Ostvarivanje
Member
Άρα πάμε για 4 Πάτμο και 6-7 Πάτμο και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Μου κάνει εντύπωση που έβαλες τρεις μέρες τους Λειψούς.Αυτό νομίζω ναι, δεν είναι αντίστοιχη περίπτωση όπως το Λεσβος-Λήμνος που ανέφερες, είναι ένα μεγάλο νησί μ' ένα νησάκι αυτή τη φορά.
Τρεις, βαριά τέσσερις με τις μετακινήσεις και τις υπόλοιπες Σάμο.
Δεν υπάρχει πρέπει σ' αυτό, καλό θα ήταν σίγουρα και προτιμότερο απ' το να σας φανε οι μετακινήσεις, ωστόσο δε θα έλεγα τη Σάμο και τόσο δύσβατο νησί.
Προλαβαίνετε μ' ένα αμαξάκι να δείτε όλο το νησί και αρκετά καλά, ωστόσο θα αδικείσετε τα γειτονικά.
Είναι υποκειμενικό καθώς όλα αυτά είναι καθαρά θέμα γούστου. Θα χρησιμοποιούσα τη Σάμο μόνο για πήγαινε και έλα και θα πήγαινα σε όλα τα υπόλοιπα (ελπίζω να μη το διαβάσει ο James γιατί πάλι θα με κράξει ). Για μένα τα Βόρεια Δωδεκάνησα είναι από τις καλύτερες προτάσεις για Island Hopping στο Αιγαίο, τα λατρεύω, με αποκορύφωμα τους Λειψούς.
Τώρα εφόσον έχετε καταλήξει στη Σάμο, προφανώς θα πάτε σε ένα από αυτά, οπότε η σκέψη σου για Πάτμο είναι λογική, σαν πιο κοσμοπολίτικο κι ενδιαφέρον από όλα τα υπόλοιπα ίσως.
Τα έχω συνδυάσει σε ένα ταξίδι ως εξής: 3 Λειψοί, 3 Πάτμο, 3 Λέρο, 1 Αγαθονήσι, 1 Σάμο για να πετάξω, αφήνοντας δυστυχώς έξω τους Αρκιούς γιατί δε βόλευε, κι έχοντας αποκλειστικό στόχο τα νησάκια αυτά.
Όσο για το island hopping δε γίνεται επί σκοπού αλλά προκύπτει.
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που βάζεις μια μέρα τη Σάμο, αν κατάλαβα καλά. Βέβαια για τρίτο νησί θα εξαρτηθεί και για τα δρομολόγια. Ποιο προτείνεις μετά από Σάμο και Πάτμο; Να υποθέσω Λειψούς;
Μου φαίνεται το κάθε χρόνο θα προσθέτω και ένα επιπλέον νησί στις διακοπές μου.