Συνάντηση το Πάσχα στην Κέρκυρα

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Λοιπον????:roll:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Καλα να περασετε παιδια....αφου ανελαβε την οργανωση η sapienza μη φοβασται η επιτυχια της συναντησης ειναι εξασφαλισμενη

Πιειτε κατι και για μας τους Νοτιους που ας οψεται η αποσταση.............:(:(

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Καλημέρα σε όλους!!!Μόλις είδα τα μηνυματά σας..
Έχουμε και λέμε..Όπως είπα το μόνο κόλλημα μου είναι οτι δεν έχω έρθει με δικό μου μεταφορικό..Το σίγουρο είναι οτι αύριο το πρωί ο κόσμος να χαλάσει θα έιμαι στην πρώτη Ανάσταση..Αυτό δε το χάνουμε για κανένα λόγο..
Μιας κι ο Yorgos φτάνει σήμερα στο νησί -ίσως να είναι κουρασμένος,κτλ,ο Christian είναι κι αυτός μέσα για Σαββάτο πρωί..Οι υπόλοιποι?Melι,μπορείς Σαββάτο εσύ?
Τί θα λέγατε να συναντηθούμε μετά την πρώτη Ανάσταση κάπου στην πόλη και να καθήσουμε για ένα καφεδάκι?(εαν κι εφόσον βρούμε....):D

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Καλα να περασετε παιδια....αφου ανελαβε την οργανωση η sapienza μη φοβασται η επιτυχια της συναντησης ειναι εξασφαλισμενη

Πιειτε κατι και για μας τους Νοτιους που ας οψεται η αποσταση.............:(:(
Θα πιούμε μια τσιτσιμπύρα και για σας!!!Καλή Ανάσταση!!

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Εγω αυριο πρωι φευγω...:roll:
Κριμα...:(
Ελπιζω σε αλλη φορα...:D

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Καλή Ανάσταση!! σε όλη τη τρελοκερκυροπαρέα.Καλά να περνάτε!!!!:clap:

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Αύριο πρωί πρώτη Ανάσταση στη Κέρκυρα!!!Ελπίζω να καταφέρουμε με κάποιους απο εσάς να τα πούμε κι απο κοντά!
Προσωπικά θα παρακολουθήσω τη ρήψη των μπότηδων κάπου κοντά στο Πεντοφάναρο-που πέφτουν κι οι μεγάλοι!!!Ελπίζουμε να συναντήσουμε και τη meli έστω για ένα γειά..
Δυστυχώς δεν έχω δυνατότητα να μπαίνω συχνά στο νετ,οπότε θα στείλω πμ,ο Γιώργος είναι οκ γι αύριο!!!

Bahari

Member
Περιττό να πω πόσο πολύ ζηλεύω... για το ότι είστε στην υπέροχη, ηλιόλουστη, καταπράσινη, πασχαλινή Κέρκυρα και για τη συνάντησή σας, βεβαίως-βεβαίως. Να βολτάρετε όσο περισσότερο μπορείτε, στο Λιστόν, στη Σπιανάδα, στα Μουράγια, στα καντούνια... Καλά να περάσετε!!!:lol:

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Χρόνια πολλά σε όλους!Μόλις επέστρεψα απο Κέρκυρα-τα λόγια είναι περιττά...

Δύσκολη η συνάντηση το Πάσχα που όλοι πάμε λίγο πολύ για σύντομο διάστημα,οι επισκέπτες τρέχουν να δουν τα έθιμα,άλλοι είμαστε εκτός πόλης,με οικογένειες,άλλοι δουλέυουν φουλ,κτλ..
Παρόλα αυτά καταφέραμε να κάνουμε την "πρώτη συνάντηση" με το φίλο και εορτάζων σήμερα-Yorgo!!!!
Χάρηκα πολύ Γιώργο για την γνωριμία και για την ιδιαίτερη τιμή να γνωρίσω τους περιβόητους φίλους σου Χ. και Α.!!!!:haha:
Ελπίζω το καλοκαίρι να είμαστε πιο χαλαρά και να καταφέρουμε να γνωριστούμε κι οι υπόλοιποι φίλοι της Κέρκυρας!;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom