• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
γυρω στα 1000 ο καθενας μας..
να γυρισουμε πισω με γεματες παταριες γεματοι εμπειριες και πανω απο ολα ευχαριστημενοι..
τις εμπειριες εσεις θα τις δημιουργησετε οχι το πρακτορείο!!
νεα παιδια εισαστε μην φοβάστε

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
το πρωτο δικο μου ταξιδι παντως συμπεριλαμβανε εμενα μονη μου(μικρουλα τοτεχιχιχι) να πρεπει να μεταβω σε μια χωρα, να παρω τρενα και να βρεθω σε ενα προαστιο για να βρω τη παρεα μου...
το δευτερο τρια απειρα αμουσα παιδακια που ψαχνονταν και το χαιρονταν...κοκ;)

συμπερασμα:ο καθενας οπως τη βρισκει.
αφου θεωρεις οτι θα εισαι πιο ασφαλης και ανετος με γκρουπ γιατι οχι;
παντως εμενα , μου φαινεται πολυ πιο ασφαλης η βολτα σε καποιες πολεις του εξωτερικου παρα στην ιδια μου τη γειτονια στις 10 το βραδυ...

(το παρακανα ε;χιχιχι)

καλα να περασετε:)

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Με 1000ευρώ φίλε μου ο καθένας και με πρακτορείο πάτε άνετα κάπου εξωτικά(Ταυλάνδη,Μπαλί).Και από τη στιγμή που θέλετε απλά να ξεσκάσετε και να φουλάρετε μπαταρίες !!!!
Μην του λέτε έτσι του παιδιού και τα πιστεύει. Αν κάνει μια αναζήτηση στο φόρουμ θα δει ότι στα μισά θέματα λέμε "με 1000-2000 ευρώ πας όπου θες" και στα άλλα μισά λέμε "τι; θέλεις εξωτικά με 1000-2000? καμένα βούρλα και πολύ σου είναι".

Η γνώμη μου επί του θέματος: είναι κατανοητή η ανασφάλεια εφόσον δεν έχετε ξαναβγεί εξωτερικό, αλλά με γκρουπ ρισκάρετε να χάσετε αρκετές εμπειρίες. Αν έχετε τη δυνατότητα να πάτε με πρακτορείο που απευθύνεται σε νέους/φοιτητές, δοκιμάστε το (για Ελλάδα ξέρω ότι υπάρχει το Youth Travel - Νεανικες Εκδρομές για εξωτερικό δεν το έχω ψάξει). Μια άλλη λύση είναι να κλείσετε ατομικό ταξίδι με το πρακτορείο - να κάνουν δλδ αυτοί τις κρατήσεις, κλπ αλλά να κινείστε μόνοι σας στην πόλη.

ΑΛΛΙΩΣ διαλέξτε έναν εύκολο προορισμό (πχ κατ'εμέ Πράγα, Βιέννη), διαβάστε οδηγίες στο travelstories και προχωρήστε.

Πάντως με λίγη προσοχή (όπως θα κάνατε και σε οποιαδήποτε μεγαλούπολη) όλοι οι ευρωπαίκοί προορισμοί είναι πολύ βατοί, ειδικά στην ηλικία σας. Με το που φτάσετε στο αεροδρόμιο του προορισμού θα έχετε ξεχάσει οποιαδήποτε αμφιβολία είχατε πριν!

annoulita100

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδόρ
Ταξίδι-Όνειρο
All the world 💓
Μην του λέτε έτσι του παιδιού και τα πιστεύει. Αν κάνει μια αναζήτηση στο φόρουμ θα δει ότι στα μισά θέματα λέμε "με 1000-2000 ευρώ πας όπου θες" και στα άλλα μισά λέμε "τι; θέλεις εξωτικά με 1000-2000? καμένα βούρλα και πολύ σου είναι".

Η γνώμη μου επί του θέματος: είναι κατανοητή η ανασφάλεια εφόσον δεν έχετε ξαναβγεί εξωτερικό, αλλά με γκρουπ ρισκάρετε να χάσετε αρκετές εμπειρίες. Αν έχετε τη δυνατότητα να πάτε με πρακτορείο που απευθύνεται σε νέους/φοιτητές, δοκιμάστε το (για Ελλάδα ξέρω ότι υπάρχει το Youth Travel - Νεανικες Εκδρομές για εξωτερικό δεν το έχω ψάξει). Μια άλλη λύση είναι να κλείσετε ατομικό ταξίδι με το πρακτορείο - να κάνουν δλδ αυτοί τις κρατήσεις, κλπ αλλά να κινείστε μόνοι σας στην πόλη.

