Γλώσσα και μυαλά. Αρνίσια.Το συγκεκριμένο το παραγγείλαμε νομίζοντας ότι είναι κάποιο πιάτο με αρνί και θα το βάλω κουίζ για δυνατούς λύτες.Τι είναι οέο;;;;
View attachment 237555
πωωωωωωωωωωωωωωωω με έστειλες αδιάβαστο.Διάβασες το μενού ή το έχεις φάει;Γλώσσα και μυαλά. Αρνίσια.
Σας άρεσε?
Ήμουν σίγουρος ότι πριν απαντήσεις θα το έχεις ψάξει Το πιάτο το παρήγγειλε η κοπέλα μου μάλλον από λάθος και όταν μας το έφεραν νόμιζα ότι είναι η τηγανιά γιατί το είδα και σε τηγάνι μέσα.Έτσι δοκίμασα πρώτος ένα πιάτο που δεν θα έτρωγα ούτε επί πληρωμή αν ήξερα τι ήταν. Στην αρχή το επεξεργάστηκα λίγο στο στόμα μου πριν το κάνω πάσα στη διπλανή χαρτοπετσέτα. Μάλιστα φωνάξαμε τον σερβιτόρο και του είπαμε ότι αυτό δεν είναι η τηγανιά που παραγγείλαμε.Μας το επιβεβαίωσε και αυτός αλλά όταν μου έδειξε τι ήταν γύρισα κοίταξα την δικιά μου και λέω δεν μπορεί να είσαι εσύ από την Τρίπολη, από κάποια φυλή είσαι Ο τρίτος από την παρέα που υποτίθεται τρώει τέτοια δεν μπόρεσε να το φάει αν και έκανε φιλότιμες προσπάθειες χαρακτηρίζοντας το ένα κράμα γκουρμέ και κανιβαλικού πιάτου ταυτόχρονα. Με τα πολλά το βάλαμε στο πλάι και πήραμε ένα κότσι ακόμα αν και από το μαγαζί νόμιζαν ότι δεν ήταν καλά μαγειρεμένο και προσφέρθηκαν να το αλλάξουν.Δεν σας άρεσε.
- Έχω φάει. Όχι σε αυτήν τη version - πιο λιτά και κανιβαλικά, σε σούπα.
- Οι υπόλοιποι είχαν αποκλείσει άλλες πιθανότητες.
- Και το μενού το επιβεβαίωσε.
Μπορεί να έφταιγε ο τρόπος μαγειρέματος . Επίσης τα περισσότερα πιάτα με εντόσθια δεν είναι για χόρτασηΉμουν σίγουρος ότι πριν απαντήσεις θα το έχεις ψάξει Το πιάτο το παρήγγειλε η κοπέλα μου μάλλον από λάθος και όταν μας το έφεραν νόμιζα ότι είναι η τηγανιά γιατί το είδα και σε τηγάνι μέσα.Έτσι δοκίμασα πρώτος ένα πιάτο που δεν θα έτρωγα ούτε επί πληρωμή αν ήξερα τι ήταν. Στην αρχή το επεξεργάστηκα λίγο στο στόμα μου πριν το κάνω πάσα στη διπλανή χαρτοπετσέτα. Μάλιστα φωνάξαμε τον σερβιτόρο και του είπαμε ότι αυτό δεν είναι η τηγανιά που παραγγείλαμε.Μας το επιβεβαίωσε και αυτός αλλά όταν μου έδειξε τι ήταν γύρισα κοίταξα την δικιά μου και λέω δεν μπορεί να είσαι εσύ από την Τρίπολη, από κάποια φυλή είσαι Ο τρίτος από την παρέα που υποτίθεται τρώει τέτοια δεν μπόρεσε να το φάει αν και έκανε φιλότιμες προσπάθειες χαρακτηρίζοντας το ένα κράμα γκουρμέ και κανιβαλικού πιάτου ταυτόχρονα. Με τα πολλά το βάλαμε στο πλάι και πήραμε ένα κότσι ακόμα αν και από το μαγαζί νόμιζαν ότι δεν ήταν καλά μαγειρεμένο και προσφέρθηκαν να το αλλάξουν.
Ιδιαίτερο πιάτο, μια από τις βουλγαρικές "σπεσιαλιτέ", το έχω δοκιμάσει (όχι στο συγκεκριμένο μαγαζί) και όχι μόνο μια φορά - μου άρεσε.πωωωωωωωωωωωωωωωω με έστειλες αδιάβαστο.Διάβασες το μενού ή το έχεις φάει;
Η σωστή απάντηση είναι :
View attachment 237557
Αν ήταν σπετσοφάι θα το έτρωγαΕίναι σίγουρα ένα ιδιαίτερο πιατο και σε μια παρέα που μπορεί να μπερδευτεί και να το πάρει χωρίς να ξέρει τι είναι, δεν συγκεντρώνει πολλες πιθανοτητες να αρέσει...Δεν ξέρω αλλα μπορούν να μας πουν τα παιδιά που μαντεψαν τι μπορεί να είναι, όχι αν θα το ετρωγαν γιάτι το βλέπω δυσκολο, αλλά αν έστω θα δοκιμαζαν.. @Nikos86 @escursione @Borealis @Sassenach77