sapienza
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Roma
- Ταξίδι-Όνειρο
- Costiera Amalfitana
Ήμαρτον!!!!!!!!!!
Ήμαρτον!!!!!!!!
Προφανως,εσενα δε σε αγγιζουν αυτα.Φιλικο μου ζευγαρι που ηθελε να παει Βαρκελωνη,ειπε οτι θα το ακυρωσει.Εγω ειπα,οτι μπορει να περασει κατι τετοιο απο το μυαλο καποιου,δεν ειναι απιθανο.
Απαντάς στο τέλος ενός 20-σέλιδου θέματος. Το έχεις διαβάσει καθόλου? Με όλα τα άλλα πιο πάνω συμφωνείς και δεν τα σχολιάζεις, αλλά στο τέλος κάνεις αυτό το σχόλιο?Ήμαρτον!!!!!!!!
Προφανως,εσενα δε σε αγγιζουν αυτα.Φιλικο μου ζευγαρι που ηθελε να παει Βαρκελωνη,ειπε οτι θα το ακυρωσει.Εγω ειπα,οτι μπορει να περασει κατι τετοιο απο το μυαλο καποιου,δεν ειναι απιθανο.
Οχι,δεν το διαβασα ολο.Μην το κανουμε παλι chat.Απαντάς στο τέλος ενός 20-σέλιδου θέματος. Το έχεις διαβάσει καθόλου? Με όλα τα άλλα πιο πάνω συμφωνείς και δεν τα σχολιάζεις, αλλά στο τέλος κάνεις αυτό το σχόλιο?
Φίλτατε επειδή τα διάβασα, η απαντησή μου δεν πάει μόνο στον wotan1975 άλλα γενικότερα....Δράμα η κατάσταση, θα ακυρώσω το Παλέρμο..αψού!Κι εσύ taver cinema πάλι το 2010 και βλέπουμε...Τρέχω να πάρω μάσκα!Απαντάς στο τέλος ενός 20-σέλιδου θέματος. Το έχεις διαβάσει καθόλου? Με όλα τα άλλα πιο πάνω συμφωνείς και δεν τα σχολιάζεις, αλλά στο τέλος κάνεις αυτό το σχόλιο?
είναι ήδη έτοιμο. κλινικές δοκιμές τον άλλο μήνα και στο εμπόριο το σεπτέμβρη.Δεν ξέρω αν υσχύει αλλά άκουσα ότι σε ένα σταθμό στο ράδιο ότι το εμβόλιο θα είναι έτοιμο μέχρι το Σεπτέμβριο.....