ΑΛΛΙΩΣ διαλέξτε έναν εύκολο προορισμό (πχ κατ'εμέ Πράγα, Βιέννη), διαβάστε οδηγίες στο travelstories και προχωρήστε.

Πάντως με λίγη προσοχή (όπως θα κάνατε και σε οποιαδήποτε μεγαλούπολη) όλοι οι ευρωπαίκοί προορισμοί είναι πολύ βατοί, ειδικά στην ηλικία σας. Με το που φτάσετε στο αεροδρόμιο του προορισμού θα έχετε ξεχάσει οποιαδήποτε αμφιβολία είχατε πριν!
Πιστεύω πως το οικονομικό θέμα είναι κ λίγο υποκειμενικό και το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας τα ταξίδια.Άλλοι θέλουν ακριβά ρέστο κ ακριβά ξενοδοχεία και άλλοι πάλι όχι.Το είπα αυτό γιατί πρόσφατα έψαχνα για Ταυλάνδη και είχα πάρει προσφορά από πρακτορείο για 8μέρες με εισητήρια,διαμονή,φόρους αερ. το άτομο 620Ε.Καλό δεν ακούγεται ????

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ναι καλό ακούγεται! Δεν έχω πάει καθόλου σε εκείνα τα μέρη... Το έγραψα ορμώμενη από σχόλια στο φόρουμ που είναι ευθέως αντικρουόμενα - σαφώς τα πάντα είναι υποκειμενικά.

annoulita100

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδόρ
Ταξίδι-Όνειρο
All the world 💓
Ούτε εγώ...Ευελπιστώ το 2012 να το πραγματοποιήσω το ταξιδάκι.....:clap::clap:

kritsman

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΙΓΥΠΤΟΣ
λοιπον παιδια σας χαιρετω και παλι...μετα απο πολλες σκεψεις καταληξαμε να κανουμε το πρωτο μας ταξιδι Ισπανια-Γαλλια στις αρχες του Νοεμβρη με πρακτορειο τελικα..
Και οριστε και οι προσφορες που βρηκαμε..απο ηρακλειο πτηση με αφιξη στη Βαρκελωνη..7 μερες 6 βραδια..
1 μερα Βαρκελωνη
2 3 4 5 Καννες Μονακο Μασσαλια Αβινιον
6 7 μερα Κοστα Μπραβα Βαρκελωνη

περιλαμβανει:αεροπορικα,μεταφορες, 4 βραδια σε Καννες η Νικαια με πρωινο,2 βραδια Κοστα Μπραβα με ημιδιατροφη, 1 ολοημερη στη Νικαια, 1 στο μουσειο αρωματων Μονακο,
μιση μερα Αβινιον, ολοημερη εκδρομη στη Βαρκελωνη,ασφαλεια αστικης ευθυνης

δεν περιλαμβανει:εισοδοι σε μουσεια κλπ, ποτα αναψυκτικα στα γευματα και των βραδινων εκδηλωσεων στο ξεν/χειο, φοροι, ελληνοφωνος αργηγος
φπα 120 ευρω

προαιρετικες:μοντε καρλο 25 ευρω,εξ αν προβανς μασσαλια 50 ευρω

τιμη ατομου 625 ευρω

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
λοιπον παιδια σας χαιρετω και παλι...μετα απο πολλες σκεψεις καταληξαμε να κανουμε το πρωτο μας ταξιδι Ισπανια-Γαλλια στις αρχες του Νοεμβρη με πρακτορειο τελικα..
Και οριστε και οι προσφορες που βρηκαμε..απο ηρακλειο πτηση με αφιξη στη Βαρκελωνη..7 μερες 6 βραδια..
1 μερα Βαρκελωνη
2 3 4 5 Καννες Μονακο Μασσαλια Αβινιον
6 7 μερα Κοστα Μπραβα Βαρκελωνη

περιλαμβανει:αεροπορικα,μεταφορες, 4 βραδια σε Καννες η Νικαια με πρωινο,2 βραδια Κοστα Μπραβα με ημιδιατροφη, 1 ολοημερη στη Νικαια, 1 στο μουσειο αρωματων Μονακο,
μιση μερα Αβινιον, ολοημερη εκδρομη στη Βαρκελωνη,ασφαλεια αστικης ευθυνης

δεν περιλαμβανει:εισοδοι σε μουσεια κλπ, ποτα αναψυκτικα στα γευματα και των βραδινων εκδηλωσεων στο ξεν/χειο, φοροι, ελληνοφωνος αργηγος
φπα 120 ευρω

προαιρετικες:μοντε καρλο 25 ευρω,εξ αν προβανς μασσαλια 50 ευρω

τιμη ατομου 625 ευρω
Δεν κατάλαβα: δεν περιλαμβάνει ούτε το ΦΠΑ ούτε τους φόρους αεροδρομίου ούτε το κόστος του ξεναγού το ποσό των 625 ευρώ; Αν είναι έτσι μου φαίνεται ακριβό. 1000 ευρώ budget είχες πει, με 625+φόρους+ΦΠΑ + προσωπικά έξοδα το ξεπερνάς κατά πολύ!

Και Κόστα Μπράβα τι θα κάνετε αρχές Νοέμβρη; Έχει και πιο ειδικούς στο θέμα, αλλά καλοκαιρινό resort δεν είναι εκεί; Με μεγάλα ξενοδοχεία που τα χρησιμοποιούν τα πρακτορεία το χειμώνα για φθηνά καταλύμματα; Διορθώστε με παρακαλώ αν κάνω λάθος.

Και στο υπόλοιπο πρόγραμμα...δηλαδή θα δείτε τη Βαρκελώνη στα πεταχτά σε μια μέρα...θα είστε τρέχοντας σε ένα λεωφορείο για 6 μέρες...θα δείτε την Κόστα Μπράβα (!!) 2 βράδια...θα υποχρεούστε να γυρίζετε να τρώτε το βράδυ στο ξενοδοχείο αφού θα έχετε πληρώσει ημιδιατροφή (άσε που αυτό το "βραδινές εκδηλώσεις στο ξενοδοχείο" με τρομάζει...)

Δε ξέρω φίλε Kritsman, συγνώμη αν σε απογοητεύω αλλά αφού ζήτησες τη γνώμη μας θα στο πω ευθέως: Ούτε το πρόγραμμα μ'αρέσει, ούτε το να πας 25 χρονών να καταπιεστείς με προγράμματα μεσήλικων πληρώνοντας παραπάνω απ'ότι αν πήγαινες κάπου μόνος σου.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Θα συμφωνήσω με την battered_suitcase. Δεν μου φαίνεται και πολύ καλό το πρόγραμμα.:( Πολύ τρέξιμο, ακατάλληλοι προορισμοί οι περισσότεροι για την εποχή που το επιλέγετε και τα χρήματα βγαίνουν πολλά για όσα προσφέρει το πακέτο.

Νομίζω πως θα μπορούσατε να κάνετε κάτι πολύ καλύτερο με το budget που αναφέρετε. Όσον αφορά το ζήτημα του group κι εγώ θα συμφωνήσω ότι καλύτερα να πάτε μόνοι σας, κι ας είναι το 1ο σας ταξίδι. Εκτός κι αν έχετε πολύ μεγάλη δυσκολία με την χρήση άλλης γλώσσας εκτός των ελληνικών οπότε μπορώ να το καταλάβω. Μήπως σε τέτοια περίπτωση να βρείτε κάποιο group σύμφωνα με τις ανάγκες της ηλικίας σας (εγώ όταν ήμουν φοιτήτρια είχα ταξιδέψει 3 φορές εκτός Ελλάδος με group του Πανεπιστημίου και είχα περάσει τέλεια. Αλλά ακόμα και τότε πολλές φορές ακολουθούσα με την παρέα μου διαφορετικό πρόγραμμα); Δεν χρειάζεται να είσαι φοιτητής για να συμμετάσχεις σε τέτοια groups!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom