• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

niax

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Χμμμμ.. Δεν ξερω αν το εχετε κλισει το πακετο αλλα αν οχι εγω θα προτινα Κωσταντινουπολη. Ειναι σχετικα κοντα οποτε μειωνεται το μπατζετ, βλεπεις αλλη κουλτουρα αλλα δεν παθαινεις και πολιτισμικο σοκ, βασικες ελληνικες λεξεις ξερουν αρκετοι ωστε να αισθανεσαι πιο ανετα, εχει ωραιο φαγητο και ειναι εξισου ομορφη καθε εποχη. Και δε χρειαζεσαι και βιζα πια!

kritsman

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΙΓΥΠΤΟΣ
λοιπόν χαιρετώ όσους είχαν διαβάσει το topic από την αρχή....με συγχωρείτε για τα greeklish αλλα δεν έχω ελληνικά σε αυτό το πληκτρολόγιο...όπως καταλαβαίνετε είμαι εκτος...κώστα brava πιο συγκεκριμένα...είμαστε σχεδόν στη μέση της εκδρομής...θα έλεγα χωρίς να έχω ταξιδέψει ιδιαιτερα ότι η barcelona είναι το λιγότερο μαγευτική και πανέμορφη...η αρχιτεκτονική νέα και παλιά δεν υπάρχει ούτε στη φαντασία μου..δεν έχω λόγια..είδαμε αρκετά πράγματα αλλα τα πιο αξιοσημείωτα για μένα ήταν πρώτον ο ναός που έχτιζε επί 41 χρονια ο Γκαουντί (δεν ξέρω κατά ποσο το γράφω σωστά) και δεύτερον το πανύψηλο άγαλμα το Κολόμβου..
πανέμορφα κτίρια πανέμορφα πάρκα και γενικά μια πανέμορφη πόλη!!!!

τα αρνητικά...δεν μιλάνε αγγλικά για κανένα λόγο..απλά δεν γουστάρουν θα έλεγα ενώ ξέρουν..ούτε καν στα ξενοδοχεία τους..μένουμε κώστα brava που όπως φαίνεται παρ όλο που έχει ακόμα ζωή είναι σχετικά νεκρή περίοδος λόγο του χειμώνα..το τρένο κοστίζει 10 ευρώ για barcelona και κάνει 1 ώρα με τις στάσεις..υπάρχει και λεωφορείο..

επίσης χθες την πατήσαμε και πληρώσαμε μια εκδρομή για Ανδόρα (50 ευρώ) τέτοια ταλαιπωρία για το tpt..9 ώρες ταξίδι πήγαινε έλα για να δούμε μια πολύ χτισμένη πάνω στο βουνό που έμοιαζε με ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο..η διαφορα με barcelona?αφορολόγητα τσιγάρα ποτά και κολόνιες...τίποτα άλλο για να δεις..εμείς τουλάχιστον δεν είδαμε..δεν άξιζε ούτε το κόπο ούτε τα λεφτά..μας είπε βεβαια η ξεναγός για παρα πολλές πιστες που προσελκύουν τουρίστες ανά τον κόσμο αλλα δεν μας πήγε να τις δούμε...απογοήτευση λοιπόν..
επίσης σήμερα την πατήσαμε δεύτερη φορα με το να συμφωνήσουμε να πληρώσουμε 35 ευρώ για να πάμε barcelona μετά οποιοι θέλουν στο γήπεδο (20 ευρώ) και το βραδυ flamenco βραδυά (30 ευρώ για μια ώρα με ένα ποτήρι σαγκρία)..θα φύγουμε στις 2.30 και θα γυρίσουμε το βραδυ..αύριο τελευταία μέρα ελεύθερη για να δούμε ότι άλλο προλάβουμε..ακούω λοιπόν προτάσεις...

ελπίζω πάντως να σας κάλυψα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα