LULLU
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- το ψαχνω....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νιγηρας-Μαλι
μια Χανιωτισα διμετρη!!!!Θα έρθω τελευταίος
ποιά έιναι η beba?
μια Χανιωτισα διμετρη!!!!Θα έρθω τελευταίος
ποιά έιναι η beba?
Aντωνη ειναι κατι που δεν ξερω ?????? μηπως να ενημερωθω????κορίτσια λάβετε υπ' όψιν και τους κρυφούς που θέλουν να κάνουν εκπλήξη.
κάτι πήρε το μάτι μου
Με νονό το Ντόναλντ Ντάκ?τωρα βρισκεται στη Λιμνουπολη για τη βαφτιση
Αυτο λεω και γω!!! Εκανα βαφτισια και δεν μας καλεσαν!!! Α παπα παπα παπα !!!!Με νονό το Ντόναλντ Ντάκ?
Σοβαρά τώρα, μήπως κάποιες πληροφορίες παραείναι προσωπικές για να τις γράφετε εδώ?
Αντι να σου φταινε ολα....δεν ερχεσαι στη παρεα μας, να πιουμε τις τσικουδιες μας και να εκπροσωπησουμε τη περιοχη μας ???? αν δεν ερθεις και εσυ...ποιον αλλο θα εχουμε.....Με νονό το Ντόναλντ Ντάκ?
Σοβαρά τώρα, μήπως κάποιες πληροφορίες παραείναι προσωπικές για να τις γράφετε εδώ?
...με έχετε τρελάνει ε? πέστε μου και τηλεφωνώ από τώρα για τραπέζι, για 3 άτομα: Χανιά, Κυριακή 26 μεσημέρι ....που ??? το μενού το υπογράφω από τώρα (για να το έχετε διαλέξει εσείς δεν είναι, σίγουρα,... φαΐ για τουρίστες)Aντωνη ειναι κατι που δεν ξερω ?????? μηπως να ενημερωθω????
Μολις μιλησα με το κεντρο Ο.Κ η κρατηση θα παω πριν τις 7 γιατι θα ειμαι Χανια απο νωρις
Ανακεφαλαιωνω το μενου
Τσικουδια με αυγοκαλαμαρα (απο τα χερακια της Eva Kas για το καλοσωρησες)
Μπουρεκι
Κρεατουρτα
Χοχλιους ( Samion διαβαζεις ???)
Καλιτσουνια
Ντακο
Στακα
Κυριο πιατο....κατα βουληση
Σχολια και ενστασεις δεκτα
Μιλησα με τη Βαρσα ειχε πολυ καλο ταξιδι και τωρα βρισκεται στη Λιμνουπολη για τη βαφτιση
Το Καρναγιο γενικα εχει ντοπια κουζινα και καλη ποιοτητα...θα δωσουμε φωτο απο τα πιατα την ερχομενη εβδομαδα.....τωρα αν θελεις καποιο πιατο αναλυτικα μπορω να σου δωσω τα συστατικα του...με έχετε τρελάνει ε? πέστε μου και τηλεφωνώ από τώρα για τραπέζι, για 3 άτομα: Χανιά, Κυριακή 26 μεσημέρι ....που ??? το μενού το υπογράφω από τώρα (για να το έχετε διαλέξει εσείς δεν είναι, σίγουρα,... φαΐ για τουρίστες)
αχ. κομματάκι δύσκολο..την άλλη βδομάδα κατεβαίνω Ελλάδα...Eυχαριστουμε πολυ...δεν πεταγεσαι ????προλαβαινεις δεν προλαβαινεις....παντως πτηση για Ηρακλειο υπαρχει!!!!!!!!
dik-7 ευχαριστουμε και εσενα....θα εχεται υλικο...οτι μπορουμε
ωραια θελω μια θεση αναμεσα στην beba και το ρεθυμνοLULLU πες τη beba οτι τη θελουμε μαζι μας θα καθισει διπλα μου ....και να δεις για ποτε θα ειναι ανετη ...και θα ξεχασει τις ντροπες...
ωραια θελω μια θεση αναμεσα στην beba και το ρεθυμνο
οκ!!! ευχαριστώ. για πιάτα καμιά αμφιβολία, σας εμπιστεύομαι απόλυτα!!! για το μαγαζί ρωτούσα. Κάποτε πριν μερικά χρόνια με πήγανε στα ταμπακαριά, σ' ένα πολύ καλό........Το Καρναγιο γενικα εχει ντοπια κουζινα και καλη ποιοτητα...θα δωσουμε φωτο απο τα πιατα την ερχομενη εβδομαδα.....τωρα αν θελεις καποιο πιατο αναλυτικα μπορω να σου δωσω τα συστατικα του