Από ό,τι γνωρίζω δεν έχει καραβάκι για ημερήσια εκδρομή.Όμως μπορείς να πας είτε Τήνο είτε Μύκονο με τα πλοία της γραμμής που έχει πολλά δρομολόγια...αξίζει όμως να μείνεις και κάποια βραδιάκαλησπερα παιδια , θα ηθελα να ρωτησω καποιον αν γνωριζει.Σκοπευω να απω ανδρο φετος μεσα αυγοπυστου και ηθελα να ρωτησω εαν φευγει καραβακι για ημερισια εκδρομη απο την ανδρο για τηνο και μυκονο!!
Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο.Τα πλοία της γραμμής είναι μονόδρομος αν ταιριάζουν οι ώρες.καλησπερα παιδια, εχω στο νου μου να παω ανδρο για 5 μερες ,απο θεσσαλονικη θα κατεβω και σκεφτομαι την μια μερα να την ετρωγα αν υπαρχει καραβακι για ημερισια εκδρομη απο την χωρα της ανδρου για τηνο μυκονο. ξερει κανεις αν υπαρχει καραβακι με την παραπανω εκδρομη?
Γεια χαρά.Καλησπέρα!
Τα δρομολόγια των πλοίων που βλεπουμε τωρα για τον Αύγουστο υπάρχει περιπτωση να αλλαξουν σημαντικα? Εχουμε φτιαξει προγραμμα και διαμονες αλλα επειδη τα ενδοκυκλαδικα που θα χρησιμοποιησουμε δεν ειναι καθημερινα μας αγχωνει το ενδεχόμενο ακύρωσης τους.
Κι ομως δεν ειναι με seajet! Για καθυστερηση ειμαι προετοιμασμενη με τοσα λιμανια που πιανουν πριν. Με αγχωνει ότι το δρομολογιο γινεται μια φορα την εβδομαδα αλλα θα τα κοιταζω συχνα.Γεια χαρά.
Ναι είναι πιθανόν να συμβεί, γι' αυτό σε συμβουλεύω να κοιτάς τα ωράρια των πλοίων μέχρι τελευταία στιγμή. Την έχω πάθε δύο φορές απανωτά, μάλιστα πριν το 2020 οπότε μου χει γίνει βίωμα. Μιλάω για αλλαγή στην ώρα του δρομολογίου και πέρυσι μια ακύρωση.
Άλλες ακυρώσεις δε μου χουν τύχει ευτυχώς, εκτός αν έχει 8+ μποφορ που αλλάζουν τα δεδομένα.
Μπορεί βέβαια να μη συβμβεί καθόλου και τίποτα και να το αναφέρουμε χωρίς λόγο, αλλά έχε εσύ το νου σου.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι εφόσον μιλάμε για ενδοκυκλαδικά κι έχεις κλείσει με SJ ετοιμάσου για καθυστέρηση, κάτι που είναι δεδομένο!
Αυτό θυμάμαι χαρακτηριστικά ήταν ένα δρομολόγιο του Bluestar το οποίο για κάποιο περίεργο λόγο άλλαξε ώρα.Κι ομως δεν ειναι με seajet! Για καθυστερηση ειμαι προετοιμασμενη με τοσα λιμανια που πιανουν πριν. Με αγχωνει ότι το δρομολογιο γινεται μια φορα την εβδομαδα αλλα θα τα κοιταζω συχνα.
Εγω σε τετοια δρομολογια βγαζω τα εισιτήρια την ιδια μερα πάντα. Μέχρι στιγμής δεν έχω ξεμείνει καπου! Αλλα δεν θα με χάλαγε. Διακοπές παμε.Αυτό θυμάμαι χαρακτηριστικά ήταν ένα δρομολόγιο του Bluestar το οποίο για κάποιο περίεργο λόγο άλλαξε ώρα.
Δε θυμάμαι που πήγαινα, σίγουρα θυμάμαι ότι ήμουν στην Αστυπάλαια και ότι κοίταξα από σπόντα τις ώρες του πλοίου μάλλον γιατί το είχα συνήθειο από πριν.
Άλλαξαν οι ώρες, εμείς είχαμε αγοράσει τα εισιτήρια από πρακτορείο και όχι απευθείας από την εταιρεία όπως συνηθίζεται και αν δε το βλέπαμε θα μέναμε εκεί. Καλά όχι ότι θα μας χαλούσε.
Από τότε τα τσεκάρω συνεχώς και αδιάκοπα.