taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Επειδή τα 10 χρόνια πλησιάζουν, αν οργανωθεί συνάντηση για την επέτειο, θα πρότεινα να την κάνουμε εδώ: http://m.lifo.gr/team/athens/57711 .
Κάτσε να μαζευτούμε πρώτα από τις παραλίες και θα το ανοίξουμε.Ας ανοίξει όμως καινούργιο thread
Ειμαστε ηδη ...Αν οι εκλογες,ειναι πχ στις 20/9...τα γενεθλια του travelstories ειναι στις 21.Αρα,μαλλον πρεπει να ειναι καποιο απο τα επομενα σαβ/κα.Το θέμα είναι ότι πριν γυρίσει ο κόσμος καλά καλά από τις παραλίες, πέφτουμε σε προεκλογική περίοδο
Νομίζω μπορείς να το ανοίξεις σιγά σιγά το thread ώστε σε πρώτη φάση να προταθούν και να επιλεγούν ημερομηνίες. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια δυσπραγία στους παροικούντες εν Αθήναις…. (πίτα 2015;;;;;;…). Ας μην κάνουμε τα ίδια και με τα δεκάχρονα του φόρουμ μας.O @hydronetta πρότεινε 9-11 Οκτωβρίου. 2ο Σεπτεμβρίου μάλλον θα έχουμε εκλογές, οπότε αποκλείονται ως πιθανές ημερομηνίες οι 18-20/9.
Α, όχι πάλι, ενίσταμαι και εξανίσταμαι... Πρόπερσι, το κανονίσατε πάνω σε ταξίδι μου. Πέρισυ το κανονίσατε πάνω σε ταξίδι μου. Ε όχι και τρίτη φορά σερί...Πιθανή ημερομηνία;
Προτείνω το ΠΣΚ 9-11/10
Ας ανοίξει όμως καινούργιο thread
Μon cher πού να ξέρω το πρόγραμμα ταξιδιών σου; τον ακάθιστο έχειςΑ, όχι πάλι, ενίσταμαι και εξανίσταμαι... Πρόπερσι, το κανονίσατε πάνω σε ταξίδι μου. Πέρισυ το κανονίσατε πάνω σε ταξίδι μου. Ε όχι και τρίτη φορά σερί...