Τότε καρφί για κουφονησι.Πάρο την έχουμε ξεκοκκαλισει.
Το Σίφνος - Σέριφος θέλει τουλάχιστον ένα εξαήμερο και είναι κρίμα να πάτε στο ένα και να μη πάτε στο άλλο. Συμφωνώ κι εγώ με @SugarBlue ,μικρές Κυκλάδες από Νάξο, με προτεραιότητα σε Δονούσα.έχουμε ακόμη 3-4 βράδια διαθέσιμα.
Ξέρεις αν από Νάξο μπορούμε να κάνουμε ημερήσιες εκδρομές σε νησιά των μικρών Κυκλάδων? Πχ Σχοινούσα η Ηρακλειά.Το Σίφνος - Σέριφος θέλει τουλάχιστον ένα εξαήμερο και είναι κρίμα να πάτε στο ένα και να μη πάτε στο άλλο. Συμφωνώ κι εγώ με @SugarBlue ,μικρές Κυκλάδες από Νάξο, με προτεραιότητα σε Δονούσα.
Μπορείς να μου πεις ποιος διοργανώνει τις εκδρομές αυτές για να βρω λεπτομέρειες?Ναι και μάλιστα γίνεται τουρ και στα δυο.
Ναι, όπως και στα Κουφονήσια αν και προσωπικά δε θα το έκανα σε καμία περίπτωση.Ξέρεις αν από Νάξο μπορούμε να κάνουμε ημερήσιες εκδρομές σε νησιά των μικρών Κυκλάδων? Πχ Σχοινούσα η Ηρακλειά.
Σίγουρα έχει ταξιδιωτικά πρακτορεία στη χώρα της Νάξου που διοργανώνουν εκδρομές. Δε ξέρω αν υπάρχει πληροφορία και στο ιντερνετ.Μπορείς να μου πεις ποιος διοργανώνει τις εκδρομές αυτές για να βρω λεπτομέρειες?
Δεν γνωρίζω. Συνήθως αυτά τα βρίσκει κανείς επιτόπου ή αρχίζει τηλέφωνα όταν καλοκαιριασει.Μπορείς να μου πεις ποιος διοργανώνει τις εκδρομές αυτές για να βρω λεπτομέρειες?