• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συνδρομιτική τηλεόραση

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
οταν ειμαι σπιτι....και δεν εχει ολυμπιακο, λιβερπουλ.....βλεπω στο νοβα....φιδια ,λιονταρια, υαινες και ειδικα τις περιπετειες του στηβεν οστινς...ειναι καταπληκτικος!!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και θυμαμαι και το σημα οταν τελειωνε το προγραμμα (κατι κουδουνια και βουκολικα προβατα).Κατα την εναρξη ηχουσε ο εθνικος υμνος ή δεν θυμαμαι καλα?

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Συνδρομιτική τηλεόραση στην Ελλάδα ????? :shock::shock::shock:
Ειδικά εσύ δε με πείθεις οτι δεν παρακολουθείς τα προγράμματα του Ε!:haha:

Παραθέτω την υπερπαραγωγή του καναλιού κι αγαπημένο της συντρόφισσας Λίτσας!Μιλάμε για ποιότητα,όχι αστεία!!!

XRISTOS71

Member
Ναι ναι κουδουνάκια και προβατάκια

πάντως στην διακοπή έβαζαν αυτό

Last edited by a moderator:

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Και θυμαμαι και το σημα οταν τελειωνε το προγραμμα (κατι κουδουνια και βουκολικα προβατα).Κατα την εναρξη ηχουσε ο εθνικος υμνος ή δεν θυμαμαι καλα?
η ΕΡΤ ήταν αυτη

XRISTOS71

Member
Ειδικά εσύ δε με πείθεις οτι δεν παρακολουθείς τα προγράμματα του Ε!:haha:

Παραθέτω την υπερπαραγωγή του καναλιού κι αγαπημένο της συντρόφισσας Λίτσας!Μιλάμε για ποιότητα,όχι αστεία!!!

Η συντρόφισσα Λίτσα καλα΄κάνει και παρακολουθεί τον Μεγάλο ICE T
με την σιλικονάτη Barbie :clap::clap:.

Aλλά εγω τον θυμάμαι με αυτά ( Λίτσα αφιερωμένο !!!!!)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Δεν θα με αφήσετε να δουλέψω σήμερα !! Ευχαριστώ για την αφιέρωση και ανταποδιδω !
Να μην ξεχάσω να προσθέσω στις ποιοτικές μου επιλογές και το jersey shore αλλά και το jackass !! Μιλάμε για ποιότητα όχι αστεία !!

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Δεν θα με αφήσετε να δουλέψω σήμερα !! Ευχαριστώ για την αφιέρωση και ανταποδιδω !
Να μην ξεχάσω να προσθέσω στις ποιοτικές μου επιλογές και το jersey shore αλλά και το jackass !! Μιλάμε για ποιότητα όχι αστεία !!
To Jersey Shore είναι Νο1 στις ΗΠΑ και συνεχίζεται για 4η σεζον...Η απόλυτη ξόφλα!

Οι Kardashians κάνουν οτι μπορούν για ν ανεβάζουν νούμερα επίσης, βλέπε γάμους,κτλ..

Επίσης τα πρώην κουνελάκια της έπαυλης του μέγιστου Hugh,κάνουν ότι μπορούν για ν αποκτήσουν τη δική τους εκπομπή reality,βλέπε Holly s Word,Kendra

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom