• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συμπληρώστε το κενό!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Εχασα την επαφή με πολλούς απο τους φίλους μου στο φόρουμ.
Η μεγάλη εβδομάδα αλλα και η επόμενη σκόρπισε τα μέλη του εδώ και εκεί!
Που και πως τα περάσατε αγαπητοί μου συμφορουμίτες??
Προσωπικά δούλευα τις περισσότερες μέρες.Μονάχα την μεγάλη παρασκευή επισκεφτηκα ένα επιτάφιο σε χωριό με κατανυχτική ατμόσφαιρα..
Απο φαγητό κατι ψιλά,οπως όσπρια λαχανικά και κανένα καλιτσουνάκι η πτωχή!!:D
Καλώς ορίσαμε όλοι,χαίρομαι που ξαναβρισκομαστε παλι!!
Ας ευχηθούμε να έρθουν πίσω με το καλό και οι υπόλοιποι που παρεκτράπηκαν και λείπουν μίλια μακρυά!!:rolleyes:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Δεν μπορώ ακόμα να γράψω έκθεση :D...καλέ κυρία...:bleh::haha:
Είμαι σε Πασχαλιάτικη ραστώνη...αλλά μου λείψατε όλοι...:grouphug:

Καλώς σας βρίσκω, φιλαράκια...χρόνια μας πολλά :D

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
ενώ εγώ ήμουν στην Ελλάδα και Αθήνα για διοκοπες φέτος, σε λίγες ώρες επιστρέφω Κρακοβια

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Ααα χαμένοι όλοι renata ....
και όσοι έσκασαν μύτη..... αραχτοί ακόμα.... λες το αρνάκι να ΄χει πονηρή ουσία μέσα :haha:

Καλό το Πάσχα δεν λέω, αλλά εκείνο το καλοκαίρι αδελφάκι μου θα αργήσει περισσότερο φέτος :rolleyes:...

Χρόνια Πολλά και καλά σε όλους!

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Απο φαγητό κατι ψιλά,οπως όσπρια λαχανικά και κανένα καλιτσουνάκι η πτωχή!!:D
Οφ τόπικ, το γνωρίζω, αλλά δεν κρατήθηκα, διάβασα για το καλιτσουνάκι και μιας και έτυχε να το γευτώ στο σπίτι μιας καλής φιλενάδας μόλις χτες, σταλμένο κατευθείαν από την Ιεράπετρα και από τα χεράκια της μανούλας της, έχω να δηλώσω ενθουσιασμένη με το θεσπέσιο έδεσμα!!! Αν κάποια φίλη κρητικοπούλα κατέχει τη συνταγή, περικαλώ να μου τη στείλει!!!
(Απορία: σταφίδες, βάζουμε????)

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Οφ τόπικ, το γνωρίζω, αλλά δεν κρατήθηκα, διάβασα για το καλιτσουνάκι και μιας και έτυχε να το γευτώ στο σπίτι μιας καλής φιλενάδας μόλις χτες, σταλμένο κατευθείαν από την Ιεράπετρα και από τα χεράκια της μανούλας της, έχω να δηλώσω ενθουσιασμένη με το θεσπέσιο έδεσμα!!! Αν κάποια φίλη κρητικοπούλα κατέχει τη συνταγή, περικαλώ να μου τη στείλει!!!
Γειά σου Ρόζα!!
Συνταγή για καλιτσούνια χανιώτικα, βρήκα μιά τουλάχιστον από το φοβερόν σάιτ
http://www.sintagespareas.gr/sintages/kalitsounia-pasxalina.html

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Γειά σου Ρόζα!!
Συνταγή για καλιτσούνια χανιώτικα, βρήκα μιά τουλάχιστον από το φοβερόν σάιτ
Καλιτσούνια Πασχαλινά
Βρε malysa μου, σ' ευχαριστώ, αλλά έχω μια απορία:

το δεύτερο συστατικό για τη γέμιση, πώς θα το βρω σε 250 γραμμάρια? Συνήθως το βρίσκω σε 'πολλά κιλά'......:haha::haha::haha:

Για ξαναρίξε μια ματιά............

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Βρε malysa μου, σ' ευχαριστώ, αλλά έχω μια απορία:

το δεύτερο συστατικό για τη γέμιση, πώς θα το βρω σε 250 γραμμάρια? Συνήθως το βρίσκω σε 'πολλά κιλά'......:haha::haha::haha:

Για ξαναρίξε μια ματιά............
καλοοοοοοοο!!!
(που να το γράψεις εδώ.... θα γινόμασταν deleted) :haha::haha::haha:
Ax αυτοί οι Κρητικοί :haha:

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
:haha::haha: Κι ομως ειναι θηλυκο! Ειναι Η μαλακα! Ανοιξιατικο τυρι, πρεπει να καταναλωθει φρεσκο αλλιως δεν τραβαει κλωστουλες οταν δαγκωνεις.. Ακομα ομως δεν εχει βγει το φετινο.:(

Last edited by a moderator:

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Rosa πετάω αύριο από HER και έχω ένα βασανιστικό stopover 6 ωρών στο Ελ. Βενιζέλ. άρα άνετα προλαβαίνω να σε δω και να σε προμηθεύσω για το επόμενο τρίμηνο;). (και με τις παραπάνω πτήσεις, απαντάω και σε εσένα renata. Τέλος με το νησί μας, πάω στο άλλο, το κιτρινοπράσινο..:()

Last edited by a moderator:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
και γω μια απο τα ιδια με την ρενατα,πολυ δουλεια,επιταφιο δεν προλαβα αλλα ουτε και ανασταση......αλλα πηγα και τον στολισα την μ.πεμπτη το βραδυ!
φαγητο λιγο λογω ποτου.......δεν μου εκανε ορεξη και προλαβα και ειδα και μερικους καλους φιλους απο το φορουμ την δευτερα!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom