Γιατί εγώ τη βρίσκω μόνο για outbound... Και αν είναι έτσι, δε φτάνει με τίποτα το 500ρικάκι...μεσω ζυρίχης με swiss.....τις προαλλες ειχε 203 ευρω το ατομο μεχρι Βασιλεία....δηλ και το εισητηριο του τρενου μέσα...
Στους 2 μηνες μολις και θελεις ηδη να ξενιτευτεις;;;;Εγω θελω να κανω ταξιδι, γιατι με την γυναικα μου παντρευτηκαμε πριν 2 μηνες και.... ΔΕΝ μπορωωωωωωωωωωω!!!!
με επιστροφή...ποτε θελεις να πάς?Την τιμή αυτή τη βρήκες με επιστροφή? Γιατί εγώ τη βρίσκω μόνο για outbound... Και αν είναι έτσι, δε φτάνει με τίποτα το 500ρικάκι...
Ναι, βρε παιδιά, κρίση! Αλλά, τι να κάνω με αυτή τη λύσσα που με πιάνει όταν περνάει κανένα 4μηνο από το προηγούμενο ταξίδι μου? Λες και χρειάζομαι τα χάπια μου, για να ηρεμήσει το ταξιδοσύστημα του οργανισμού μου…
Και όσο περισσότερα πας, τόσο περισσότερο κολλάς. Στους φίλους μου, που δεν ταξιδεύουν, δεν τους καίγεται καρφάκι που έρχονται Χριστούγεννα. Άραγε είναι διαγνωσμένος ο εθισμός αυτός? Αν ναι, πάω για αποτοξίνωση. Αλλιώς, για σπόνσορα.
Και δώσ’του ψάξιμο με τις ώρες σε lowcost εταιρείες! Έλα, όμως, που όλο και περισσότερα δρομολόγια κόβονται. Και μετά, με τις ώρες διάβασμα travelstories! Λέω, δεν μπορεί, όλο και κάποιος θα έχει ανακαλύψει μια ευκαιρία-προσφορά, που δεν είδα εγώ.
Τώρα, έχω κολλήσει για ταξίδι τα Χριστούγεννα σε Κόλμαρ και Στρασβούργο. Και ενώ θα το βόλευα μια χαρά, έρχεται η easyjet και κόβει το χειμερινό δρομολόγιο για Βασιλεία! Έχει κανείς καμιά ιδέα, να πάω οικονομικά? Για 3-4 βράδια, διαθέτω το πολύ 500 ευρουλάκια (συνολικά).
Εσάς, δεν σας έχει πιάσει μια “ανησυχία” για το που (και ΑΝ) θα πάτε ταξίδι Χριστούγεννα?
Αφού θέλεις χριστουγεννιάτικες αγορές γιατί δεν κοιτάς και Γερμανία ή βόρεια Ιταλία (πολύ βόρεια, σύνορα με Αυστρία); Ή εναλλακτικά Αυστρία, δεν την ανέφερα πριν την Ιταλία γιατί δεν έχει low cost από Ελλάδα.Θέλω να δω τις χριστουγεννιάτικες αγορές εκεί και μπορώ να φύγω από τις 22/12 και μετά... Οπότε, 22-27/12. Δύσκολη εποχή...
Θέλω να δω τις χριστουγεννιάτικες αγορές εκεί και μπορώ να φύγω από τις 22/12 και μετά... Οπότε, 22-27/12. Δύσκολη εποχή...