Δεν υπάρχει πιο ασύμφορη επιλογή από αυτό που πάτε να κάνετε. Στην τελική, αν δε θέλετε να τραβήξετε μετρητά από κάποιο ATM εκεί, πάρτε τα ευρώ μαζί σας, αλλάξτε κάπου €20 στο αεροδρόμιο του Λονδίνου για να φτάσετε μέχρι το κέντρο, και αλλάζετε τα υπόλοιπα σε ένα ανταλλακτήριο εκεί.λίγο βοήθεια και εδώ παιδιά...σε 3 βδομάδες φεύγουμε για Λονδίνο. Λέμε να παραγγειλουμε λίρες από την Άλφα Bank. Μένουμε επαρχία και πρέπει να παραγγειλουμε απο πριν γιατί δεν υπάρχει διαθεσιμο πόσο σε λίρες. Υπολογίζουμε να πάρουμε περίπου 600 λίρες εγώ και 600 η φίλη που θα πάμε παρέα. Να παραγγείλουμε 1200 σε ένα όνομα και να τις μοιραστούμε ή να πάρουμε από την τράπεζα η καθεμια χωριστά? με άλλα λόγια τι συμφέρει καλύτερα? η τράπεζα πως παίρνει παίρνει προμήθεια? ανά παραγγελία ή ανά ένα συγκεκριμένο ποσό?
Στην τράπεζα που θέλεις σε συμφέρει περισσότερο να βγάλεις 1200 λίρες με την κάρτα σου από ΑΤΜ στο Λονδίνο παρά να τις πάρεις από εδώ.λοιπον μισό λεπτούλι, καταλαβαίνω οτι προσπαθείτε να μου δείξετε τον καλύτερο τρόπο και σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που μας αφιερώνετε, όμως έχουμε ήδη καταλήξει για δικούς μας λόγους οτι θα πάρουμε λίρες από εδώ. Όποτε θέλω βοήθεια στην συγκεκριμένη ερώτηση...τι συμφέρει καλύτερα όσον αφορά τις προμήθειες που παίρνουν οι Ελληνικές τράπεζες? να ζητήσουμε ένα ποσό ή δυο χωριστά?
Ρίξε μια ματιά εδώ και ρώτησε του για επιβεβαίωσηλοιπον μισό λεπτούλι, καταλαβαίνω οτι προσπαθείτε να μου δείξετε τον καλύτερο τρόπο και σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που μας αφιερώνετε, όμως έχουμε ήδη καταλήξει για δικούς μας λόγους οτι θα πάρουμε λίρες από εδώ. Όποτε θέλω βοήθεια στην συγκεκριμένη ερώτηση...τι συμφέρει καλύτερα όσον αφορά τις προμήθειες που παίρνουν οι Ελληνικές τράπεζες? να ζητήσουμε ένα ποσό ή δυο χωριστά?
Αν θα κανεις δυο συναλλαγες θα σε χρεωσει δυο προμηθειες οποτε το λογικο ειναι να τα παρεις ως ενα ενιαιο ποσο σε μια αποδειξη.λοιπον μισό λεπτούλι, καταλαβαίνω οτι προσπαθείτε να μου δείξετε τον καλύτερο τρόπο και σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που μας αφιερώνετε, όμως έχουμε ήδη καταλήξει για δικούς μας λόγους οτι θα πάρουμε λίρες από εδώ. Όποτε θέλω βοήθεια στην συγκεκριμένη ερώτηση...τι συμφέρει καλύτερα όσον αφορά τις προμήθειες που παίρνουν οι Ελληνικές τράπεζες? να ζητήσουμε ένα ποσό ή δυο χωριστά?