• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΤΑΞΙΔΙ ΖΩΗΣ 2010...

ΤΑΞΙΔΙ 2010

• Total voters
    72
  • Poll closed .

fotast

Member
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Για όσους ενδιαφέρονται για την Ανταρκτική...

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Hμερομηνίες αναχώρισης:
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]1/11/2011 1/16/2011 2/3/2011

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Κόστος γύρω στα 3.500? για 12 ημέρες με πλήρη διατροφή και εκδρομές...
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Αν σε αυτά προσθέσουμε τα αεροπορικό εισιτήριο για Ushuaia 2 βράδια στο Buenos και τα προσωπικά έξοδα είμαστε γύρω στα 5.200? με 5.400?...
Σήμερα πήρα ενημέρωση από γραφείο τής Θεσσαλονίκης.Τήν έχει τον Μάρτιο γιά 16 ημέρες μέ 7.500 ΕΥΡΩ.Φθηνός είσαι:lol:

Last edited by a moderator:

Vito

Member
Καμτσάτκα, γιατί είναι μια άγνωστη, ανεξερεύνητη άκρη του πλανήτη. Και μόνο η σκέψη μου προκαλεί δέος. Άγρια φύση, μαγεία, ιθαγενείς πλυθισμοί, αλλά και σχετικά normal θερμοκρασίες. Επίσης ακόμα και το να φτάσεις εκεί, είναι από μόνο του εμπειρία.

Όσο για το αν λιώνει η Ανταρκτική, νομίζω είναι λίγο αμφιλεγόμενο. Μέχρι πρόσφατα διάβαζα μάλιστα ότι η συνολική ποσότητα πάγου έχει πιάσει μάξιμουμ τιμή, (από τότε που μπορούσαν να μετρήσουν βέβαια). Σίγουρα ταξίδι ζωής, αλλά προσωπικά δεν με τραβάει ακόμα τόσο όσο τα αλλα.
Συμφωνώ, συμφωνώ!! Kamchatka!!!:clap:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Θα ψηφίσω Παπούα αν το ταξίδι εστιάζεται στις φυλές που ζουν εκεί.
Δεύτερη επιλογή Μαδαγασκάρη ή Μπουτάν (με ολίγον Νεπαλ ή Μπαγκλαντες γίνεται;;;;)
Την Καμτσάτκα την είχα ψάξει πριν κανά δυό χρόνια...κανείς από τους γνωστούς μου δεν έδειξε να συγκινείται. Δυστυχώς ακόμα και τα ρώσικα πρακτορεία την κοστολογούσαν ακριβά, καθώς οι επισκέψεις στα ηφαίστεια απαιτούν την χρήση ελικοπτέρων. Είναι ακριβός προορισμός χωρίς να προσφέρει λόγο τιμής/ποιότητα.
Αναμένουμε νεώτερα....

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Βάλτωσε το θέμα. Χάσαμε τα υπόλοιπα, μόλις προλαβαίνουμε να οργανωθούμε για Ανταρκτική !! :rolleyes:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Την Καμτσάτκα την είχα ψάξει πριν κανά δυό χρόνια...κανείς από τους γνωστούς μου δεν έδειξε να συγκινείται. Δυστυχώς ακόμα και τα ρώσικα πρακτορεία την κοστολογούσαν ακριβά, καθώς οι επισκέψεις στα ηφαίστεια απαιτούν την χρήση ελικοπτέρων. Είναι ακριβός προορισμός χωρίς να προσφέρει λόγο τιμής/ποιότητα.
Αναμένουμε νεώτερα....
Κάπου είχα πετύχει ένα εγγλέζικο πρακτορείο που ανεβάζει μικρά γκρουπ στην Καμτσάτκα για 2 βδομάδες με 1.5 χιλιάρικο (χωρίς τα αεροπορικά που όμως δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά για τις αποστάσεις που μιλάμε)... νομίζω ότι αξίζει μιας και ο προορισμός είναι παρθένος ακόμα από τουριστική ανάπτυξη, τα τοπία δε είναι συγκλονιστικά...

Y.Γ. Νομίζω όμως ότι δεν περιλάμβανε ελικόπτερα και άλλες τέτοιες πολυτέλειες... είχε αρκετές πάντως αναβάσεις σε ηφαίστεια με τα πόδια και μερικές διαμονές σε απλά καταλύματα... δυστυχώς δε θυμάμαι ούτε μπορώ να βρω το link...

annoulita100

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδόρ
Ταξίδι-Όνειρο
All the world 💓
Καλησπέρα συμφορουμίτες! Έπεσε στα ''χέρια'' μου σήμερα το θεματάκι και έχω απλά την απορία αν το ταξίδι αυτό πραγματοποιήθηκε...Περιμένω με αγωνία την απάντηση....

GTS

Member
Καλησπέρα συμφορουμίτες! Έπεσε στα ''χέρια'' μου σήμερα το θεματάκι και έχω απλά την απορία αν το ταξίδι αυτό πραγματοποιήθηκε...Περιμένω με αγωνία την απάντηση....
Πραγματοποιήθηκε στα Παλούκια Σαλαμίνας, αγαπημένο τόπο παραθερισμού του topic starter...

annoulita100

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδόρ
Ταξίδι-Όνειρο
All the world 💓
:haha::haha::haha: Γιατί???Δεν είναι τα Παλούκια Σαλαμίνας ταξίδι όνειρο?????
Πάντως η ιδέα του topic starter ήταν σούπερ!!! Τί λέτε???? Να βάλουμε πάλι μπρος...?????!!!!!!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
:haha::haha::haha: Γιατί???Δεν είναι τα Παλούκια Σαλαμίνας ταξίδι όνειρο?????
Πως δεν ειναι... και πολλοι ονειρευονται γενικοτερα τα παλουκια οπουδηποτε κι αν βρισκονται αυτα...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Δεν ήξερα ότι η Σαλαμίνα φημίζεται για τα παλούκια της .

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom