ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
έχει καταντήσει λίγο κοροϊδία το τόπικ αυτό. Σε κάθε σελίδα γράφετε ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ερωτήσεις και παίρνετε ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ απαντήσεις. Ψάξτε το, πριν ρωτήσετε το ίδιο.
Ανάληψη από ATM. Όχι μικρό ποσό που λέει ο αποπάνω, κάνε με μιας όλα τα χρήματα που θα χρειαστείς (και όχι παραπάνω).Σε 2 εβδομαδες θα ειμαι Μοσχα και ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας. Τι συμφερει πιο πολυ? Τραπεζα σε Ελλαδα, τραπεζα σε Μοσχα, ανταλλακτηριο εδω ή στη Μοσχα? Νομιζω οτι ρουβλια μπορεις να προμηθευτεις μονο εντος Ρωσιας, αλλα δεν ειμαι σιγουρη.
Μέχρι τώρα στα ταξίδια μου είχα αρκετά μετρητά μαζί μου. Μετά, όμως, το πάθημά μου στη Βαρκελώνη θα "κουβαλάω" ελάχιστα μετρητά στα επόμενα ταξίδια μου.αγαπητη
αξιζει το κοπο να σεργιανας με καμποσα λεφτα στη τσαντα σε καποιες χωρες?? απο το να πληρωσεις και 2 η 3 ευρω προμηθειες ??
ασφαλεια τονισα που ειναι το ποιο σημαντικο και οταν κανεις ενα ταξιδι και εχεις ηδη χαλασει καποια χρηματα θα λπηθεις τα 2 η 3 ευρω??
φιλικα
Ε αφού τη βρήκες μόνος σου τη λύση ... Τι φχαριστάς ;Ευχαριστω για τις απαντησεις. Πηρα με 0,822 απο τραπεζα ελλαδας (18/9/2013). H spot ισοτιμια τωρα που γραφω ειναι 0,839. Δεν νομιζω οτι εκανα κανενα φοβερο deal! αλλα η διαφορα ηταν 20 Pounds (στα 1200€ αν θεωρητικα τα εβρισκα καπου στην spot). Δεν ξερω αν θα μπορουσα πουθενα καλυτερα.