Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Τι ώρα μπορείς να είσαι;Πολύ ωραίο πρόγραμμα! Το μόνο "δύσκολο" είναι να είμαστε Θεσ/νπικη στις 8!
Τι ώρα μπορείς να είσαι;Πολύ ωραίο πρόγραμμα! Το μόνο "δύσκολο" είναι να είμαστε Θεσ/νπικη στις 8!
Από πού θα έλθετε;Πολύ ωραίο πρόγραμμα! Το μόνο "δύσκολο" είναι να είμαστε Θεσ/νπικη στις 8!
Κρήτη ή Αθήνα, εξαρτάται.Από πού θα έλθετε;
Απ'ότι βλέπω...μόνο από την προηγούμενη μέρα το βλέπω εφικτό .Τι ώρα μπορείς να είσαι;
Το κόστος του ξεναγού είναι 200 ευρώ. Μοιράζεται εξ ίσου σε όλους τους ενήλικες συμμετέχοντες. π.χ. με 30 ενήλικες συμμετέχοντες, είναι περίπου 7 ευρώ το άτομο.εγώ θα ξέρω τέλος του μηνά για σίγουρα. ήθελα να κάνω αυτήν την εκδρομή με τους πιτσιρικάδες μου, έκατσε μια χαρά εάν ταιριάξει και με τη δουλειά θα είναι τελεία. θα έρθουμε από Κομοτηνή εμείς όποτε δεν θα είμαστε στο λεωφορείο. τα 17 ευρό για το ξεναγό είναι ανά άτομο η ανά οικογένεια?
ναι με δικό μας μέσο. οπότε να επικοινωνήσω τέλος του μήνα που θα ξέρω σίγουρα για τις λεπτομέρειες.Το κόστος του ξεναγού είναι 200 ευρώ. Μοιράζεται εξ ίσου σε όλους τους ενήλικες συμμετέχοντες. π.χ. με 30 ενήλικες συμμετέχοντες, είναι περίπου 7 ευρώ το άτομο.
Εάν έλθετε από την Κομοτηνή (με δικό σας μέσο - υποθέτω), πού θα συναντηθείτε με τους υπόλοιπους; Στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της Αμφίπολης; Και, φαντάζομαι, θα συνεχίσετε μετά για Φιλίππους πάλι με το δικό σας μέσο;
Ναι, είτε εδώ, είτε στείλε μου π.μ. μέσω του φόρουμ - εάν μπορείς.ναι με δικό μας μέσο. οπότε να επικοινωνήσω τέλος του μήνα που θα ξέρω σίγουρα για τις λεπτομέρειες.
εννοείτεΝαι, είτε εδώ, είτε στείλε μου π.μ. μέσω του φόρουμ - εάν μπορείς.