North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Kαλή η ιδέα για Ινδία, απλά αν δεν είχε βάλει όριο τις πέντε μέρες, θα πρότεινα κι εγώ κάτι σε Θιβέτ ή Μπουτάν να γνωρίσει και κανέναν Λάμα...
Εδω που τα λεμε το Μπουταν με τον ημερησιο φορο εισοδου που βαζουν στους τουριστες, ουτε για πεντε ημερες δεν ειναι....Kαλή η ιδέα για Ινδία, απλά αν δεν είχε βάλει όριο τις πέντε μέρες, θα πρότεινα κι εγώ κάτι σε Θιβέτ ή Μπουτάν να γνωρίσει και κανέναν Λάμα...
that's a good idea!!Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου, διάλεξε ένα από τα 95 καλύτερα spa της Ευρώπης, και πέρνα ένα μαγικό πενθήμερο με πισίνες, μασάζ, αρωματοθεραπείες, χρωματοθεραπείες, ξανά μασάζ, χυμούς, ωραία φαγάκια, ξάπλες, άλατα, έλαια, μπουρμπουλήθρες, και ξανά πισίνες..........Θα βγεις καινούργια....
The Good Spa Guide: Europe -Times Online
ω ναι, νομίζω είναι ότι χρειάζεται για ανανέωση, θα γυρίσεις μια κούκλα μετά!! Μέσα-έξω!Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου, διάλεξε ένα από τα 95 καλύτερα spa της Ευρώπης, και πέρνα ένα μαγικό πενθήμερο με πισίνες, μασάζ, αρωματοθεραπείες, χρωματοθεραπείες, ξανά μασάζ, χυμούς, ωραία φαγάκια, ξάπλες, άλατα, έλαια, μπουρμπουλήθρες, και ξανά πισίνες..........Θα βγεις καινούργια....
The Good Spa Guide: Europe -Times Online
Θέλω να πάω ένα ταξίδι στα γενέθλιά μου (4-5 ημέρες), στο εξωτερικό.
Στο ταξίδι αυτό θα πάω μόνη μου και βασικός μου στόχος είναι να ηρεμήσω και να αναλογιστώ, καθότι χωρισμένη και πελαγωμένη.
Τι θα μου προτείνατε;[/quote
Υπάρχει η εντύπωση, ή αυταπάτη καλύτερα, ότι ταξιδεύοντας ξεχνάς τα προβλήματά σου, ανανεώνεσαι και λοιπές μπούρδες χαρωπές. Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι μόνος, μια όμορφη πόλη το μόνο που θα καταφέρει είναι να κάνει την μοναξιά σου βαρύτερη. Τα ταξίδια δεν είναι πανάκια, λύσε τα προβλήματά στο σπίτι σου, εκεί που πατάς γερά στα πόδια σου, και μετά θα βρεις σε πια πόλη θα περάσεις καλύτερα!