astral
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού - Αργεντινή
Αργείτε, αλλά.... αξίζει η αναμονή και με το παραπάνω!!
Κι εγώ πάω να θρηνήσω, αλλά για άλλο λόγοΕγώ πάω να κλάψω τώρα που το ξαναείδα....
Και τώρα τι κατάλαβες που μας έκανες να κλαίμε όλους μαζί σου;Εγώ πάω να κλάψω τώρα που το ξαναείδα....
Ελάτε σπίτι μου, να χωθούμε σε μια γωνιά, να ανάψουμε και κανένα στικάκι, να πνίξουμε το πόνο μας με αναφυλλητά και μετά να περιμένουμε το επόμενο βιντεάκι να μας αποτελειώσει...:killme:Που κλαιμε ολοι μαζι παρεα;
Πειράζει να έρθω με τις πιτζάμες; Έχω να κάνω χρόνια πιτζάμα-πάρτυ!Ελάτε σπίτι μου, να χωθούμε σε μια γωνιά, να ανάψουμε και κανένα στικάκι, να πνίξουμε το πόνο μας με αναφυλλητά και μετά να περιμένουμε το επόμενο βιντεάκι να μας αποτελειώσει...:killme:
Άντε να μαζευόμαστε, δεν μπορώ να το περάσω μόνη μου αυτό το μαρτύριο...:roll:
Όλοι χωράμε...
Όχι δεν πειράζει Με ότι θέλετε να έρθετε, αρκεί να φέρετε χαρτομάντηλα...μου τέλειωσαν και οι χαρτοπετσέτες...Πειράζει να έρθω με τις πιτζάμες; Έχω να κάνω χρόνια πιτζάμα-πάρτυ!
Όχι. Εκτός αν το καρκινοειδές περπατάει περίεργα και μοιάζει να κολλάει.Σου κολλάει λίγο γύρω στο 3,38?
Καλά βρε παιδιά τι ομαδικό κλάμα είναι αυτό νυχτιάτικα. Τώρα κλαιμε για την παραλία, ή εξαιτίας του κλάματος των υπολοίπων ο καθένας κλαίει για τη πάρτη του;;; :roll:Όχι δεν πειράζει Με ότι θέλετε να έρθετε, αρκεί να φέρετε χαρτομάντηλα...μου τέλειωσαν και οι χαρτοπετσέτες...
Και κλάμα...