Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
όχι, αν κρατάς την απόσταση ασφαλείας...6 πόδια..όχι ίντσες, πόδια..Eρώτηση προς Samion...
Aυτή την γρίπη την κολλάς και από χήρες???
όχι, αν κρατάς την απόσταση ασφαλείας...6 πόδια..όχι ίντσες, πόδια..Eρώτηση προς Samion...
Aυτή την γρίπη την κολλάς και από χήρες???
Πως κάνεις έτσι !!!!!! :roll::roll: Που να ζούσες και στο ΜέχικοΕγω την επομενη Κυριακη παω Ιννσμπρουκ-Σαλτσμπουργκ-Βιεννη για 9 μερες. Περιττο να σας πω οτι ειμαι ενα κλικ πριν ακυρωσω τα παντα! Ο αντρας μου με κραταει, που λεει οτι ειναι υπερβολες των ΜΜΕ.
Παιδια εχω φρικαρει μιλαμε!!! Εσεις τι γνωμη εχετε;;; Μηπως ξερετε το ενα περιστατικο στην Αυστρια, σε ποιο μερος ηταν;
Αχ.....!!!! Γιατι ειμαι τοσο ατυχη;;;;
εγω να δεις!Παιδια εχω φρικαρει μιλαμε!!!
εγω να δεις!
τι να πω εγω που εχω αγορασει εισιτηρια για Μεξικο!!
Και δηλαδή, για να καταλάβω, εσύ τώρα χάρηκες που υπάρχουν και χειρότερα και παίζεις με τον πόνο της Νεράιδας;τελικα υπάρχουν και χειροτερα!!!!!
εγω να δεις!
τι να πω εγω που εχω αγορασει εισιτηρια για Μεξικο!!
για 26 ιουνιου!!για ποτε ;;
δεν μπορεις να τα μεταφερεις για αργοτερα;
Για να καταλάβω...εσύ είσαι η άτυχη ή οι άνθρωποι που έχουν αρρωστήσει???Εγω την επομενη Κυριακη παω Ιννσμπρουκ-Σαλτσμπουργκ-Βιεννη για 9 μερες. Περιττο να σας πω οτι ειμαι ενα κλικ πριν ακυρωσω τα παντα! Ο αντρας μου με κραταει, που λεει οτι ειναι υπερβολες των ΜΜΕ.
Παιδια εχω φρικαρει μιλαμε!!! Εσεις τι γνωμη εχετε;;; Μηπως ξερετε το ενα περιστατικο στην Αυστρια, σε ποιο μερος ηταν;
Αχ.....!!!! Γιατι ειμαι τοσο ατυχη;;;;