• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

paefstra

Member
14 μήνες α-α-αταξίδευτος.
Και βλέπουμε....
Αν το θέμα ήταν πού θα αφήσετε το μικρούλι, θα οργανωνόμασταν εδώ και θα βοηθήσουμε να πάτε ένα long weekend. Αν είναι "το άλλο", ποιος να πρωτοβοηθήσει ποιον...;)

Eri 2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολινο
Ταξίδι-Όνειρο
Βανκουβερ καναδα
Εμεις κλεισαμε ηδη για βερολινο τον γενναρη. Τα λεφτα δεν περισευουν αλλα το ταξιδα κι θα το παμε πρωτα ο θεος!

giannakouti

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαρδηνία
μεσω ζυρίχης με swiss.....τις προαλλες ειχε 203 ευρω το ατομο μεχρι Βασιλεία....δηλ και το εισητηριο του τρενου μέσα...
Την τιμή αυτή τη βρήκες με επιστροφή? Γιατί εγώ τη βρίσκω μόνο για outbound...:( Και αν είναι έτσι, δε φτάνει με τίποτα το 500ρικάκι...

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Εγω θελω να κανω ταξιδι, γιατι με την γυναικα μου παντρευτηκαμε πριν 2 μηνες και.... ΔΕΝ μπορωωωωωωωωωωω!!!!
Στους 2 μηνες μολις και θελεις ηδη να ξενιτευτεις;;;;:haha:

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Την τιμή αυτή τη βρήκες με επιστροφή? Γιατί εγώ τη βρίσκω μόνο για outbound...:( Και αν είναι έτσι, δε φτάνει με τίποτα το 500ρικάκι...
με επιστροφή...ποτε θελεις να πάς?

giannakouti

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαρδηνία
Θέλω να δω τις χριστουγεννιάτικες αγορές εκεί και μπορώ να φύγω από τις 22/12 και μετά... Οπότε, 22-27/12. Δύσκολη εποχή...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ναι, βρε παιδιά, κρίση! Αλλά, τι να κάνω με αυτή τη λύσσα που με πιάνει όταν περνάει κανένα 4μηνο από το προηγούμενο ταξίδι μου? Λες και χρειάζομαι τα χάπια μου, για να ηρεμήσει το ταξιδοσύστημα του οργανισμού μου…
Και όσο περισσότερα πας, τόσο περισσότερο κολλάς. Στους φίλους μου, που δεν ταξιδεύουν, δεν τους καίγεται καρφάκι που έρχονται Χριστούγεννα. Άραγε είναι διαγνωσμένος ο εθισμός αυτός? Αν ναι, πάω για αποτοξίνωση. Αλλιώς, για σπόνσορα.
Και δώσ’του ψάξιμο με τις ώρες σε lowcost εταιρείες! Έλα, όμως, που όλο και περισσότερα δρομολόγια κόβονται. Και μετά, με τις ώρες διάβασμα travelstories! Λέω, δεν μπορεί, όλο και κάποιος θα έχει ανακαλύψει μια ευκαιρία-προσφορά, που δεν είδα εγώ.
Τώρα, έχω κολλήσει για ταξίδι τα Χριστούγεννα σε Κόλμαρ και Στρασβούργο. Και ενώ θα το βόλευα μια χαρά, έρχεται η easyjet και κόβει το χειμερινό δρομολόγιο για Βασιλεία! Έχει κανείς καμιά ιδέα, να πάω οικονομικά? Για 3-4 βράδια, διαθέτω το πολύ 500 ευρουλάκια (συνολικά).
Εσάς, δεν σας έχει πιάσει μια “ανησυχία” για το που (και ΑΝ) θα πάτε ταξίδι Χριστούγεννα?
Θέλω να δω τις χριστουγεννιάτικες αγορές εκεί και μπορώ να φύγω από τις 22/12 και μετά... Οπότε, 22-27/12. Δύσκολη εποχή...
Αφού θέλεις χριστουγεννιάτικες αγορές γιατί δεν κοιτάς και Γερμανία ή βόρεια Ιταλία (πολύ βόρεια, σύνορα με Αυστρία); Ή εναλλακτικά Αυστρία, δεν την ανέφερα πριν την Ιταλία γιατί δεν έχει low cost από Ελλάδα.
Βασιλεία είναι ακριβά, να ξέρεις. Δηλαδή ξενοδοχείο ζόρικα θα βρεις κάτω από 150 ευρώ, το να φας σε απλό εστιατόριο κυμαίνεται στο 40άρι το άτομο κοκ. Τυπική Ελβετία είναι. Βέβαια μπορείς πάντα να μένεις Freiburg ή στη γαλλική πλευρά (είναι τριεθνές). Πάντως όλα μέσα 500 ευρώ για 4 μέρες στην Ελβετία ΠΟΛΥ ζόρικα. Πόσω μάλλον Χριστούγεννα.

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική

θα επρεπε να τα ειχες κλεισει πολύ πριν, για αυτες τις ημερομηνίες...συμφωνώ με την βαλιτσούλα....

evie131284

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη και Μπορα Μπορα
Κι εγω στο κλαμπ των αρρωστων!
Μεχρι περισι ημουν του εσωτερικου..την ηπειρωτικη Ελλαδα, περα της Πελοποννήσου την εχω γυρισει...τριημερο/γιορτες και η Βασιλω πρωτη!
Απο φετος πιασαμε το εξωτερικο, Αυγουστο γυρισαμε απο Βουδαπεστη και εγω τον Σεμπτεμβριο εψαχνα για τις γιορτες.....ολοι μα ολοι με κοροιδευαν και μου ελεγαν πως ειμαι ανικανοποιητη!
Τελικα λογω κρισης θα παμε στην Πολη την Πρωτοχρονια!
και μετα εχει ο Θεος....
Παντως οντως αυτοι που δεν ταξιδευουν τον αλλον τον βλεπουν παραξενα..
Τις προαλλες μιλουσα με την κολλητη μου που εχει να παει καπου μια 4ετια και μου ελεγς πως ειναι παραλογο να βγαινω μια φορα την εβδομαδα για καφε και ποτο ή φαγητο ωστε να μπορω να εξασφαλιζω 2-3 εκδρομες τον χρονο...
Μα ποσο παραξενο μου ακουστηκε.....
Καλα μας ταξιδια ευχομαι!!!
και ας κουρευονται οι Αντωνακιδες και οι Βαγγελακιδες!

alma

Member
Προσπαθούμε να κόβουμε από αλλού για να εξοικονομήσουμε για ταξιδάκια.Την Ελλάδα αν και την έχουμε γυρίσει σε μεγάλο βαθμό,μας έχουν μείνει κάτι εκκρεμότητες σε κάποια νησάκια και σε 2-3 χειμερινούς προορισμούς.Με λίγο προγραμματισμό όλο και κάτι γίνεται.Τώρα πήγαμε 2 βδομάδες γαμήλιο στην Πορτογαλία,οπότε πήραμε τη δόση μας από ταξιδάκια.
Ωστόσο τα οικονομικά είναι πιο στενά σχεδόν για όλους μας.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom