chrikky
Member
καλά δεν νηστεύει κανείς σαυτό το φόρουμ; Σα δεν ντρέπεστε λίγο πριν το Πάσχα!
(7 είμαστε μέχρι στιγμης, με τον ανδρα της marcrafin)
καλά δεν νηστεύει κανείς σαυτό το φόρουμ; Σα δεν ντρέπεστε λίγο πριν το Πάσχα!
Ναι έχεις δίκιο αλλά για το λάθος μου ζήτησα συγνώμη αμέσως (δες παραπάνω). Για την διεύθυνση δεν χρειάζονται οδηγίες. Το μαγαζί το ξέρω απο τότε που γεννήθηκε αφου είχα αναλάβει το νομικό μέρος του στησίματός του. Α, παρεπιπτόντως ανήκω στο θυλικό γένος! Καλή αντάμωση το άλλο Σάββατο (φουλάρω την δίαιτα για να χτυπήσω σβάϊν χάξεν χωρίς τύψεις).Έτσι, για να φέρνουμε έγκυρα ρεπορτάζ! Λοιπόν η Dorotija (και ουχί η latina αγαπητέ marcrafin..
Όσοι έρχεστε με αμάξι από μακριά (ραφήνα πχ) στείλτε πμ για οδηγίες!
Ah, tut mir leid αγαπητή δεν πρόσεξα το ενδιάμεσο post! (προφανώς για τα υπόλοιπα έκανα πλακίτσα!) Λοιπόν τραπέζι για 8 κοιλιόδουλους μέχρι νεωτέρας! ο Αργύρης θα μας περιποιηθεί για τα καλά!Ναι έχεις δίκιο αλλά για το λάθος μου ζήτησα συγνώμη αμέσως (δες παραπάνω). Για την διεύθυνση δεν χρειάζονται οδηγίες. Το μαγαζί το ξέρω απο τότε που γεννήθηκε αφου είχα αναλάβει το νομικό μέρος του στησίματός του. Α, παρεπιπτόντως ανήκω στο θυλικό γένος! Καλή αντάμωση το άλλο Σάββατο (φουλάρω την δίαιτα για να χτυπήσω σβάϊν χάξεν χωρίς τύψεις).
εδω ειναι και οι στασεις του 224... http://www.oasa.gr/index.asp?asp=routes/bus_stop.asp&route_id=+224&medium=0&rvariant_id=2λοιπον η γραμμη του λεωφορειου ειναι το 224 καισαριανη-ελ.βενιζελου. οι πιο γνωστες στασεις στην Αθηνα ειναι:πατησιων,πλατεια καννιγγος,ακαδημιας,εθνικος κηπος, ευαγγελισμος,caravel.η σταση ειναι η προτελευταια πριν το τερμα των λεωφορειων(αν ρωτησετε τον οδηγο θα σας πει),μπροστα απο ενα μνημειο.ακριβως απο πανω βρισκεται το ritterburg(η επιγραφη του φαινεται απο τον δρομο).
τελεια!απο ευαγγελισμο με βολευει μια χαρα!εδω ειναι και οι στασεις του 224... http://www.oasa.gr/index.asp?asp=routes/bus_stop.asp&route_id=+224&medium=0&rvariant_id=2
ικανους μας εχω να το κανουμε και αυτο!!!!!Εννοείται πως θα πάρουμε και σε πακέτο για το σπίτι, ε;