tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Εγώ πάλι όχι. Το 2010 μόνο είχα περίπου τόσα.Καλη συνεχεια στ ταξιδια σου...ομολογω οτι τα ζηλεψα !!!
Καλα βρε maska, σε ολα εχει παει απο 10 φορες, δυσκολευεσαι να καταλαβεις που θα ξαναπηγαινε;Επίσης θα ήταν χρήσιμο να μας γράψεις ορισμένες προτάσεις ή 2-3 άλλα χρήσιμα, κατά τη γνώμη σου, στοιχεία για αυτά τα μέρη (π.χ. ποια μέρη θα επισκεπτόσουνα ξανά και γιατί)
Σωστά, κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα (=πολύ Λονδίνο… φίλος σου είναι tripakia???)Καλα βρε maska, σε ολα εχει παει απο 10 φορες, δυσκολευεσαι να καταλαβεις που θα ξαναπηγαινε;
ειναι κατι σαν το...αφτερ μου ΄))Γενικα για βραδινη εξοδο προτιμας παλμα ντε μαγιορκα απ' οτι καταλαβα.
Εγώ πάλι όχι. Το 2010 μόνο είχα περίπου τόσα.
Καλή συνέχεια....
Το κάνουν ημερήσια εκδρομή, έχει 2-3 δρομολόγια πρωινά, πας πρωί-πρωί κι επιστρέφεις το βράδυ. Αν και είναι βόλτα ρουτίνας, περιέργως οι διατυπώσεις διαρκούν αρκετό χρόνο (μπορεί να πάρουν και μια ώρα). Σαν βόλτα καλή είναι, η Ταγγέρη δε λέει και πολλά. Με μια πολύ μικρή επιβάρυνση από την στάνταρ τιμή του εισιτηρίου, μέσω κάποιου απ' τα πολλά πρακτορεία στην Ταρίφα, μπορείς να έχεις και ξενάγηση με πούλμαν και γεύμα σε "παραδοσιακό" εστιατόριο - δεν είναι άσχημο, έχει το χαβαλέ του και το φαγητό είναι καλό.να παω στην Ταριφα της Ισπανιας και απο εκει στην Ταγγερη , στο Μαροκο με το φερυ