Χαχα λογικο τι να την κάνει την γλώσσα και το μυαλό μια γυναίκαΑν ήταν σπετσοφάι θα το έτρωγα
Χαχα λογικο τι να την κάνει την γλώσσα και το μυαλό μια γυναίκαΑν ήταν σπετσοφάι θα το έτρωγα
Καλύτερα να μην χρησιμοποιήσω τη γλώσσα και το μυαλό μου για να σου απαντήσω....είμαστε σε δημόσιο χώρο!Χαχα λογικο τι να την κάνει την γλώσσα και το μυαλό μια γυναίκα
Δεν κατάλαβες πως το είπα εγώ θεωρώ ότι οι γυναίκες έχουν κ μυαλό κ γλώσσα οπότε για ποιο λόγο να τα φαςΚαλύτερα να μην χρησιμοποιήσω τη γλώσσα και το μυαλό μου για να σου απαντήσω....είμαστε σε δημόσιο χώρο!
Με συγχωρείς αλλά έτσι όπως το έγραψες, ήταν λίγο δύσκολο να καταλάβω αυτό! Αν και μου φάνηκε πολύ παράξενο που το είπες....αλλά δεν μπορώ να μαντεύω τι θέλεις να πείς και δεν σε γνωρίζω κιόλας!Δεν κατάλαβες πως το είπα εγώ θεωρώ ότι οι γυναίκες έχουν κ μυαλό κ γλώσσα οπότε για ποιο λόγο να τα φας
Όλες οι Βουλγάρικες πόλεις έχουν τεράστιους χώρους πρασίνου στο κέντρο τους (Στάρα Ζαγόρα, Φιλιππούπολη, Χάσκοβο κλπ) και πολύ περιποιημένους όχι μόνο η Σόφια.Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες και πάλι βλέπουμε οτι με τα λιγοσά μέσα που έχουν προσπαθούν να έχουν καθαρό και περιποημένο το κέντρο της πολης τους σε αντίθεση με υο κέντρο της Αθήνας που θέλει πλύσμιμο απο πάνω έως κάτω....για να μη πώ για τα πόσα λουλούδια έχει φυτεμεένα.....