• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συνάντηση ''10 Χρόνια Travelstories''

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
9-11 Οκτώβρη θα είμαι το πιο πιθανό κοντά σας (αν επιλεγεί αυτή η ημερομηνία) :)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Να το κανουμε πανηγυρικο :)
Κατάλαβα…καλούνται οι απανταχού σεσημασμένοι συμμετέχοντες σε καλλιτεχνικές υπερπαραγωγές σε συναντήσεις του travelstories να οργανωθούν ώστε τα γενέθλια για τα 10 χρονα να διαθέτουν ΚΑΙ θέαμα.

panpan

Member
Κανονίστε ημερομηνία,να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Θα πρέπει να δούμε το πρόγραμμα μας,εισιτήρια κλπ.

Α, όχι πάλι, ενίσταμαι και εξανίσταμαι... Πρόπερσι, το κανονίσατε πάνω σε ταξίδι μου. Πέρισυ το κανονίσατε πάνω σε ταξίδι μου. Ε όχι και τρίτη φορά σερί...
16-18/10 μπορείς;

Last edited by a moderator:

panpan

Member
Άρα μια πιθανή ημερομηνία είναι Σάββατο 17/10
Αρκετά βολική ημερομηνία πιστεύω.Για να δούμε τι λένε και οι υπόλοιποι.

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Γενικά δεν έχω πρόβλημα με την ημερομηνία. Όσον αφορά το Μύρτιλος, είναι μια πολύ καλή ιδέα, αλλά μιας και πάω συχνά (200 μέτρα από το σπίτι μου) πριν κανονιστεί, ας γίνει μια ερώτηση αν μπορεί το μαγαζί να φέρει σε πέρας μια τόσο μεγάλη (!!!!!) εκδήλωση. Οι ρυθμοί εξυπηρέτησης είναι πιο αργοί από άλλα μαγαζιά (νομίζω είναι ευνόητο).

GTS

Member
Κι εγώ συμφωνώ για τις ημερομηνίες που πρότεινε το αγαπητό μας γουρουνάκι.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Γενικά δεν έχω πρόβλημα με την ημερομηνία. Όσον αφορά το Μύρτιλος, είναι μια πολύ καλή ιδέα, αλλά μιας και πάω συχνά (200 μέτρα από το σπίτι μου) πριν κανονιστεί, ας γίνει μια ερώτηση αν μπορεί το μαγαζί να φέρει σε πέρας μια τόσο μεγάλη (!!!!!) εκδήλωση. Οι ρυθμοί εξυπηρέτησης είναι πιο αργοί από άλλα μαγαζιά (νομίζω είναι ευνόητο).
Θα τους πάρω εγώ τηλέφωνο. Έχω και άλλα πράγματα να ρωτησω. Σήμερα-αυριο ανοίγουν. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Νομίζω οτι και μια αργοπορία να υπάρχει δεν θα πεθάνουμε ;)

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Λοιπόν είχα μια πρώτη τηλεφωνική επαφή με το Μύρτιλλο. Η υπεύθυνη λείπει ακόμα. Μίλησα με κάποιον υπάλληλο που όμως φάνηκε αρκετά ενημερωμένος.

α) Μου είπε ότι άνετα μπορούν να φιλοξενήσουν τη συνάντηση. Το καφέ λειτουργεί και βράδυ και αποτελείται από εσωτερικό χώρο, στον οποίο δεν επιτρέπεται το κάπνισμα και σε εξωτερικό, που επιτρέπεται το κάπνισμα και που γεμίζει από τους θαμώνες του καταστήματος. Ως εκ τούτου, μου είπε ότι δύσκολα θα μπορούμε να κλείσουμε εξωτερικά τραπέζια γιατί θα χάσουν τους πελάτες τους. Για τα εσωτερικά τραπέζια δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ίσως να μπορούμε να κάνουμε έναν συνδυασμό μέσα και έξω τραπεζιών. Για Οκτώβρη μήνα μπορεί και να δουλέψει.
β) Οι τιμές θα είναι μάλλον του καταλόγου, αν ο καθένας μας παραγγέλνει ό,τι θέλει, εκτός κι αν θέλουμε να έχουμε και φαΐ σε στυλ μπουφέ κτλ, οπότε θα υπάρξει συνεννόηση. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπλέξουμε τόσο πολύ. Αλήθεια από τιμές ξέρει κανείς τι λέει; @dimosf @taver;
γ) 10/10 είναι κλεισμένοι.

Θα μιλήσω την άλλη εβδομάδα με την υπεύθυνη για να πάρουμε πιο ξεκάθαρες απαντήσεις.

Η δικιά μου γνώμη είναι να κοιτάξουμε και κάποιο άλλο μέρος. Το Μύρτιλλο μπορεί να είναι "για καλό σκοπό", αλλά δεν είναι κεντρικό (βέβαια είναι δίπλα στον σταθμό του ηλεκτρικού) και δεν μου φαίνεται αρκετά ευέλικτο.

Παρακαλώ τις γνώμες σας και τις προτάσεις σας.

Καλησπέρα και από εμένα!
Βλέπω υπάρχει εορτασμός επετείου στα σκαριά, και λέω να έρθω μετά συζύγου, αν υπάρχει χώρος για νεότερα μέλη :) Εξαρτάται την ημερομηνία βέβαια, και τη δουλειά, μιας και θα μένουμε Θεσσαλονίκη από αρχές Οκτώβρη.. Το ΣΚ 9-10 Οκτωβρίου θα είμαστε και εκτός Ελλάδος σίγουρα, στη Ρώμη. Οπότε, θα περιμένω να δω τι κανονίζετε εσείς οι παλιοί και θα σας πω:D

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Δεν έχω κάτσει για ποτό και δεν ξέρω από τιμές. Συνήθως πάμε για καφέ και οι τιμές πάνω κάτω όπως και στα άλλα καφέ. Αν θυμάμαι καλά 2,5 ΕΥΡΩ ο εσπρέσσο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα