taxidiara
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Είναι καθαρά θέμα γούστου πιστεύω... Πως εννοεί κάποιος τη διασκέδαση... Πχ εμένα η Μήλος μου άρεσε για χαλαρό ποτάκι, χάζι κλπ... Τώρα αν ψάχνεις ξενύχτια ΟΚ δε νομίζω... Δηλαδή η Αμοργός έχει πιο ξέφρενη ζωή το βράδυ? το ξέρω ότι ένας λόγος που σου αρέσει πολύ είναι κ αυτός, αλλά δε διασκεδάζουν όλοι το ίδιο.. Κ αν δε μείνει κάποιος μέσα στη χώρα της Αμοργού τι γίνεται? Νέκρα? Ρωτάω κ για μένα όπως καταλαβαίνεις... Όχι ότι είμαι κανα party animal, αλλά θα ήθελα το βράδυ να έχω την επιλογή να κάτσω κάπου κ να μην είμαι εγώ κ ο σερβιτόρος ή ο μπάρμαν... Κ αν είναι τέτοια περίπτωση, φαντάζομαι θαχεις ιδιαίτερη δυσκολία το βράδυ να βρεις κάπου να κάτσεις να φας ή να διασκεδάσεις αφού όλοι εκεί θα πάνε (στη χώρα Αμοργού).. Βέβαια καταλαβαίνω ότι αυτό συμβαίνει σε πολλά νησια, να είναι η Χώρα επίκεντρο το βράδυ, πχ Σίφνος, Ίος, αλλά από το λίγο που έψαξα δεν έχει πολλά καταλύματα για μέσα στη Χώρα Αμοργού...Ε δεν έχει, είναι κατώτερη σε σχέση με πολλά νησιά, κι ότι έχει είναι πολύ ήσυχο (να μη πω ξενέρωτο και με κυνηγάτε) επιβεβαιώνοντας τη φήμη που το ακολουθεί. Συμφωνώ πάντως για διαμονή στην Πλάκα, είναι πολύ όμορφο χωριό, εν αντιθέσει με τον Αδάμαντα...
Α, κ επίσης δε καταλαβαίνω γιατί τόσο κράξιμο ο Αδάμαντας.. ΟΚ δεν είναι γραφική χώρα νησιού, αλλά δεν είναι κ λιμάνι Τήνου πχ
Last edited: