tiganitos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λεω για Καμενα Βουρλα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Διαστημα
λιγο πριν τη προσγειωση πανω απο το Ε.Βενιζελος....κουναει πολυ
Μπρε, εννοεί με ένα βρακί λιγότερο στο σύνολο, αν ταξιδεύει συχνά φαντάζεσαι τι έξοδο είναι;Και καλα ολα τα αλλα ρε Γιωργο αλλα να πεσεις με σωβρακο και να σηκωθεις χωρις σωβρακο, δεν βλεπεις οτι κατι σου λειπει??
Α καλά είσαι..εμείς περιμέναμε ένα φιλικό ζευγάρι να δούμε πότε τους βολεύει κ στο τέλος μας είπαν πως δε μπορούν να πάρουν άδεια κ φυσικά δώσαμε αρκετάπαραπάνω στα εισητήρια από τις προσφορές πυ είχα βρει...Το οτι η αρραβωνιαστικια μου γνωριζει τις μερες που μπορει να παρει αδεια κανενα μηνα περιπου πριν και παντα δυσκολευομαι να βρω σχετικα φθηνα εισητηρια. Τρεχω και δεν φθανω τοτε
Μακαρι,αυτο να ειναι ολο που λεει.....και ολα τα αλλα να ειναι καλαΤην πεθερά μου.....
Μωρέ καλά είναι..περίπου..αλλά αυτό με τα οικονομικά, ειδικά όταν είναι αποκλειστικά από τη δουλειά μου..Μακαρι,αυτο να ειναι ολο που λεει.....και ολα τα αλλα να ειναι καλα
Ελα μωρε, σιγα, υπαρχουν και χειροτερα... εχω φιλη που καθε φορα που ετοιμαζει ταξιδι με τον καλο της, ξεκιναει η πεθερα να εχει μελαγχολια και να λεει που θα την αφησουν μονη χηρα γυναικα...Την πεθερά μου......που κάθε φορά που ακούει πως θα πάμε κάπου λέει: θα μας κοροϊδεύει ο κόσμος, σε εποχή κρίσης εσείς ταξιδεύετε......Το σκέφτομαι κ συγχίζομαι η γυναίκα
Ευτυχώς εμάς μένει μόνο στα οικονομικά ..Ελα μωρε, σιγα, υπαρχουν και χειροτερα... εχω φιλη που καθε φορα που ετοιμαζει ταξιδι με τον καλο της, ξεκιναει η πεθερα να εχει μελαγχολια και να λεει που θα την αφησουν μονη χηρα γυναικα...