• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συμβουλή για ταξίδι γενεθλίων

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Kαλή η ιδέα για Ινδία, απλά αν δεν είχε βάλει όριο τις πέντε μέρες, θα πρότεινα κι εγώ κάτι σε Θιβέτ ή Μπουτάν να γνωρίσει και κανέναν Λάμα...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πάντως ο καθένας βιώνει διαφορετικά ίδιες καταστάσεις οπότε οι αφορισμοί εκατέρωθεν είναι μάλλον άτοποι.

Σαν πρόταση εγώ θα έλεγα μια Φλωρεντία.Και μελαγχολική και αναγεννησιακή με πράγματα να τραβήξουν το μυαλό και την προσοχή σου αλλού αν το θελήσεις και Ιταλική (με ότι συμπεριλαμβάνει αυτό) και κοσμοπολίτισσα όσο πρέπει.........και το Μάρτη δεν νομίζω να έχει ορδές.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Kαλή η ιδέα για Ινδία, απλά αν δεν είχε βάλει όριο τις πέντε μέρες, θα πρότεινα κι εγώ κάτι σε Θιβέτ ή Μπουτάν να γνωρίσει και κανέναν Λάμα...
Εδω που τα λεμε το Μπουταν με τον ημερησιο φορο εισοδου που βαζουν στους τουριστες, ουτε για πεντε ημερες δεν ειναι....

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου, διάλεξε ένα από τα 95 καλύτερα spa της Ευρώπης, και πέρνα ένα μαγικό πενθήμερο με πισίνες, μασάζ, αρωματοθεραπείες, χρωματοθεραπείες, ξανά μασάζ, χυμούς, ωραία φαγάκια, ξάπλες, άλατα, έλαια, μπουρμπουλήθρες, και ξανά πισίνες..........Θα βγεις καινούργια....

The Good Spa Guide: Europe -Times Online

kon_gav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
Εγώ θα πρότεινα Ευρώπη καθώς και πιο κοντά μιας και θα πας και μόνη... Θα προτείνω Εδιμβούργο ή Βερολίνο, ή ίσως και Λονδίνο.

Last edited by a moderator:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
To πως ξεπερνάει ο καθένας έναν χωρισμό είναι θέμα χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασίας του καθενός.
Αν μας έλεγες τι περίπου ψάχνεις (θες ένα μέρος που μαζεύει πολύ κόσμο και έχει έντονη ζωή και δε θα νιώσεις μόνη ή ένα ήσυχο μέρος που να μην σε κάνει να βαρεθείς και να σου δώσει κάποια ερεθίσματα; Σου αρέσουν τα μουσεία;).
Εμένα οι προτάσεις μου στην Ευρώπη είναι Λονδίνο και για κάτι πιο ήρεμο Τοσκάνη.

Vito

Member
Δεν πας καλύτερα μια Σλοβενία... Η Λιουμπίανα, ως μια αρκετά χαριτωμένη πόλη, παρέχει τη δυνατότητα για χαλάρωμα, με χαλαρούς περιπάτους στην πολή, καφεδάκι στα ομορφα καφε..Ωστόσο αν το θελήσεις, οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να βρεις ωραίες καταστάσεις με κόσμο, καθότι η πόλη είναι νεανική με πολλές εκδηλώσεις.. Και αν θες κάνεις και τις εκδρομές σου στις λίμνες Bled και Βοjinh, στις άλπεις ή παραθαλάσσια στο Piran (αν και θα ναι νέκρα αυτή την εποχή)..

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου, διάλεξε ένα από τα 95 καλύτερα spa της Ευρώπης, και πέρνα ένα μαγικό πενθήμερο με πισίνες, μασάζ, αρωματοθεραπείες, χρωματοθεραπείες, ξανά μασάζ, χυμούς, ωραία φαγάκια, ξάπλες, άλατα, έλαια, μπουρμπουλήθρες, και ξανά πισίνες..........Θα βγεις καινούργια....

that's a good idea!!
καλή πρόταση, ειδικά για τις γυναίκες είναι πολύ δελεαστικό.Δεν μας είπε ομως μέχρι πόσα θέλει να ξοδέψει.
καθε άνθρωπος βιώνει διαφορετικά καποιες καταστάσεις.Επειδή βρίσκομαι και εγώ στην ιδια φάση (μόνο που δεν έχω λεφτά για ταξίδι) παρόλο που μου αρέσει το βουνό θα ηθελα θάλασσα για να ηρεμησω και να συγκεντρωθω.Θα προτιμούσα κατι Μεσογειακό ώστε και ο καιρός να είναι γλυκός, ο ηλιος εκτος απο την φωτοσύνθεση βοηθάει στην "ψυχοσύνθεση".Φυσικά μερικοί άνθρωποι δεν μπορουν σε ήσυχα μέρη και θέλουν να χάνωνται μέσα στο πλήθος και αυτο τους βοηθάει να ξεχνιουνται ,οπότε μια μεγάλη πολη με ζωη οπως Λονδινο ή Βερολινο τους βοηθάει.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
+1 και από μένα στη πρόταση της Rosa...Εξαιρετική ιδέα..
Ένα από τα καλύτερα spa της Ευρώπης είναι στην Κύπρο. Συνδυάζεις κιόλας το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Κάνεις τα spa σου και βολτάρεις στο νησί, που έχει πολύ όμορφα μέρη.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική

ω ναι, νομίζω είναι ότι χρειάζεται για ανανέωση, θα γυρίσεις μια κούκλα μετά!! Μέσα-έξω!

Borealis

Member
Θέλω να πάω ένα ταξίδι στα γενέθλιά μου (4-5 ημέρες), στο εξωτερικό.
Στο ταξίδι αυτό θα πάω μόνη μου και βασικός μου στόχος είναι να ηρεμήσω και να αναλογιστώ, καθότι χωρισμένη και πελαγωμένη.
Τι θα μου προτείνατε;[/quote

Υπάρχει η εντύπωση, ή αυταπάτη καλύτερα, ότι ταξιδεύοντας ξεχνάς τα προβλήματά σου, ανανεώνεσαι και λοιπές μπούρδες χαρωπές. Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι μόνος, μια όμορφη πόλη το μόνο που θα καταφέρει είναι να κάνει την μοναξιά σου βαρύτερη. Τα ταξίδια δεν είναι πανάκια, λύσε τα προβλήματά στο σπίτι σου, εκεί που πατάς γερά στα πόδια σου, και μετά θα βρεις σε πια πόλη θα περάσεις καλύτερα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom