Εγω πάντως που πήγα στην Εθνική έδωσα και 10 ευρώ για να κάνω το συναλλαγμα ενώ αργότερα που ρώτησα σε ανταλλακτήριο μου έδιναν καλύτερη ισοτιμία και χωρίς έξοδα συναλλάγματοςεντάξει σουρλουλού (ωραίο όνομα, χεχε)...
σ'ευχαριστώ πολύ
αυτη ειναι η χρησιμοτητα αυτου του φορουμ! πες μας που ειναι αυτο το ανταλλακτηριο να το εχουμε υποψη μας!θα χρειαστει κ σε μενα κ σε ολους!προμηθεια παντα υπαρχει για τραπεζα κ ανταλλακτηριο αλλα οφειλουμε να ψαχνουμε να βρισκουμε τη μικροτερη!!χαχαχα!Εγω πάντως που πήγα στην Εθνική έδωσα και 10 ευρώ για να κάνω το συναλλαγμα ενώ αργότερα που ρώτησα σε ανταλλακτήριο μου έδιναν καλύτερη ισοτιμία και χωρίς έξοδα συναλλάγματος
Στο αεροδρόμιο παρτε χρηματα απο ΑΤΜ αν δεν θελετε, αλλάξτε μονο 50 ευρώ Στη Sultanahmet δεν εχω κανενα δει με καλή ισοτιμία..εξω απο το μεγαλο παζαρι θα βρειτε πιο καλη τιμη..οπως και στην ς Ιστικλαλ απο Ταξιμ κατεβαίνοντας αριστερά. Και αν βρεθείτε απέναντι στο kadikoy(Ασιατική μερια) θα βρειτε ακομη καλλίτερη τιμη. Παντως μην αλλάξετε ολα τα χρηματα μαζι στο δρομο σας θα βρειτε πολλα ανταλλακτήριαΚαλησπέρα!
Ξέρει κάποιος να μου πει στην Κωνσταντινούπολη που συμφέρει να αλλάξουμε ευρώ; Στο Ataturk, είναι τόσο ασύμφορο όσο στο Ελ. Βενιζέλος; Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ανταλλακτήριο στο Sultanahmet που να προτείνετε;
Ευχαριστώ πολύ για την όποια απάντηση-βοήθεια.
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Έτσι θα κάνω. Λίγα χρήματα από το αεροδρόμιο για τα πρώτα έξοδα και τα υπόλοιπα από ανταλλακτήριο!Στο αεροδρόμιο παρτε χρηματα απο ΑΤΜ αν δεν θελετε, αλλάξτε μονο 50 ευρώ Στη Sultanahmet δεν εχω κανενα δει με καλή ισοτιμία..εξω απο το μεγαλο παζαρι θα βρειτε πιο καλη τιμη..οπως και στην ς Ιστικλαλ απο Ταξιμ κατεβαίνοντας αριστερά. Και αν βρεθείτε απέναντι στο kadikoy(Ασιατική μερια) θα βρειτε ακομη καλλίτερη τιμη. Παντως μην αλλάξετε ολα τα χρηματα μαζι στο δρομο σας θα βρειτε πολλα ανταλλακτήρια