soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
με πρόλαβε αλληλεγγύη που ήρθε σήμερα και το ακύρωσε. κι έχουμε συνέχεια...
Δε μπορώ να ξέρω τι τρόπο έχει βρει και δεν πατάει στο γραφείο της. Σιγουρα για τόσο μεγάλο διάστημα δεν καλυπτεται πλέον με την άδεια ανατροφής. Πιθανόν να έχει βάλει μπρος καμιά άλλη φάμπρικα για να παίρνει αναρρωτικές. Για παραδειγμα, αν έχει αναιμία μπορεί να πάρει πολύ μακροχρόνιες άδειες... Μετά από τρεις απανωτές εγκυμοσύνες η αναιμία δεν είναι και σπάνιο φαινόμενο...Καλά τα βρέ Ερση μου αλλά του φίλου μου του Χ η γυναίκα που είναι σε σωμα ασφαλείας με 3 παιδιά πλεόν εχει πάει στο γραφείο της τα τελευταία 5 χρόνια γαι 6 μήνες και πολλούς λέω .
Οι δασκάλες ΟΚ να το δεχτούμε αλλά οχι και οι πάντες ......
ειναι και αυτο ενα θεμαΠες μου ποσα χρονια υπηρεσια εχει.Ποσα παιδια εχει και αν υπηρετει σε παραμεθοριο.Εγω εχω 10 χρονια και η γυναικα μου αλλα τοσα και τα 1300 δεν τα φτασαμε.Τωρα με τις μειωσεις,θα παμε κατω απο 1200.Ειμαι καθηγητης και αυτη ειναι δασκαλα.Μαλλον δεν τα ξερεις καλα.Εκτος αν ειναι διευθυντρια στο νηπιαγωγειο με αρκετα χρονια,οποτε παιρνει το επιδομα θεσης,που δεν ξερω και ποσο ειναι.
Σε σχεση με τις εγκυμοσυνες,κανενας γιατρος σε νοσοκομειο ή ιδιωτης δε ρισκαρει να ειναι αυστηρος.Εκει οντως ειναι πιο ελαστικα.
Να σε δω, τότε, πού θα βρίσκεις μάλτ και πούρα...Καθόλου.Η μόνη μας διαφορά είναι ότι εγώ δεν θα τους πληρώσω και θα επιδιώξω όσο γίνεται την χρεοκοπία,μπας και τελειώσει κάποια στιγμή αυτό το παραμυθάκι.
Δεν είναι αυτοσκοπός μου αυτά φίλτατε babaduma.Ούτε και τα ταξίδια.Αν δεν το έχεις καταλάβει τόσο καιρό τότε δεν έχεις καταλάβει τίποτα για μένα.Να σε δω, τότε, πού θα βρίσκεις μάλτ και πούρα...
Το προτιμάς δηλαδή να χρεωκοπήσουμε? Το έχεις σκεφτεί σοβαρά λοιπόν και το προτιμάς...μάλιστα.Καθόλου.Η μόνη μας διαφορά είναι ότι εγώ δεν θα τους πληρώσω και θα επιδιώξω όσο γίνεται την χρεοκοπία,μπας και τελειώσει κάποια στιγμή αυτό το παραμυθάκι.