• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τί αντιπαθείτε περισσότερο σε ένα ταξίδι?

kosdan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα!!
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Εμενα αυτο που με χαλαει ειναι οτι δεν παω οσα ταξιδια θα ηθελα. Τα αλλα δεν με χαλανε που αναφερετε μεχρι τωρα , οχι γιατι δεν μου εχουν τυχη, αλλα δεν θα χαλασω την ζαχαρενια μου και τις διακοπες μου για κανεναν π.....η. (Συγνωμη κι ολας)

Last edited by a moderator:

pmaria

Member
με χαλαει οταν παω με φιλους που κανουν 2 ωρες να ετοιμαστουν το πρωι, που τρωνε πρωινο αλλες 2 ωρες με το πασο τους, ενω εχουμε μπροστα μας χιλιαδες πραγματα να απολαυσουμε σχετικα με το ταξιδι. τελικα (οταν παω με παρεα) με χαλαει να πρεπει να ακολουθω προγραμμα απολυτα προσαρμοσμενο στους ρυθμους αλλων.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
με χαλαει οταν παω με φιλους που κανουν 2 ωρες να ετοιμαστουν το πρωι, που τρωνε πρωινο αλλες 2 ωρες με το πασο τους, ενω εχουμε μπροστα μας χιλιαδες πραγματα να απολαυσουμε σχετικα με το ταξιδι. τελικα (οταν παω με παρεα) με χαλαει να πρεπει να ακολουθω προγραμμα απολυτα προσαρμοσμενο στους ρυθμους αλλων.
Εχω ενα γνωστό( γκουχου γκουχου ) που κανει το πρωτο σκέλος :p

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
που τρωνε πρωινο αλλες 2 ωρες με το πασο τους, ενω εχουμε μπροστα μας χιλιαδες πραγματα να απολαυσουμε σχετικα με το ταξιδι.
γιατι το πρωινο ειναι υποχρεωση? δεν ειναι μια απολαυση? οπως καθε γευμα. το φαγητο ειναι ενα σημαντικο μερος καθε ταξιδιου.

pmaria

Member
γιατι το πρωινο ειναι υποχρεωση? δεν ειναι μια απολαυση? οπως καθε γευμα. το φαγητο ειναι ενα σημαντικο μερος καθε ταξιδιου.
ναι, το φαγητο το δικο μου! οχι να παρακολουθω επι μια ωρα τον κολλητο μου να αλοιφει υπομονετικα μαρμελαδες στο ψωμι του!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ναι, το φαγητο το δικο μου! οχι να παρακολουθω επι μια ωρα τον κολλητο μου να αλοιφει υπομονετικα μαρμελαδες στο ψωμι του!
αυτα εχει η κοινωνικοποιηση. αυτος θα σε περιμενει μετα μια ωρα εξω απο το γυναικειο μπανιο που θα εχει ουρα, εξω απο τη μπουτικ κλπ. αν μας ενοχλει η απολαυση του αλλου παμε παντου μονοι μας και ησυχαζουμε.

paefstra

Member
Με εκνευρίζει να πηγαίνω ταξίδι με άνθρωπο που μετράει και το ευρώ και κάθεται πεινασμένος για να μην ξοδευτεί. Και μετά ξοδεύει άπειρα λεφτά σε σουβενίρ. Ή που θυμάται στο ταξίδι ότι κάνει δίαιτα. Μου έχουν τύχει και τα δύο και μου έχει κάτσει μπουκιά στο λαιμό ή πάω και τρώω μόνη μου. Και πιο πολύ μου τη δίνει όταν λένε και στις δύο περιπτώσεις ¨ αφού δεν πεινάω, λέμε".

pmaria

Member
αν ειναι να κανω ταξιδι στην αλλη ακρη του κοσμου (λεμε τωρα...) για να αλοιφω μαρμελαδες ή για να χαζευω μπουτικ, τοτε δεν υπαρχει λογος να φυγω απο το σπιτι μου στο κολωνακι (σιγα καλε!! παραδειγμα το λεω. αληθεια, εχει ωραιες βιτρινες ? γιατι σπανια περπατω εκει).

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Μου αρέσει που όλοι πάτε ταξίδια με άτομα που δεν ταιριάζουν με σας, σας εκνευρίζουν σας δυσκολεύουν και που στο τέλος λέτε καλύτερα μόνοι σας!Μα καλά με την παρέα σας/σχέση σας τόσο δεν τα βρίσκεται στα ταξίδια σας?
Πάντως το φαγητό είναι ένα θέμα.Εγώ αντιμετωπίζω το ακριβώς αντίθετο.Αν τους δώσεις φαγητό και καρδαμώσουν τότε βάλτους να περπατάνε με τις ώρες.Οπότε με συμφέρει! Πλέον τους αφήνω να τρώνε όσο και όποτε θέλουν και μετά τους ξεθεώνω στο περπάτημα:D
Γενικά δεν είναι ωραίο να βάζεις σε καλούπια τον άλλον και σε αυστηρό πρόγραμμα.
Μπορεί για μένα το φαγητό να μην είναι έμμονη ιδέα αλλά εφόσον για τον άλλον είναι θα το σεβαστώ.
Δεν πας ταξίδι για να μαλώνεις και να γκρινιάζεις.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μπορεί για μένα το φαγητό να μην είναι έμμονη ιδέα αλλά εφόσον για τον άλλον είναι θα το σεβαστώ.
Πάντως με άνθρωπο που έχει εμμονή να τρώει πρωί μεσημέρι βράδυ δεν θα επέλεγα να πάω ταξίδι. Είναι τρομερή χασούρα ειδικά όταν έχεις τόσα να δεις. Πρωινό κι ένα δείπνο σαν πέσει το φώς κι επέλθει η κούραση κι ενδιαμέσως κάτι στο χέρι για τη λιγούρα. Προηγείται η... πνευματική τροφή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα