• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γενικά Συνηθειες στα Αεροδρομια!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Σε αντιθεση με τον joss..κουβαλαω οπωσδηποτε τσαντα ωμου, γιατι δεν αντεχω με τιποτα να μην διαβαζω κατα τη διαρκεια της πτησης το λογοτεχνικο μου βιβλιο.

απαραίτητο το βιβλίο (ειδικά σε πολύωρα ταξίδια)
για να περνάει πιο εύκολα η ώρα!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Tην επόμενη φορά να μας ενημερώσεις να έρθουμε να σου κάνουμε παρέα! Και η ώρα σου θα περάσει και travelstoΡική συνάντηση θα γίνει!!! :haha:
..θα το κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!
σιγουρα:)

Bahari

Member
Είναι τέτοια η ένταση στην οποία βρίσκομαι πριν από ένα ταξίδι και ο ενθουσιασμός που νιώθω τόσο μεγάλος που φτάνω στο αεροδρόμιο περίπου ένα τρίωρο πριν την ώρα της πτήσης. Νομίζω ότι έτσι είμαι ένα βήμα πιο κοντά στον προορισμό μου :roll: Κάνω καμιά βόλτα στα μαγαζιά, συνήθως όχι για να ψωνίσω αλλά για να χαζέψω το πλήθος που πηγαινοέρχεται, τρώω κάτι, λύνω κανένα sudoku και χαζεύω τους φωτεινούς πίνακες με τις αναγγελίες αναχωρήσεων, μακαρίζοντας τους ταξιδιώτες που πάνε σε κάποιο από τους αγαπημένους μου προορισμούς. Πολύ συχνά πηγαίνω και στα σημεία που γίνεται το check-in για αυτούς τους προορισμούς και λέω από μέσα μου: Αχ, και να’ μουν στη θέση τους! Βέβαια γρήγορα συνέρχομαι και αρχίζω να σκέφτομαι το δικό μου ταξίδι. Στην επιστροφή βέβαια πάω στο αεροδρόμιο περίπου ένα δίωρο πριν την πτήση (και κάνω και την απαραίτητη βόλτα στα μαγαζιά) γιατί έχω και μια αγωνία μήπως υπάρξει κανένα πρόβλημα στη διαδρομή και καθυστερήσω να πάω στο αεροδρόμιο έγκαιρα.

Last edited by a moderator:

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
κι εγώ επειδή κάποια φεγγάρια δούλεψα στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, το βαριέμαι το συγκεκριμένο αεροδρόμιο. Ανάλογα με το τι πτήση έχω, καταφτάνω στο αεροδρόμιο είτε 2.5 ώρες νωρίτερα είτε μισή ώρα πριν επιβιβαστούμε. Στα αεροδρόμια του εξωτερικού τριγυρνάω να δω τα μαγαζάκια και γενικά το χώρο, ενώ στου εσωτερικού πάω στην αίθουσα αναμονής και ασχολούμαι με το λάπτοπ ή διαβάζω κάτι.
Το κακό είναι ότι δεν πίνω καφέ ποτέ πριν την πτήση, μπας και κοιμηθώ κατά τη διάρκεια, αλλά αν τύχω σε κανα φασαριόζικο παιδάκι που θα κάθεται κοντά μου και κουνάει όλα τα καθίσματα ουρλιάζοντας, υποφέρω και μετά νιώθω Ηρώδης. :p

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Καλά αυτο που περνάω εγώ στο αεροδρόμιο, δεν υπάρχει και αυτό γιατί ο αντρούλης μου δεν μπαίνει σε αεροπλάνο...όμως πηγαίνει εμένα στο αεροδρόμιο και μέχρι να έρθει η ώρα με πεθαίνει με το αγχος του. Δεν εννοεί να καταλάβει μετά από τόσα χρόνια ότι εμένα είναι το αγαπημένο μου μέσο και ότι θα το προτιμώ..

elliot

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος ΗΠΑ
κι εγώ είμαι λάτρης των αεροδρομίων. για πτήσεις εξωτερικού μπορεί να φτάσω ακόμα και πριν το άνοιγμα του γκισέ!!!! μάλλον είναι που δε βλέπω την ώρα να φύγω. και, πράγματι, ποτέ δεν έχω νιώσει ότι δεν περνάει ο χρόνος, το αντίθετο μάλιστα! η αλήθεια είναι ότι ελάχιστες φορές έχω βρεθεί σε κάποιο μικρό αεροδρόμιο που να μην έχω τι να κάνω. βόλτα στα μαγαζιά (όχι ότι μου αρέσουν τα ψώνια... το αντίθετο μάλλον) για χάζεμα ή για να τις... "παραγγελίες" της μαμάς (η οποία βέβαια πάτνα γνωρίζει τι τιμές και προσφορές μπορεί να παίζουν στο βενιζέλος, οπότε έχει κάτι να προτείνει και να ζητήσει :) ) και μετά είναι απαραίτητος ένας καφές ή κάποιο τσιμπολόγημα πριν την πτήση, έτσι για χαλάρωση. πώς περνάει έτσι το άτιμο το δίωρο, ούτε που το καταλαβαίνεις...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
να γράψω και εγώ.
πάω τρείς μέρες πρίν στο αεροδρόμιο μαζί με την φανούλα.
τσαντιρώνομε έξω στο μπαράκι που καπνίζουν φυσικά.:rolleyes:
θα δείτε κατά καιρούς μιά ριγέ τέντα με πράσινα λουλουδάκια.εγώ μένω εκεί.
την τελευταία μέρα που είναι να αναχωρήσω έρχεται η σκυλοτροφός,αναλαμβάνει το αγγελούδι μου με το καλαθάκι της,και εγώ φεύγω ήσυχη..
κερνάω καφέ και κόκκαλα στο τσαντήρι μου..:D

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αμα ερθω να πιουμε καφε με τη γατα μου τη Σονια λες να την στρωσει στο κυνηγι η Φανουλα η κρατιεται;

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Αμα ερθω να πιουμε καφε με τη γατα μου τη Σονια λες να την στρωσει στο κυνηγι η Φανουλα η κρατιεται;
Ερση δύσκολα τα πράγματα είναι γατοφονιάς η μικρή.
εδώ αληθεύει ο μύθος ο σκύλος με τη γάτα.αν όμως της πώ φίλη,τελείωσε καθεται σούζα!

varioAthens

Member
Ερση δύσκολα τα πράγματα είναι γατοφονιάς η μικρή.
εδώ αληθεύει ο μύθος ο σκύλος με τη γάτα.αν όμως της πώ φίλη,τελείωσε καθεται σούζα!

Μα κάτω από την τέντα δεν είναι απασχολημένη η Φανούλα να το φουντώνει??? :bleh::haha:

xelidoni

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή-Ισλανδία
Μ' αρέσαν πολύ οι ιστορίες σας...
Εγώ γενικά είμαι σε όλες μου τις δραστηριότητες της τελευταίας στιγμής , γιατί μου φαίνεται τρομερά ανιαρή η φάση της προετοιμασίας! Οσον αφορά στις πτήσεις, φροντίζω να βρίσκομαι μιάμιση ώρα νωρίτερα στο Ελ. Βενιζέλος. Απολαμβάνω να χαζέυω τους ταξιδιώτες και τις συνήθειές τους, κάνω μια μικρή βόλτα στα μαγαζιά-συνήθως χωρίς να ψωνίσω-και μετά παίρνω το δρόμο για τη θύρα μου. Ολα αυτά συμβαίνουν όταν ταξιδεύω μόνη, γιατι αν έχω παρέα , θέλω να πιώ και ένα καφεδάκι , να κάτσουμε στο τραπεζακι , να ανοίξουμε το χάρτη μας...
Μια φορά ετυχε να βρεθώ στο αεροδρόμιο αρκετές ώρες νωρίτερα από την πτήση μου προς Βουκουρέστι και κόντεψα να την χάσω γιατί είχαν αλλάξει εν τω μεταξύ τη θύρα επιβίβασης!!! Ε και από τότε , μόλις ακούσω από κάποιον τη φράση, παμε μωρέ λίγο νωρίτερα..., πάω αργότερα!!! :)

elle79

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία και πάλι Ιταλία!!!
Ταξιδεύω με αεροπλάνο από την ηλικία των 4 και έχω κάνει τόσες πολλές πτήσεις και απευθείας και με ενδιάμεσες στάσεις που πλέον όταν λέω σπίτι μπερδεύω το σπίτι μου με το αεροδρόμιο.Πάντα φροντίζω να είμαι γύρω στις 2 ώρες πιο πριν γιατί από όποιο αεροδρόμιο και να έχω περάσει καταφέρνω να κάνω τα μηχανάκια στον έλεγχο να χτυπούν τρελά.Και τι δεν έχω βγάλει από ρούχα(παπούτσια, μπλούζες, παντελόνια):shock: .Αποτέλεσμα μηδέν βέβαια, γιατί πότε δε μπόρεσα να βρώ τι έχω και χτυπάνε πάντα.
Ο wolverine από τους X-men να ήταν στη θέση μου δε θα τραβούσε τέτοιο μαρτύριο.:)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie