• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συμπληρώστε το κενό!

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Εγω παλι εκανα Πασχα φετος οικογενειακα μετα απο πολλα χρονια
Επειδη ειναι μολις η τριτη χρονια που κανω Πασχα στην Ελλαδα εχω μια απορια, γιατι σουβλιζουν πεντε αρνια για να φανε δεκα ανθρωποι;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Γιατι πως αλλιως θα εχουμε τη Δευτερα αυξημενη χοληστερινη;
Βαλε και το κατοχικο μας συνδρομο-για το οποιο ομως εχουμε πλεον απλως ακουσει: οι βιωσαντες και οι επιβιωσαντες πλεον τρωνε με εντολη γιατρου μονο γιαουρτι.
Εγω παλι ειμαι μαζοχιστρια: εδω και χρονια κανω Πασχα με φιλη μου γιατρο- νευρολογο η οποια ανημερα του Πασχα αρεσκεται να μας περιγραφει τη διαδικασια του πως τα ζωικα λιπη του αρνακιου, του κοκορετσιου κλπ, επικαθενται στα τοιχωματα των καρωτιδων....
Η κορη μου το θετει ως εξης καθε χρονο: "Πας καλα ρε μανα; Παλι Πασχα με γιατρο θα κανουμε και φετος;"

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
εδω και χρονια κανω Πασχα με φιλη μου γιατρο- νευρολογο η οποια ανημερα του Πασχα αρεσκεται να μας περιγραφει τη διαδικασια του πως τα ζωικα λιπη του αρνακιου, του κοκορετσιου κλπ, επικαθενται στα τοιχωματα των καρωτιδων....
Η κορη μου το θετει ως εξης καθε χρονο: "Πας καλα ρε μανα; Παλι Πασχα με γιατρο θα κανουμε και φετος;"
:haha::haha::haha:

coconut

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβετ
Αμαν αυτα τα αρνια!!!
Εξι ατομα παλευαμε το αρνι τρεις μερες.Στη συνεχεια πηγαμε στη Δαμαστα για θερμα λουτρα.Για να κανουμε και κατι καλο στον εαυτο μας.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ρε τι παθατε με τα κακόμοιρα τα αρνιά??
καλά δεν τα λυπάστε που τα βλέπετε ζωντανά να σας κοιτάζουν με τα αθώα μεγάλα μάτια τους και την άλλη στιγμή να σφαγιάζονται και να τα περνάνε στην σούβλα??:(
εγώ δηλαδή τι έπαθα που σούβλισα μπρόκολα και μαρούλια??:cool:

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Κι εγω μην νομιζεις, ενω ειμαι πολυ ευκολος ανθρωπος στο φαγητο, δυο πραγματα δεν τρωω, αρνι και εντοσθια.

coconut

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβετ
Τα λυπαμαι δε λες τιποτα.Ευχαριστως θα ετρωγα καμια χορτοπιτα.Ελα πες το αυτο ομως στο θεσσαλο τον πατερα μου.

Επόμενο Ταξίδι
Κωσταντινούπολη!
Ταξίδι-Όνειρο
O γύροs του κόσμου!
Εγω παλι εκανα Πασχα φετος οικογενειακα μετα απο πολλα χρονια
Επειδη ειναι μολις η τριτη χρονια που κανω Πασχα στην Ελλαδα εχω μια απορια, γιατι σουβλιζουν πεντε αρνια για να φανε δεκα ανθρωποι;
:haha::haha::haha:! Ναι, έτσι ακριβώς! Ακόμα και φέτος με την οικονομική κρίση, οι ...Έλληνες παρέμειναν Έλληνες όσοσν αφορά στην Πασχαλινή μάσα! Έλεος βρε παιδιά, με μέτρο το φαγητό! Και σαν να μην έφταναν τα αρνιά και τα κατσίκια, στο τραπέζι που μας κάλεσαν φέτος υπήρχε και πληθώρα άλλων εδεσμάτων...να μην αναφερθώ στα γλυκά...λες και θα τρώγαμε για όλο το μήνα!!!

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Ααα εμένα παιδιά, μια χαρά μου φάνηκε το σουβλιστό κατσικάκι... ήταν και καλοψημένο.... ότι έπρεπε...

Εεεε μια φορά το χρόνο το τρώω έτσι, γιατί να αρνηθώ??? εντάξει την επόμενη μέρα, ούτε να το δω ....

τα μπριζολάκια που κατεβάζουμε στις ταβέρνες, είναι καλύτερα??:haha::haha:

Αντε και του χρόνου, και όσοι μπαμπάδες μπορούν να ψήνουν ας είναι καλά, μιας και είναι και η τιμητική τους :haha:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Που και πως τα περάσατε αγαπητοί μου συμφορουμίτες??
Εγώ πάλι πήρα το πασχαλινό overdose χοληστερίνης μου σε μια αυθεντική all-you-can-eat parrilla στο Puerto Madero (Buenos Aires), την παγκόσμια πρωτεύουσα της Μπριζόλας...:)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Εγώ πάλι πήρα το πασχαλινό overdose χοληστερίνης μου σε μια αυθεντική all-you-can-eat parrilla στο Puerto Madero (Buenos Aires), την παγκόσμια πρωτεύουσα της Μπριζόλας...:)
καλά για σένα δεν περίμενα να είσαι και στο χωριό σου!!
που σε χάνομε που σε βρίσκομε..στου διαολου την μαννα!!! ήμαρτον.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Κάποιο πέρασαν το πασχα στην Λαττάκεια της Συρίας..κρίμα πρόπερσι που δεν πήγα..
έτσι να μην λέτε μόνο για τους κρητικούς!!!:D

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie