astral
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού - Αργεντινή
Αργείτε, αλλά.... αξίζει η αναμονή και με το παραπάνω!! 

Κι εγώ πάω να θρηνήσω, αλλά για άλλο λόγοΕγώ πάω να κλάψω τώρα που το ξαναείδα....![]()
Και τώρα τι κατάλαβες που μας έκανες να κλαίμε όλους μαζί σου;Εγώ πάω να κλάψω τώρα που το ξαναείδα....![]()
Ελάτε σπίτι μου, να χωθούμε σε μια γωνιά, να ανάψουμε και κανένα στικάκι, να πνίξουμε το πόνο μας με αναφυλλητά και μετά να περιμένουμε το επόμενο βιντεάκι να μας αποτελειώσει...:killme:Που κλαιμε ολοι μαζι παρεα;
Πειράζει να έρθω με τις πιτζάμες; Έχω να κάνω χρόνια πιτζάμα-πάρτυ!Ελάτε σπίτι μου, να χωθούμε σε μια γωνιά, να ανάψουμε και κανένα στικάκι, να πνίξουμε το πόνο μας με αναφυλλητά και μετά να περιμένουμε το επόμενο βιντεάκι να μας αποτελειώσει...:killme:
Άντε να μαζευόμαστε, δεν μπορώ να το περάσω μόνη μου αυτό το μαρτύριο...:roll:
Όλοι χωράμε...
Όχι δεν πειράζειΠειράζει να έρθω με τις πιτζάμες; Έχω να κάνω χρόνια πιτζάμα-πάρτυ!
Όχι. Εκτός αν το καρκινοειδές περπατάει περίεργα και μοιάζει να κολλάει.Σου κολλάει λίγο γύρω στο 3,38?
Καλά βρε παιδιά τι ομαδικό κλάμα είναι αυτό νυχτιάτικα. Τώρα κλαιμε για την παραλία, ή εξαιτίας του κλάματος των υπολοίπων ο καθένας κλαίει για τη πάρτη του;;; :roll:Όχι δεν πειράζειΜε ότι θέλετε να έρθετε, αρκεί να φέρετε χαρτομάντηλα...μου τέλειωσαν και οι χαρτοπετσέτες...
Και κλάμα...