ph2
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αργεντινή
Ρε παιδιά βάλτε καμιά φώτο να δούμε και εμείς.Εγώ δυστυχώς ήμουν Θεσσαλονίκη και δεν κατάφερα να έρθω αλλά θα το ήθελα με τρέλα
άλλα δειχνουν οι φωτο κοπελιά.... στημένη στην κάμερα και με χαμόγελο.... αλλά δεν δείχνουμε...τι τις θελετε καλε τις φωτο??οποιος θελει ας ερθει στην επομενη συναντηση να μας δει!!!
dik-7 χαλαρο σε βρισκω με την δημοσιοποιηση των φωτογραφιων....
νεα ξεφτιλικια ερχονται....(δεν ποζαρα κεγω σαν ανθρωπος σε καμια φωτο...!)!
Εγώ σας παρακαλώ να μην δημοσιευτούν οι φωτογραφίες μου!
Έχει πάρει τα δικαιώματα το Life & Style και υπάρχει ποινική ρήτρα αν βγουν νωρίτερα στον αέρα!
πιο πιθανη βλεπω την διαγραφη..Μην ανησυχείς latina αν δημοσιοποιηθούν οι φάτσες μας χωρίς τη συνάινεση μας (φτου μακριά από εμάς τέτοια ξεφτιλικια) θα παρέμβει υπέρ μας ο ΔΣΑ ή άλλως θα μας διαγράψει μια και καλή από μέλη του.
εεεε...συναδελφε..κατω τα χερια απο την αδυναμια Νο 1!!Θα βρεις ένα καλό δικηγόρο και καθάρισες. Τόσους έχει το φόρουμ.
ΜΗ βιάζεσαι... θα γεράσεις νωρίς Όλοι θα γράψουμε... με το μαλακό...ένας-ένας...Ασχετο καλά οι υπόλοιποι που ήρθαν στη συνάντηση, τι περιμένουν και δεν γράφουν ακόμη τις εντυπώσεις τους. Τόσο σοκαρισμένοι είναι από τα ξεφτιλίκια μας;
ο,τι χαθηκε/ξεχαστηκε την παρασκευη βρεθηκε στα χερια σου δηλαδη! Χμμμ... τυχαιο?
πλακιτσα, πλακιτσα...