ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ....(ON THE ROAD!)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

varioAthens

Member
Δεν θα 'ταν καλύτερα να μας γράψεις τις χώρες που έχεις πάει και σε παρένθεση τις φορές που έχεις πάει...η τόσο λεπτομερής ημερολογιακή αναφορά δεν είναι κάτι που θα μας μείνει... Νο offense!

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Επίσης θα ήταν χρήσιμο να μας γράψεις ορισμένες προτάσεις ή 2-3 άλλα χρήσιμα, κατά τη γνώμη σου, στοιχεία για αυτά τα μέρη (π.χ. ποια μέρη θα επισκεπτόσουνα ξανά και γιατί)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Επίσης θα ήταν χρήσιμο να μας γράψεις ορισμένες προτάσεις ή 2-3 άλλα χρήσιμα, κατά τη γνώμη σου, στοιχεία για αυτά τα μέρη (π.χ. ποια μέρη θα επισκεπτόσουνα ξανά και γιατί)
Καλα βρε maska, σε ολα εχει παει απο 10 φορες, δυσκολευεσαι να καταλαβεις που θα ξαναπηγαινε;

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Καλα βρε maska, σε ολα εχει παει απο 10 φορες, δυσκολευεσαι να καταλαβεις που θα ξαναπηγαινε;
Σωστά, κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα (=πολύ Λονδίνο… φίλος σου είναι tripakia???)
Τελικά όμως μετά από τόσες επαναλήψεις έχει να μας προτείνει κάτι που ίσως αγνοούμε? (κάτι πιο ψαγμένο ίσως…)

georgezerv76

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαριούπολη-Ντονιετσκ
ευχαριστωωωωωω!!!! αποφασισα να μειωσω ολα τα υπολοιπα εξοδα μου (ρουχα, ψωνια κλπ ) και να τα δινω ολα για τα ταξιδια μου!!! εχω κι αλλους προορισμους στο μυαλο μου, θελω να παω ολλανδια (αμστερνταμ) και βελγιο (μπριζ η γανδη) το επομενο πασχα του 2012, να παω εδιμβουργο και γλασκωβη, να παω στην Ταριφα της Ισπανιας και απο εκει στην Ταγγερη , στο Μαροκο με το φερυ, σιγουρα καποια στιγμη πορτογαλια, και οπωσδηποτε στο μελλον ΗΠΑ, που ειναι το μεγαλο ονειρο μου!
ελπιζω να ταξιδευω οσο αντεξω! αν και μεγαλος (παω στα...35) δε θα σταματησω μεχρι να αντεχουν τα ποδια μου και η...τσεπη μου! λολ!!!

Γενικα για βραδινη εξοδο προτιμας παλμα ντε μαγιορκα απ' οτι καταλαβα.
ειναι κατι σαν το...αφτερ μου ΄)):D

Εγώ πάλι όχι. Το 2010 μόνο είχα περίπου τόσα.

Καλή συνέχεια....

....Ομπαμα εσυ? :rolleyes:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
να παω στην Ταριφα της Ισπανιας και απο εκει στην Ταγγερη , στο Μαροκο με το φερυ
Το κάνουν ημερήσια εκδρομή, έχει 2-3 δρομολόγια πρωινά, πας πρωί-πρωί κι επιστρέφεις το βράδυ. Αν και είναι βόλτα ρουτίνας, περιέργως οι διατυπώσεις διαρκούν αρκετό χρόνο (μπορεί να πάρουν και μια ώρα). Σαν βόλτα καλή είναι, η Ταγγέρη δε λέει και πολλά. Με μια πολύ μικρή επιβάρυνση από την στάνταρ τιμή του εισιτηρίου, μέσω κάποιου απ' τα πολλά πρακτορεία στην Ταρίφα, μπορείς να έχεις και ξενάγηση με πούλμαν και γεύμα σε "παραδοσιακό" εστιατόριο - δεν είναι άσχημο, έχει το χαβαλέ του και το φαγητό είναι καλό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.474
Νεότερο μέλος
Dio1985

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα