βοηθήστε με και μένασε λίγες μέρες φεύγουμε για Πόλη!
υπάρχουν κάρτες χρεωστικές τόσο ΕΤΕ, όσο και άλλες αλλά βλέπω ότι συμφέρει μακράν η ΕΤΕ.
Η ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
1. συμφέρει να κουβαλάω μαζί μου μετρητά και να ανταλλάξω πολύ λίγα στο αεροδρόμια για τα εισιτήρια και τα υπόλοιπα σε ανταλλακτήριο στο κέντρο ή είναι το ίδιο να τραβήξω από ΑΤΜ. (θα πρέπει να ελέγξω κάπως την ισοτιμία της ΕΤΕ?)
2. σε αγορές - πληρωμές κατευθείαν με την κάρτα, τι προμήθεια έχει η τράπεζα γιατί δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό
ευχαριστώ
Τόση σημασία έχει; Μιλάμε για διαφορές αξίας ενός καφέ (το πολύ).να ρωτησω κατι αλλο. αν κανω συναλαγμα 500 ευρω σε φιορι... και μου περισεψουν φιορινι αξιας 100 ευρω οταν γυρισω. που συμφερει να τα αλλαξω σε ευρω;
Πας σε ένα ανταλλακτήριο στο κέντρο της Βουδαπέστης (πχ στη Vaci Utca), αλλάζεις τα φόριντ σε ευρώ και κρατάς μόνο λίγα φόριντ για τα τελευταία έξοδα.να ρωτησω κατι αλλο. αν κανω συναλαγμα 500 ευρω σε φιορι... και μου περισεψουν φιορινι αξιας 100 ευρω οταν γυρισω. που συμφερει να τα αλλαξω σε ευρω;
Όχι δεν είμαστε καθόλου σίγουροι. Το νόμισμα είναι προϊόν και κάθε τράπεζα το πουλάει και το αγοράζει στην τιμή που θέλει η ίδια. Φυσικά από την στιγμή που είναι ομογενές, οι αποκλίσεις είναι μικρές. Στα ανταλλακτήρια δίνουν καλές ισοτιμίες. Αν αλλάξεις στο αεροδρόμιο να αλλάξεις λίγα.Τώρα αν συμφέρει κάρτα δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Τα μετρητά μάλλον είναι πιο συμφέρουσα λύση αλλά υπάρχει το ρίσκο της κλοπής.βοηθήστε με και μένα
την ισοτιμία που λέτε και παραπάνω ότι τη βρίσκουμε στο google, είμαστε σίγουροι ότι η τράπεζα αλλάζει νόμισμα με την ισοτιμία της συγκεκριμένης μέρας?