• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συμβουλή για ταξίδι γενεθλίων

Belladonna

Member
Θέλω να πάω ένα ταξίδι στα γενέθλιά μου (4-5 ημέρες), στο εξωτερικό.
Στο ταξίδι αυτό θα πάω μόνη μου και βασικός μου στόχος είναι να ηρεμήσω και να αναλογιστώ, καθότι χωρισμένη και πελαγωμένη.
Τι θα μου προτείνατε;

Belladonna

Member
Ρώμη έχω πάει αρκετές φορές!!
Το Λονδίνο δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα αν και θα το σκεφτώ σοβαρά!

Σκεφτόμουνα κάτι σε Σκανδιναβία που με μαγεύει γενικά αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με αρχές Μάρτη που με ενδιαφέρει, όσον αφορά τη διάρκεια της μέρας και αν επαρκεί για να δεις αξιοθέατα και τέτοια...

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Βερολινο,παντος καιρου και πασης διαθεσεως.Πολη και για μονους και για διπλους και..και...

varioAthens

Member
Ρώμη έχω πάει αρκετές φορές!!
Το Λονδίνο δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα αν και θα το σκεφτώ σοβαρά!

Σκεφτόμουνα κάτι σε Σκανδιναβία που με μαγεύει γενικά αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με αρχές Μάρτη που με ενδιαφέρει, όσον αφορά τη διάρκεια της μέρας και αν επαρκεί για να δεις αξιοθέατα και τέτοια...

Το Λονδίνο είναι μία πόλη που δεν πρόκειται να πλήξεις ποτέ... και είναι ίσως από τα μοναδικά μέρη που δεν νιώθεις μόνος (τουλάχιστον με εμένα έτσι συνέβη)...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Πήγαινε κάπου με κρύο, χιόνι, παγωνιά, μικρές ημέρες, λίγο κόσμο για να διαλογιστείς... άσε το Λονδίνο για όταν θα έχεις παρέα... εκτός και αν θες να περιφέρεσαι μόνη σου ανάμεσα σε ένα απρόσωπο πλήθος ανθρώπων από όλο τον κόσμο... ψηφίζω Σκανδιναβία ή ακόμα και Βαλτικές (πχ συνδυασμός Ελσίνκι-Τάλιν)...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Πήγαινε κάπου με κρύο, χιόνι, παγωνιά, μικρές ημέρες, λίγο κόσμο για να διαλογιστείς...
... και να κόψεις τις φλέβες σου με την ησυχία σου.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
H ηρεμία και ο διαλογισμός θέλει μέρη με ησυχία mr babaduma... αν δεν ξέρετε από χωρισμούς και πελαγώματα, μην ομιλείτε...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τοτε για διαλογισμο και αυτοσυγκεντρωση θα προτεινα κανενα Ασραμ στην Ινδια.
Δε λεει να ειναι κλεισμενη σε ενα δωματιο ξενοδοχειου κα να μη μπορει να ξεμυτισει λογω κρυου.
Θα προτεινα κανενα μερος με θαλασσα. Εμενα παντα με ηρεμει. Μια Λισσαβωνα ισως; Αρκει να μεινεις μακρια απο τα φαδο...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom